Ειδήσεις για δοκιμασίες - Spoiler και νέα

MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη (+vid)

Newsteam 0 Comments

Η Μαργαρίτη Νικολαΐδη αναδείχθηκε νικήτρια στο 5ο MasterChef κι έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει στο συγκεκριμένο ριάλιτι και μαζί και το βραβείο των 50.000€. Η Μαργαρίτα πήρε από 8 βαθμούς στην πρώτη και στην δεύτερη δοκιμασία και από 7 βαθμούς στην τρίτη και στην τέταρτη. Ο Διονύσης από την άλλη ξεκίνησε με δυο 7αρια, ακολούθησε ένα 8αρι στην τρίτη δοκιμασία και στην τέταρτη ένα ακόμα 7. Έτσι, οι δυο παίκτες μπήκαν στην πέμπτη και τελική δοκιμασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να έχει προβάδισμα μόλις ενός πόντου (30-29) έναντι του Διονύση Σαρακίνη, ένα σκορ που τα άφηνε όλα ανοιχτά για το φινάλε. Η Μαργαρίτα κέρδισε 8 πόντους κι έκανε το σκορ 38-29, πράγμα που σήμαινε πως ο Διονύσης χρειαζόταν ένα ολοστρόγγυλο δεκάρι για να κερδίσει. Κάτι που φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο. Κι έτσι αποδείχθηκε κιόλας τελικά, αφού πήρε μόλις 7 πόντους, με την Μαργαρίτη να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια. Η πρώτη δοκιμασία: Η δεύτερη δοκιμασία: Η τρίτη δοκιμασία: Η τέταρτη δοκιμασία: Η πέμπτη και τελευταία δοκιμασία που τα έκρινε όλα:

Διάβασε το »

MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Newsteam 0 Comments

Η Μαργαρίτη Νικολαΐδη αναδείχθηκε νικήτρια στο 5ο MasterChef κι έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Η Μαργαρίτα πήρε από 8 βαθμούς στην πρώτη και στην δεύτερη δοκιμασία και από 7 βαθμούς στην τρίτη και στην τέταρτη. Ο Διονύσης από την άλλη ξεκίνησε με δυο 7αρια, ακολούθησε ένα 8αρι στην τρίτη δοκιμασία και στην τέταρτη ένα ακόμα 7. Έτσι, οι δυο παίκτες μπήκαν στην πέμπτη και τελική δοκιμασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να έχει προβάδισμα μόλις ενός πόντου (30-29) έναντι του Διονύση Σαρακίνη, ένα σκορ που τα άφηνε όλα ανοιχτά για το φινάλε. Η Μαργαρίτα κέρδισε 8 πόντους κι έκανε το σκορ 38-29, πράγμα που σήμαινε πως ο Διονύσης χρειαζόταν ένα ολοστρόγγυλο δεκάρι για να κερδίσει. Κάτι που φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο. Κι έτσι αποδείχθηκε κιόλας τελικά, αφού πήρε μόλις 7 πόντους, με την Μαργαρίτη να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια.

Διάβασε το »

Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου

Newsteam 0 Comments

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στη Φάρμα και μια ακόμη παίκτρια βρέθηκε εκτός αγροκτήματος. Νωρίτερα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο τον Ντούπη κι η ψηφοφορία έδειξε ως δεύτερο τον Θανάση Πάτρα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και τη νίκη πήρε τελικά ο Ντούπης. Ο ίδιος στην συνέχεια υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Κάτια Δέδε ενώ αυτή με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της, την Μαρία Μιχαλοπούλου. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που βαθμολογήθηκαν διαφορετικά από την δεύτερη μονομάχο κι ο αγώνας τους είχε αρκετές ανατροπές. στο πιο κομβικό σημείο τους περισσότερους βαθμούς κέρδισε η Κάτια Δέδε για κλάσματα δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η Μαρία Μιχαλοπούλου να αποχωρήσει

Διάβασε το »

MasterChef – Τελικός: Θα στοιχίσει το λάθος του Διονύση;

Newsteam 0 Comments

Στη δεύτερη μάχη για τον τελικό, Μαργαρίτα και Διονύσης είχαν απαιτητική δοκιμασία Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τον τελικό του MasterChef, με τον Διονύση και τη Μαργαρίτα να μάχονται για να αναδειχθούν νικητές. Οι δύο παίκτες μαζί με τους τρεις κριτές βρέθηκαν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και ξεκίνησαν μια απαιτητική δοκιμασία, να ετοιμάσουν τρία πιάτα σε 2,5 ώρες: ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο με βάση το ψάρι κι ένα άλλο κυρίως με βάση το κρέας. Η σιγουριά στοίχισε στον Διονύση αφού οι κριτές όχι μόνο δεν έμειναν τόσο ικανοποιημένοι από το ψήσιμο αλλά είχε ξεχάσει και κόκαλα στο κρέας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά.

Διάβασε το »