Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΡΑΣΤΗΣ - Spoiler

Επίθεση με βιτριόλι-Αυτή είναι η Δράστις. Τι ζητούν οι αστυνομικοί για να προχωρήσουν

Newsteam 0 Comments

Η ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, έχει καταλήξει στο ποια είναι η πιθανή δράστις, καθώς από τον κύκλο των πέντε ύποπτων γυναικών, υπάρχει μια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Την ίδια ώρα ζητούν απο τους δημοσιογράφους να τους αφήσουν να δουλέψουν, μιας και αυτή η μεγάλη προσοχή στο θέμα απο τα ΜΜΕ και η έκθεση πληροφοριών δεν βοηθάει στην ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας. 

 

 

Βλέπετε έχουν γράφτει πάρα πολλές ανακρίβιες ειδικά στο διαδίκτυο για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Σε τέτοιο βαθμό που κάνουν κακό στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης,  Όπως λένε αστυνομικοί στο Spoilers οι εκτιμήσεις, δεν μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες. Για αυτό τον λόγο και ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα δένουν την ιστορία. Είτε καθαρίζοντας κάποια στόπ καρέ απο βίντεος που εχουν δει το φώς της δημοσιότητας είτε απο τυχόν ίχνη από κινητά τηλέφωνα.

Την ίδια ώρα και 10 ημέρες μετά τη φρικαλέα επίθεση με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα στον θάλαμο της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα είναι ταλαιπωρημένη, δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει, ενώ το πρόσωπό της είναι καλυμμένο με γάζες και αυτό που περιμένουν είναι μετά από συνεννόηση με την ομάδα των ιατρών που την παρακολουθεί να πάρουν το πράσινο φως για να την επισκεφθούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό προδίδει την μασκοφόρο δράστη. Κουμπώνουν την θολή φιγούρα της

Newsteam 0 Comments

Σας τα έγραφα απο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η ταχύτατη αντίδραση της Δικαιοσύνης και του Εισαγγελέα να δώσει άδεια για την άρση των επικοινωνιών και το άνοιγγα των κυψέλων της περιοχής βοήθησε πολύ τους αστυνομικούς. Η υπόθεση-βιτριόλι αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα για τους άντρες της Ασφάλειας που καλούνται να το λύσουν. και όσο πιέζει ο κόσμος και τα ΜΜΕ τόσο περισσότερη είναι και η προσοχή τους στην υπόθεση.

 

 

 

Οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο ημίωρο που σημειώθηκε η επίθεση με το βιτριόλι το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αναμένεται να αποκαλύψουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που θέλησε να σφραγίσει με οξύ την ποινή που όρισε στο αρρωστημένο της μυαλό για να τιμωρήσει την όμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι αναλυτές της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ποντάρουν στο λάθος που έκανε η δράστις να κουβαλά ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή της επίθεσης και έτσι μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε δεκτή, θα έχουν μέχρι την Παρασκευή το στίγμα των κινήσεων των επτά γυναικών που αποτελούν τον τελευταίο κύκλο των υπόπτων.

Αυτό, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που αναμένεται να φωτίσουν τα φωτογραφικά καρέ συγκεκριμένης γυναίκας που θεωρείται η βασική ύποπτη, καθώς γίνονται συγκεκριμένες διεργασίες για να ξεθολώσουν και να αποκαλύψουν την εικόνα της. Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή, θα αποκαλύψει ποια από τις επτά γυναίκες είναι το πρόσωπο που θα κουμπώσει στη θολή φιγούρα.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Η κίνηση μάτ των Αστυνομικών. Σφίγγει ο κλοιός γύρω απο την μαυροφορεμένη

Newsteam 0 Comments

Σφίγγει ο κλοιός γύρω απο την γυναίκα που έκανε την ζημιά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Και σε αυτό βοηθούν πολύ δυο παράγοντες. Τα γρήγορα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης αλλά κυρίως η τεχνολογία.

Πρέπει να σημειωθεί πως απο την περασμένη Δευτέρα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της 34χρονης προέβηαν σε αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και χθες έλαβαν τη σχετική εισαγγελική έγκριση. Πλέον, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στην Ιωάννα, σε συνδυασμό με τη συστηματική μελέτη των καμερών ασφαλείας από τη γύρο περιοχή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

 

 

 

 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν συχνές επαφές, να ανασύρουν ύποπτα ή απειλητικά μηνύματα SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ηδη έχουν προβεί σε μία σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση. Το σημαντικότερο; Απο το άνοιγμα των κεραιών θα μπορούν να εντοπίσουν στον συγκεκριμένο χώρο και χρόνο ποια κινητά τηλέφωνα ήταν στην περίμετρο…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Αυτή είναι. Σε αυτό το φαίνεται η μαυροφορεμένη δράστις

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βίντεο δείχνει την γυναίκα να φοράει μάσκα και σκούφο που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά της, να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να μπαίνει μέσα στο ισόγειο του κτιρίου. Ωστόσο, η ίδια κάμερα δεν την έχει καταγράψει να βγαίνει από το κτίριο.

 

Όπως αναφέρθηκε στη δημόσια τηλεόραση, τα χαρακτηριστικά της είναι δύσκολο να φανούν, καθώς η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή. Είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είναι κοντά στην δράστη της επίθεσης καθώς έκανε πολλά λάθη και σύντομα θα την βρουν. Οι αναλύσεις στα εργαστήρια μπορεί να αποκαλύψουν κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, ιχνηλατούν την διαδρομή που μπορεί να έκανε με το αυτοκίνητο έτσι ώστε να φτάσουν στα ίχνη της.

 

 

 

 

 

Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους περί τα 16 βίντεο, εκ των οποίων δύο αξιολογούνται ως πολύ σημαντικά. Το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτίριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό. Το δεύτερο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Αραχναίο Αργολίδας

Newsteam 0 Comments

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Αραχναίο Αργολίδας – Ολονύχτια επιχείρηση της αστυνομίας

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου όταν ο πολύ σοβαρός τσακωμός ενός αλλοδαπού με καταγωγή από την Αλβανία και ενός Έλληνα κατοίκου του χωριού κατέληξε στο να βγουν όπλα και να πέσουν πυροβολισμοί .

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ένας 50χρονος Αλβανός που έκοβε χόρτα έξω το σπίτι που διαμένει ένας 35χρονος Έλληνας, λογομάχησαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να πυροβολήσει με καραμπίνα τον 50χρονο χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ οι δυο άνδρες στην συνέχεια ήρθαν στα χέρια.

Από τον τσακωμό των δυο ανδρών αναστατώθηκε ολόκληρο το χωριό με τους κατοίκους, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, να φοβηθούν για τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα με προσωπικές διαφορές.

Στο ορεινό χωριό κατέφθασε η αστυνομία που έσπευσε στο χωριό με ισχυρές δυνάμεις για την αναζήτηση του δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος μέχρι αργά τη νύχτα διέφευγε της σύλληψης και πιθανόν να είχε κρυφτεί στα γύρω βουνά της περιοχής για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Όλη τη νύχτα οι πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις χτένιζαν την περιοχή, με όλο το χωριό να βρίσκεται στο πόδι και αγωνιώντας για την έκβαση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης για τα δεδομένα του χωριού.

Μέχρι αυτή την στιγμή ο 35χρονος διαφεύγει της σύλληψης.

ΠΗΓΉ: https://www.argolikeseidhseis.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Η κατάθεση της Ιωάννας. Ψηλή και αδύνατη αυτή που μου έριξε το οξύ

Newsteam 0 Comments

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει άνθρωποι του κοινωνικού κύκλου της νέας γυναίκας, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση κάποιου εμμονικού ανθρώπου που την είχε στοχοποιήσει. Ηταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι, ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, ενώ συνέχισε λέγοντας: Ολα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω, αναφέρει η 34χρονη.

 

 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν και την μαρτυρία ενός πρώην συναδέλφου τους, που ανέφερε πως 5 ημέρες πριν την επίθεση, είχε δει μια γυναίκα να κινείται ύποπτα στην περιοχή.Θεωρεί ότι μπορεί να προέρχεται από κάποιο άτομο που απλά είχε κάποια εμμονή μαζί της χωρίς να γνωρίζει του λόγους. Σε συνδυασμό όμως με το ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά τον χώρο της εργασίας της, εξηγεί ο δικηγόρος της κοπέλας.

 

Όπως μεταδίδει ο Σκαϊ,  οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την ευθύνη των ερευνών για την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της γυναίκας που  επιτέθηκε στην 34χρονη. Ασχολούνται με τις έρευνες, όταν συνάντησαν την άτυχη γυναίκα, επικεντρώθηκαν σε ερωτήσεις σχετικά με το αν υποψιάζεται ποιο είναι το πρόσωπο που ήθελε να της κάνει κακό, αλλά και αν είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν.  Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κινητό της 34χρονης, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν και να εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Αυτός που το έκανε στην Ιωάννα θέλει κρέμασμα

Newsteam 0 Comments

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο και όσοι των γνωρίζουν δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ο σύζυγος της ξαδέλφης της, ο οποίος μέχρι και πριν λίγο καιρό βρίσκονται στο ίδιο μαγαζί των συγγενών της κοπέλας, όπου εκείνη πήγαινε και βοηθούσε τα Σαββατοκύριακα, μίλησε στο Μαζί σου για την 34χρονη.

 

 

 

 

Εγώ την ήξερα. Μόνο σε χαρές και πανηγύρια την έβλεπα και αυτό. Δεν είχαμε επαφές μεγάλες. Την έβλεπα στο μαγαζί μια φορά την εβδομάδα, όταν ήμουν στο ίδιο μαγαζί, γιατί εδώ και 1,5 χρόνο δεν είμαι στο ίδιο μαγαζί. Γενικά ήταν ένα κορίτσι κλειστό, δεν μίλαγε πολύ, πάντα με το χαμόγελο, είπε χαρακτηριστικά ο συγγενής της κοπέλας και συνέχισε: Αυτό που έχει γίνει δεν μπορεί να το διανοηθεί το κεφάλι μου. Αυτό δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Ο άνθρωπος αυτός που το έκανε, δεν ξέρω τι είναι γυναίκα ή άντρας, δεν θέλει φυλακή. Θέλει κρέμασμα στα φανάρια. Σας το λέω και ανατριχιάζω.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Αυτή είναι η δράστης. Το προφίλ της μαυροφορεμένης

Newsteam 0 Comments

Οι αναλυτές ανθρώπινης συµπεριφοράς της Ασφάλειας που συνέθεσαν το προφίλ της δράστιδος κάνουν λόγο για γυναίκα της διπλανής πόρτας, γεµάτη µίσος, που ήθελε να προκαλέσει διά βίου πόνο και βλάβη στην 33χρονη. Για να πετύχει τον σκοπό της οργάνωσε µια φρικτή ενέργεια, που, όπως χαρακτηριστικά λένε αστυνοµικές πηγές, ενείχε τεράστιο βαθµό ρίσκου, διότι έγινε σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σηµείο της οδού Θησέως. Βασίστηκε στον αιφνιδιασµό και στην τύχη, µε τη µαυροντυµένη γυναίκα να καταφέρνει τελικά να εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα, όµως, η δράστις έδειξε ότι είχε σχεδιάσει άρτια τις κινήσεις της και ότι ήταν ιδιαίτερα ψύχραιµη.

 

Το στοιχείο που έκανε εντύπωση στους αστυνοµικούς ήταν ότι πήρε µαζί της το δοχείο µε το βιτριόλι για να µην αφήσει πίσω της κανένα απολύτως ίχνος. Επίσης, κατάφερε να περάσει κάτω από τις κάµερες, χωρίς καµία από αυτές να καταγράψει το πρόσωπό της, προφανώς έχοντας αφιερώσει αρκετές ώρες παρακολούθησης πριν από το χτύπηµα. Το καυστικό υγρό είναι ένα σαδιστικό µέσο για να τραυµατίσεις κάποιον. ∆εν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, ίσως γιατί αυτό το θεωρούσε µικρή τιµωρία. Ηθελε το θύµα της να ζήσει. Όχι όµως µια φυσιολογική ζωή, αλλά µια ζωή γεµάτη πόνο. Η δράστης έτρεφε µίσος για κάτι ξεκάθαρα προσωπικό και ήθελε να την κάνει να υποφέρει. Στόχος της ήταν να χαλάσει την οµορφιά της άτυχης γυναίκας και να καταστρέψει τη ζωή της για πάντα λέει στο Έθνος αστυνοµική πηγή.

 

 

Η Ιωάννα έχει δεχτεί να δώσει το κινητό της τηλέφωνο στους αστυνοµικούς, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει ακόµα στο ξεσκόνισµά του, διότι λόγω του περιορισµένου χρόνου που έχουν για να δουν την 33χρονη δεν έχουν ακόµα λάβει όλους τους απαραίτητους κωδικούς για να ξεκλειδώσουν εφαρµογές ανταλλαγής µηνυµάτων, όπως το Facebook, το Instagram, το Viber. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, πάντως, που εγκρίθηκε από τον εισαγγελέα, θα δείξει στην ΕΛ.ΑΣ. όλες τις διακλαδώσεις των επικοινωνιών του θύµατος και ενδεχοµένως να αποκαλυφθούν πρόσωπα που θα µπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Η δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει.Ήθελε σαδιστικά να της καταστρέψει τη ζωή

Newsteam 0 Comments

Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστιδος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, η οποία επιχείρησε να ανιχνεύσει τα βαθύτερα αίτια της σοκαριστικής επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως είπε η κυρία Δασκαλάκη, η δράστης της επίθεσης δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν να καταστρέψει τη ζωή της. Από τα όσα έχουν προκύψει, βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης, είπε η ψυχολόγος, σημειώνοντας ότι η δράστης ήταν αποφασισμένη, ασχέτως αν τελικά η αποτρόπαια πράξη της μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή της.
 

 

Η σημερινή κατάθεση της Ιωάννας στους Αστυνομικούς ήταν η πρώτη αναλυτική περιγραφή με πολλές λεπτομέρειες. Κλιμάκιο της Ασφάλειας βρέθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Οσα είπε είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς πρόκειται να αποτελέσουν το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ για τη φριχτή αυτή επίθεση.

Η νεαρή γυναίκα είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, μετά από το τραγικό γεγονός που της συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Στις πρώτες της συνομιλίες με τους αστυνομικούς, ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι στην ερωτική της ζωή που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιον να αντιδράσει με τόσο μίσος εναντίον της. Σύμφωνα με την περιγραφή της 34χρονης, το βιτριόλι της το πέταξε μία γυναίκα, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και μάλλον φορούσε σκούφο, ενώ δεν πρέπει να ήταν ξανθιά.
Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό, ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Χθες το θύμα μίλησε στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, λέγοντας του πως πιστεύει ότι η επίθεση σχετίζεται με την εργασία της και πως αυτή που της επιτέθηκε, πρέπει να ήξερε πολύ καλά την πολυκατοικία της οδού Θησέως 214, όπου βρίσκεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται η 34χρονη. Αμέσως μόλις η δράστις της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο, διέφυγε πίσω από το θύμα της, ενώ ήξερε ακριβώς πού να στρίψει ώστε να κρυφτεί και να μην καταγραφεί στις κάμερες.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Σε σοκ η Ιωάννα. Ξέρει πώς θα ζήσει ως παραμορφωμένη

Newsteam 0 Comments

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα καθώς το 34χρονο θύμα θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Η Ιωάννα μέσα στο τεράστιο σοκ το οποίο ζει προσπαθεί να ανασυνθέσει μέσα της όσα έγιναν την Τετάρτη και κυρίως να δει ποιος θα ήθελε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό: να την αναγκάσει να ζει όλη της τη ζωή παραμορφωμένη.

Είναι σε κατάσταση μεγάλου σοκ και αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες μιλάει ελάχιστα. Τα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ βαθιά, έχει καεί δηλαδή όλο το δέρμα. Εχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές επεμβάσεις.

 

 

 

 

 

Στις πρώτες της κουβέντες στην αστυνομία έχει πει ότι δεν υπάρχει κάτι στην ερωτική της ζωή που θα μπορούσε να πυροδοτήσει τέτοιο μίσος ενώ έχει δώσει και μία περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε: Η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και μάλλον φορούσε σκούφο, ενώ δεν πρέπει να ήταν ξανθιά.

Χθες η κοπέλα κάλεσε τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα και του είπε πως πιστεύει ότι η επίθεση σχετίζεται με την εργασία της και πως η δράστης φαινόταν να γνωρίζει πολύ καλά την πολυκατοικία της οδού Θησέως 214, όπου στεγαζόταν η ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται η Ιωάννα. Αυτή είναι και η πιο σημαντική παρατήρηση που έχει κάνει το θύμα και την έχει βοηθήσει να συνδυάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Δυο νέα καρφώνουν την δράστη. Η συνεργός και το αυτοκίνητο

Newsteam 0 Comments

Υπήρχε τσιλιαδόρος γυναίκα. Ήταν μέσα στο όχημα διαφυγής στη θέση του οδηγού. Ήταν προφανώς και αυτή που ειδοποίησε τη δράστη για την Ιωάννα και μετά απο επικοινωνία, η μαυροφορεμένη βγήκε απο το υπόγειο και πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη.

Δυο σημαντικά βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης λογίστριας, αλλά και της γυναίκας που την βοήθησε στην διαφυγή της από το σημείο του περιστατικού, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ και τα εξετάζουν καρέ καρέ.

 

 

 

 

Πρόκειται για βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σημαντικά και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί τα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό για την εξέλιξη των ερευνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτίριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό.

Το δεύτερο βίντεο σύμφωνα με το newsit που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα βίντεο έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να καθαριστούν, σε μια προσπάθεια να φανεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε στο επόμενο στάδιο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Αυτή μου κατέστρεψε το πρόσωπο. Το θύμα δείχνει τη δράστη

Newsteam 0 Comments

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ τους.

Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, θα δώσει όλες τις πληροφορίες στην Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει άλλη τροπή. Ωστόσο αυτά που είπε στον δικηγόρο της λίγη ώρα μετά την επίθεση έχουν ξεχωριστή σημασία μιας και δείχνουν την δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης.

 

 

 

Όπως αποκάλυψε, ο δικηγόρος της όμορφης Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, έδειξε τη γυναίκα που της πέταξε το καυστικό υγρό. Η 34χρονη Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα.

 

 

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι στην Καλλιθέα-Το κατεβασμένο προφίλ, η δράστης και η ύποπτη τσάντα

Newsteam 0 Comments

Η φρικιαστική επίθεση κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, απασχόλησε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Καταθέσεις μαρτύρων και σωρεία νέων πληροφοριών έφτασαν στην εκπομπή δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα, με τους τηλεθεατές να βοηθούν για τον εντοπισμό της μέσω δικής τους έρευνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεθεατής της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της ΕΛΑΣ μελετώνται δεκάδες βίντεο ενώ οι Αρχές ψάχνουν αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι έρευνες δυσκολεύουν αφού το υλικό από τις κάμερες έχει καταγράψει μια γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν κρίνεται αξιοποιήσιμη. Επίσης κανείς άλλος εκτός από την άτυχη 34χρονη δεν έχει δει τη δράστιδα. Η μαυροντυμένη γυναίκα όπως έχει γίνει γνωστό βρέθηκε στην Καλλιθέα (ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς από που ξεκίνησε) κατάφερε να μπει στην είσοδο της ασφαλιστική εταιρεία από σημείο που δεν κατέγραφαν οι κάμερες, έριξε το βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Άνδρες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ήταν εξαιρετικά τυχερή αλλά παράλληλα είχε καταστρώσει πολύ καλά το σχέδιο της με αποτέλεσμα να μην αφήσει ίχνη. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, ο οποίος ίσως βρισκόταν έξω από το κτήριο που έγινε η επίθεση προκειμένου να ενημερώσει την δράστιδα ότι η Ιωάννα μπήκε και μάλιστα μόνη της. Την ίδια στιγμή οι άνδρες της ΕΛΑΣ που συμμετέχουν στις έρευνες συνεχίζουν να καλούν συγγενείς και φίλους ώστε να βρουν την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Όπλα και ξίφη εντοπίστηκαν σε σπίτι – Έρευνες και για άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο

Newsteam 0 Comments

Συνελήφθη χθες (20-5-2020) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, γιατί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του εντόπισαν και κατέσχεσαν, δύο (2) κυνηγετικά όπλα, ένα (1) φλόμπερ και τρία (3) ξίφη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 εργαλεία (γεννήτριες, ηλεκτροκολλήσεις, κομπρεσέρ, τρυπάνι, φρέζα) και 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολη, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Πηγή: thrakikiagora.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Τραγωδία με νεκρό παιδί 15 χρονών στην Κόρινθο

Newsteam 0 Comments

Τραγωδία με νεκρό παιδί 15 χρονών στην Κόρινθο (βίντεο)
Το παιδί σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

 

Μάλιστα, ο οδηγός όχι μόνο δεν βοήθησε το άτυχο αγόρι αλλά σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα. Ο 15χρονος που είχε βγει για περπάτημα όταν έγινε το κακό, το απόγευμα, στην οδό Εξαμίλια – Ξύλοκέριζας. Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 15χρονο και εξαφανίστηκε.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για να βρεθεί ο δράστης…

Πηγή: korinthostv.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο -Ο δράστης φορούσε χειρουργική μάσκα

Newsteam 0 Comments

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας.

Η ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος. Ο δράστης προφανώς… επηρεασμένος από το κλίμα των ημερών, φορώντας χειρουργική μάσκα και με την απειλή όπλου, ζήτησε από τον υπάλληλο χρήματα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tempo 24, ο άγνωστος άρπαξε τελικά 200 ευρώ και εξαφανίστηκε. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνας της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.  Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ληστεία που γίνεται στο συγκεκριμένο πρατήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

Διάβασε το »

Απόπειρα τηλεφωνικής απάτης: Επιτήδειος ισχυρίστηκε ότι είναι π. αντιδήμαρχος και προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό

Newsteam 0 Comments

Μια ακόμη απόπειρα απάτης εμφανίστηκε στην αγορά της Σύρου τις τελευταίες ημέρες με δράστη έναν επιτήδειο, ο οποίος χρησιμοποίησε τη συνδυαστική μέθοδο της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της πλαστής τραπεζικής κατάθεσης, με σκοπό να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από τοπική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε κατάστημα τροφίμων της Ερμούπολης (οπωροπωλείο) ισχυριζόμενος ότι είναι ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος, Αλέξης Αθανασίου. Στη συνέχεια εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει μια μεγάλη δωρεά σε ευπαθείς ομάδες του νησιού, προσφέροντας προϊόντα συνολικής αξίας 600 ευρώ, ενώ όταν ολοκλήρωσε την παραγγελία του, ισχυρίστηκε ότι θα πληρώσει καταθέτοντας χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακολούθως, έστειλε ηλεκτρονικά πλαστή τραπεζική απόδειξη κατάθεσης χρημάτων 6.000 ευρώ και υποστήριξε ότι έκανε λάθος, ζητώντας να του επιστραφούν το υπόλοιπο ποσό, δηλαδή τα 5.400 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τον κ. Αθανασίου

Ο επιχειρηματίας υποψιάστηκε ότι πρόκειται για απάτη, επικοινώνησε με τον κ. Αθανασίου ο οποίος δήλωσε άγνοια για την υπόθεση, ενώ όταν απευθύνθηκαν σε τοπικό τραπεζικό κατάστημα αποδείχθηκε ότι δεν πραγματοποιήθηκε κανένα έμβασμα από το λογαριασμό που φαινόταν στην απόδειξη.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, προσκομίζοντας τόσο την πλαστή απόδειξη όσο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του δράστη, ο οποίος δεν αποτελεί στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει τις αρχές στην ταυτότητά του, μιας και πρόκειται για ανώνυμο καρτοκινητό.

Από το 2018 έως και σήμερα, τέτοιου είδους απόπειρες εξαπάτησης εμφανίζονται συχνά σε τοπικό επίπεδο και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι.

Πηγή: cyclades24.gr

Διάβασε το »

Ξαναχτύπησε ο δράστης που παριστάνει τον υπάλληλο τράπεζας για να αποσπά χρήματα από πολίτες

Newsteam 0 Comments

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες χτύπησε ο άγνωστος δράστης που προσποιείται τον υπάλληλο υποκαταστήματος τράπεζας, για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ο δράστης κινήθηκε πιο οργανωμένα καθώς απ΄ότι φάνηκε γνώριζε προσωπικά οικονομικά στοιχεία της οικογένειας που έβαλε στο στόχαστρο της απάτης του. Πιθανότατα σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε αρχικά φάκελο που δήθεν προερχόταν από δημόσιο φορέα.

Όταν τα υποψήφια θύματά του αντιλήφθησαν ότι τα αναγραφόμενα στοιχεία τους στον εν λόγω φάκελο δεν ήταν ακριβή, τον επέστρεψαν στο ταχυδρομείο.

Κατόπιν, ο άγνωστος, κάλεσε στο τηλέφωνο την οικογένεια προσποιούμενος τον υπάλληλο, ζητώντας να καταθέσουν χρήματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Τελικά, τα υποψήφια θύματα υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο περί απάτης και προχώρησαν σε καταγγελία του περιστατικού.

Δεύτερο κρούσμα

Συνιστάται λοιπόν, η επαγρύπνηση και προσοχή των πολιτών σε Πάρο και Αντίπαρο καθώς αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε ελάχιστες μέρες κρούσμα προσπάθειας απόσπασης χρημάτων με παρόμοιο τρόπο.

Πηγή: parianostypos.gr

Διάβασε το »

Βόνιτσα: Πυροβόλησε να φοβίσει ζώα και τραυμάτισε διερχόμενο! Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Newsteam 0 Comments

Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες. Ανήμερα Πασχαλιάς να βγαίνεις για βόλτα και ξαφνικά να σε πυροβολούν; Απο το πουθενά;

Τι συνέβη;

Όλα συνέβησαν πρίν απο μερικές ώρες στην Βόνιτσα και συγκεκριμένα σε αγροτική περιοχή της πόλης. 

Ο 52χρονος άρχισε να πυροβολεί με σκοπό να φοβίσει κάποια ζώα . Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε 47χρονος διερχόμενος πεζός στο πόδι ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο 52χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Έκκληση να βρεθεί ο δράστης που σκότωσε τα άλογα και τα σκυλιά της Κωνσταντίνας Κατσίτη

Newsteam 0 Comments

Ραγίζει καρδιές η Κωνσταντίνα Κατσίτη, η οποία κάνοντας δημόσια έκκληση στο Facebook ζητά να βρεθεί ο δράστης που δηλητηρίασε τα άλογα και τα σκυλιά της.

Τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου, ο δράστης μπήκε στον περιφραγμένο χώρο της Ιππικής Ακαδημία Κατσίτη, στο Δάτο Καβάλας αφού έδεσε τον σκύλο – φύλακα του χώρου, δηλητηρίασε όλα τα άλογα και τα υπόλοιπα σκυλιά.

Η Κωνσταντίνα Κατσίτη που θρηνεί δύο άλογα και επτά σκυλιά, προσπαθεί να σώσει τα υπόλοιπα με την βοήθεια της ιππίατρου Κλεοπάτρα Τριανταφύλλου. H ιδιοκτήτρια του ιππικού ομίλου καταγγέλλει πως το έκαναν ανταγωνιστές της.

Με δάκρυα στα μάτια, η κ. Κατσίτη παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι για την απίστευτη αυτή κτηνωδία, να επικοινωνήσει μαζί της ή με τις Αρχές. Οι άνθρωποι που θανατώνουν ζώα είναι επικίνδυνοι για το σύνολο της κοινωνίας, και δεν θα διστάσουν να κάνουν κακό και σε ανθρώπους. Δεν πρέπει να σιωπούμε!

Πηγή: omorfhzwh.gr

Διάβασε το »

Σοβαρές ζημιές στη γεφυροπλάστιγγα του Ξυνονερίου από άγνωστο δράστη

Newsteam 0 Comments
  • Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο πρόεδρος κ. Δ. Φουστανάς

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε άγνωστος δράστης ή δράστες στη γεφυροπλάστιγγα του Ξυνονερίου, επιχειρώντας να εισέλθουν παράνομα στο χώρο.

Ο δράστης ή οι δράστες προφανώς τις νυκτερινές ώρες διέρρηξαν την πόρτα του οικίσκου της γεφυροπλάστιγγας και στη συνέχεια κατέστρεψαν τον μηχανισμό ελέγχου. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ Δημ. Φουστανάς μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ενημέρωσε με τη σειρά του το Αστυνομικό Τμήμα. Στο σημείο βρέθηκαν λίγο αργότερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και μετά από μήνυση κατ αγνώστων που υπέβαλε ο πρόεδρος, έχουν αρχίσει τις έρευνες για την ανεύρεση του δράστη ή των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος ζητά από οποιονδήποτε έχει δει κάτι για το συμβάν να το καταθέσει στις αρμόδιες αρχές, ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Επίσης όπως μας ενημέρωσε υπάρχουν σκέψεις για αύξηση της επιτήρησης του χώρου, ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό.

Διάβασε το »

Τον τσάκωσαν για κλοπές σε κρεοπωλεία και αρτοποιείο!

Newsteam 0 Comments

Συνελήφθη, επ αυτοφώρω, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης σήμερα τα ξημερώματα, αποπειράθηκε να διαρρήξει αρτοποιείο, στον Πύργο, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον δράστη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν, διαρρηκτικά εργαλεία, δυο μαχαίρια, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γάντια, και ένα μπρελόκ με κλειδί μοτοποδηλάτου.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει, από την 13/12/2019 έως και την 24/03/2020, στον Πύργο, ακόμα δυο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε κρεοπωλεία, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ από τις ταμειακές μηχανές, 140 κιλά κρέατος, ένα μοτοποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Πηγή: thebest.gr

Διάβασε το »

Διάρρηξη σε καφέ της Θεσσαλονίκης – Απειλή στον ιδιοκτήτη

Newsteam 0 Comments

Διάρρηξη σημειώθηκε νωρίτερα σε καφέ-μπαρ στο κέντρο ενώ λίγο έλειψε να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης από τον δράστη που στράφηκε εναντίον του με τζάμι.

Έναν άνδρα που διέρρηξε καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης συνέλαβαν νωρίτερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος στην οδό Προξένου Κορομηλά, που αυτη την περίοδο παραμένει κλειστό λόγω των μέτρων και έγινε αντιληπτός από πολίτες που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της διάρρηξης τον απείλησε με ένα τζάμι που έσπασε κατά την είσοδό του στο κατάστημα. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών που οδήγησαν τον άνδρα στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η συμμετοχή του άνδρα, που φέρεται να είναι χρήστης ουσιών και σε άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Πηγή: voria.gr

Διάβασε το »

Στον Εισαγγελέα ο 68χρονος που σκότωσε συγχωριανό του για ένα χωράφι

Newsteam 0 Comments

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ίσως και σήμερα ο 68χρονος από την Ηλεία που πυροβόλησε και σκότωσε για κτηματικές διαφορές έναν 77χρονου αγρότη και τραυμάτισε σοβαρά την 72χρονη συζύγό του στην περιοχή Άσπρα Σπίτια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο 68χρονος δράστης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου. Ο 68χρονος φέρεται να μετέβη σε αγροτική περιοχή του χωριού του για να λύσει κτηματικές διαφορές που είχε με συγχωριανό του.

Ύστερα από καυγά έβγαλε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 77χρονο σε ευθεία βολή. Το αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσει θανάσιμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο σε βάρος της γυναίκας του 77χρονου και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: thebest.gr

Διάβασε το »

Στη φάκα 18χρονη διαρρήκτης στις Σέρρες

Newsteam 0 Comments

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μια 18χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα στις Σέρρες διέρρηξε σπίτι 51χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με τον παθόντα.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.  Στη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι η ανωτέρω διέρρηξε ακόμη μία οικία χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Επιπλέον σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβίαση των σχετικών μέτρων για την πρόληψη διασποράς κορονοϊού.

Πηγή: thessnews.gr

Διάβασε το »