Ειδήσεις για δοκιμασία αντιγραφής πιάτου - Spoiler και νέα

MasterChef: Αποχώρησε οριστικά ο Νίκος Σκορδάκης

Newsteam 0 Comments

Μονομαχία για γερά νεύρα είχε το… μενού για το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. Υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα έπρεπε να αποδώσουν ένα πιάτο αντιγραφής του σεφ Νίκου Θωμά. Η μάχη ήταν σκληρή και η βαθμολόγηση των πιάτων επίσης, από όπου προέκυψε πως ο Νίκος Σκορδάκης έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό. Η συγκίνηση του παίκτη Ο Νίκος Σκορδάκης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, την ώρα που ευχαριστούσε όλους τους παίκτες του φετινού κύκλου ο σεφ Νίκος Θωμάς. «Θέλω να πω ευχαριστώ σε σας παιδιά για τη συνεργασία και την φετινή χρονιά. Έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κλισέ αλλά είστε σε πολύ καλό επίπεδο και όσο λιγοστεύετε, δενόμαστε και περισσότερο μαζί σας. Εγώ τουλάχιστον που είμαι λίγο ευαισθητούλης. Μακάρι να μην έφευγε κανείς σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Θωμάς. «Κουράγιο, δύναμη, η διαδρομή τελειώνει. Τίποτα δεν τελειώνει όμως εδώ. Έξω ξεκινάνε τα ωραία και τα όμορφα». Σε αυτά τα λόγια, λοιπόν, ο Νίκος Σκορδάκης δεν μπόρεσε να μην συγκινηθεί! «Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο» πρόδωσε ο παίκτης στην κάμερα του MasterChef.

Διάβασε το »

Masterchef: Απρόσμενη αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Newsteam 0 Comments

Ποιος είδε την πόρτα της εξόδου με… βαριά καρδιά Στη χθεσινή μαγειρική βραδιά του Masterchef, τέσσερις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία για το πιάτο αντιγραφής ώστε να μην αποχωρήσουν από το ριάλιτι. Η Λία, η Ανούς, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πλατό γεμάτο σούσι με κομμάτια σασίμι και νιγκίρι. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στη δοκιμασία αντιγραφής καθώς ο Τζιοβάνι έσωσε τη Μαργαρίτα με την κάρτα ασυλίας. Τελικά, ο παίκτης που δεν εντυπωσίασε τους κριτές και έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Διάβασε το »

Masterchef: Αποχώρησε ως το χειρότερο από τρία κακά πιάτα

Newsteam 0 Comments

Ποιος αποτελεί παρελθόν από τον διαγωνισμό – Δεν πήγε καλά για κανέναν η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου Δύσκολη ήταν η δοκιμασία και χθες το βράδυ στο επεισόδιο του Masterchef, με τρεις παίκτες να «τα βρίσκουν σκούρα» και να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για τους Ιωάννη, Αντώνη και Κωνσταντίνο οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αυγά με στάκα και τρούφα. Αυτός που εντυπωσίασε λιγότερο τους κριτές, οι οποίοι δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τα πιάτα και των τριών παικτών, ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος και αποχώρησε.

Διάβασε το »