Ειδήσεις για δοκιμασία ασυλίας - Spoiler και νέα

Survivor spoiler: Έτσι θα διεξάγονται πλέον οι αγώνες ασυλίας – Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης (vids)

Newsteam 0 Comments

Όλα αλλάζουν στο Survivor καθώς η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη φέρνει νέα δεδομένα στις ομάδες και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τις νέες οδηγίες στους παίκτες. Το ριάλιτι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αποδυναμωμένη την μπλε ομάδα κι ο Γιώργος Λιανός προέβη σε νέα ανακοίνωση: «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών». Ο Νίκος Μπάρτζης στην τελευταία του εμφάνιση στο Survivor Ένα πρόβλημα στο γόνατο επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόντουσαν για τον Νίκο Μπάρτζη. Ο παίκτης θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για αρκετές μέρες και έτσι δεν θέλησε να είναι βάρος στην ομάδα του, οπότε και αποχώρησε. Ο ίδιος εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τα δέντρα κι εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση: «Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω».

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Newsteam 0 Comments

Μετ’ εμποδίων το αγώνισμα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο – Δύσκολα τα πράγματα για τον «Ντάφυ» Η δοκιμασία ασυλίας ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας με τη μπλε ομάδα να νικάει και την κόκκινη ομάδα να πρέπει να θέσει κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο κι ο Τριαντάφυλλος συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ωστόσο με μεγάλη διαφορά ηττημένος αναδείχθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Διάβασε το »

Masterchef: Μυρίζει σαν ασβοκούναβο – Το κράξιμο στη δοκιμασία ασυλίας

Newsteam 0 Comments

Δεν ήταν και πολύ επιτυχημένη η προσπάθεια του Διονύση Δοκιμασία ασυλίας είχε το μενού για το επεισόδιο του Mastechef το βράδυ της Παρασκευής με τους παίκτες να περνάνε πρώτα και μια δοκιμασία γευσιγνωσίας. Νικητές της γευσιγνωσίας ήταν ο η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Διονύσης Σαρακίνης. Μετά, έπρεπε να μαγειρέψουν ούτως ώστε ένας από τους δύο να κερδίσει την ασυλία. Ωστόσο ο Διονύσης ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν διαχειρίστηκε σωστά τα υλικά του με τους κριτές να λένε ότι μυρίζει άσχημα: «Πω πω μυρίζει άσχημα σαν ασβοκούναβο. Σωτήρη σου δίνω ένα μηνιάτικο, αν το φας. Είναι σαν να έχεις ξεχάσει κρεμμύδια στο πορτ μπαγκάζ το καλοκαίρι».

Διάβασε το »