Ειδήσεις για ΔΙΟΔΙΑ - Spoiler και νέα

Διαπεριφερειακές μετακινήσεις: Το πρώτο Σαββατοκύριακο ελευθερίας με αυξημένη κίνηση

Newsteam 0 Comments

Το τελευταίο 24ώρο σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής έχουν εξέλθει από τα διόδια συνολικά 65.385 οχήματα Σταδιακή είναι η αύξηση που παρατηρείται στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις των πολιτών αλλά και τα ταξίδια τους προς τα ελληνικά νησιά. Για σήμερα 15 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά για διάφορα νησιά του Αιγαίου, έχουν προγραμματιστεί 8 αναχωρήσεις πλοίων 5 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Χθες 14 Μαΐου η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά ήταν αυξημένη ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ανακοίνωσε την αύξηση της πληρότητας των πλοίων στο 85% στα πλοία που έχουν καμπίνες και στο 80% χωρίς καμπίνες. Επίσης το 80% στην πληρότητα των επιβατών ισχύει και στα ταχύπλοα, εφόσον βέβαια διαθέτουν ειδικά φίλτρα. Πως μπορούν οι πολίτες να ταξιδέψουν από και προς τα νησιά Υπενθυμίζεται πως για να ταξιδέψει κανείς προς και από τα νησιά -με εξαίρεση τη Λευκάδα, την Εύβοια και τη Σαλαμίνα-, είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς, θα πρέπει μαζί με το εισιτήριό του να διαθέτει: πιστοποιητικό εμβολιασμού 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών (εναλλακτικά rapid test ή self test 24 ωρών), ή διαφορετικά να υπάρχει μία βεβαίωση νόσησης 2 ως 9 μήνες μετά από αυτή. © (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Αυξημένη η έξοδος και από τα διόδια Η έξοδος οχημάτων από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, αντίστοιχα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 14 Μάϊου έως την ίδια ώρα το σήμερα πρωί), σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Συνολικά, εξήλθαν 65.385 οχήματα. Ειδικότερα, από την Ελευσίνα, πέρασαν 33.998 οχήματα και από τις Αφίδνες 31.387. Παράλληλα, το…

Διάβασε το »

Διαπεριφερειακές μετακινήσεις: Πάνω από 38χιλιάδες οχήματα πέρασαν τα διόδια σήμερα

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας Αττικής τα διόδια πέρασαν σήμερα 38.795 οχήματα συνολικά Σε 38.795 ανέρχονται συνολικά τα οχήματα που πέρασαν από τις 6:00 έως τις 18:00 από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, από την Ελευσίνα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξήλθαν 19.377 οχήματα και από τις Αφίδνες 19.418. Παράλληλα, από τα ίδια διόδια εισήλθαν 11.243 οχήματα (Ελευσίνα) και 13.970 (Αφίδνες). Η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου διεξάγεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την Τροχαία. Υπενθυμίζεται πως η διενεργεία δειγματοληπτικού ελέγχου για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν είναι υποχρεωτική ωστόσο υπάρχει ισχυρή σύσταση από τις αρμόδιες αρχές. Αύξηση των κρατήσεων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Πάντως, από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και άρχισε να επικρατεί η πληροφορία για άρση των περιορισμών στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις ταυτόχρονα με το «άνοιγμα» του τουρισμού στην Ελλάδα σήμερα, «ξεκίνησαν με θέρμη οι κρατήσεις εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης», όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός του οργανισμού Στέφανος Τσόλης. Σύμφωνα με τον κ. Τσόλη, κάποιοι κλείνουν το εισιτήριό τους με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κοντά στην ημερομηνία που θα ταξιδέψουν σε κάποιο ελληνικό νησί ή ακόμη και στην πρωτεύουσα, ενώ άλλοι σπεύδουν να αξιοποιήσουν το «ελευθέρας» που ανακοινώθηκε και να ταξιδέψουν νωρίτερα. Ο ίδιος διατύπωσε την εκτίμηση ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν οι κρατήσεις εισιτηρίων για χρήση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που όπως τόνισε «γίνονται κατά βάση ηλεκτρονικά». Υπενθύμισε δε, ότι η ανώτατη πληρότητα εντός των λεωφορείων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 65%, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Διάβασε το »

Κύμα εξόδου από την Αθήνα – Σαρωτικοί έλεγχοι στα ΚΤΕΛ και μέσα στα πλοία

Newsteam 0 Comments

Από νωρίς σήμερα το πρωί, ξεκίνησε το τελευταίο ΄΄ κύμα΄΄ εξόδου από την Αθήνα και όπως αναμενόταν, οι έλεγχοι είναι εντατικοί και αυστηροί. Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που φαίνεται ότι δεν πτοούνται από το απαγορευτικό για Πάσχα στο χωριό.  Εκτός από τα διόδια και τους παράδρομους, σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που γίνονται και στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων. Στο ΚΤΕΛ στον Κηφισό, οι αστυνομικοί ελέγχουν κάθε δρομολόγιο που φεύγει και γίνεται ενδελεχής έλεγχος στους επιβάτες. Στους ίδιους ρυθμούς κινούνται και τα λιμάνια της χώρας. Οι έλεγχοι είναι πολύ αυστηροί και από το Λιμενικό αν και παρατηρούνται πολύ λιγότερες παρατυπίες από τους ταξιδιώτες σε σχέση με τα διόδια. Μάλιστα, όσον αφορά την έξοδο από τις πόλεις μέσω θάλασσας, το λιμενικό πραγματοποιεί ελέγχους και μέσα στα πλοία αναφορικά με το αν τηρούνται τα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις.

Διάβασε το »

Πάσχα: Ουρές αυτοκινήτων στην Ελευσίνα – Ελάχιστα επέστρεψαν πίσω

Newsteam 0 Comments

Μεγάλες ουρές  στα διόδια της Ελευσίνας το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, την ημέρα που προ πανδημίας γινόταν η παραδοσιακή έξοδος των Αθηναίων από τις πόλεις. Παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους και τους περιορισμούς στους λόγους μετακίνησης εκτός Αθήνας για το Πάσχα, από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα η κίνηση τόσο από Αττική Οδό όσο και από το Χαιδάρι προς τα διόδια της Ελευσίνας είναι στο «κόκκινο». Του Κώστα Παππά Όπως ανέφερε μιλώντας στο kedenews.gr ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Χριστόπουλος: “Είναι μικρό το ποσοστό όσων δεν κατάφεραν να περάσουν. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι σήμερα είχαμε μια έξοδο 7223 οχήματα από την Αθηνών – Κορίνθου και μόνο 85 επιστροφές. Στην Αθηνών-Λαμίας πέρασαν 9600 οχήματα και 20 επιστροφές. Χθες είχαμε μόνο 85 οχήματα που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για να περάσουν. Είναι όμως αντίστοιχα και μεγάλος ο αριθμός της εισόδου οχημάτων στην Αθήνα.  Είναι πολλοί εκείνοι που πηγαίνουν για δουλεία και επιστρέφουν. Μιλάμε δηλαδή για περίπου 1800 περισσότερα αυτοκίνητα που έφυγαν από την Αθήνα σε σχέση με εκείνα που βρέθηκαν στις εισόδους των Εθνικών οδών. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές”,τόνισε. Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας υπενθύμισε τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να εγκαταλείψει την Πρωτεύουσα εφοδιασμένος με τα αντίστοιχα έγγραφα και αυτοί είναι : Η μετάβαση σε κηδεία, η επανένωση διαζευγμένων γονέων ,  λόγοι εργασίας, καθώς και  η μετακίνηση για μία έξοδο εφ’ άπαξ προς μόνιμο τόπο διαμονής με την επίδειξη του Ε1.

Διάβασε το »

Αναστροφή για 273 οχήματα στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Newsteam 0 Comments

Αύξηση παρουσιάζει, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο αριθμός των οχημάτων που εξήλθαν, αλλά και εισήλθαν, το τελευταίο 24ωρο (μέχρι τις 6:00 σήμερα το πρωί), από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, ενώ 273 οχήματα έκαναν αναστροφή και γύρισαν πίσω. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι της ΕΛΑΣ κι είναι εμφανές ότι τα έγγραφα μετακινήσεων ελέγχονται εξονυχιστικά στα διόδια. Το τελευταίο 24ωρο, λοιπόν, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου, στην Ελευσίνα, εξήλθαν 16.400 οχήματα, ενώ εισήλθαν 13.840 οχήματα. Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν 227 επιστροφές. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο 24ωρο (από τις 6:00 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 27 Απριλίου έως την ίδια ώρα της Μεγάλης Τετάρτης 28 Απριλίου), από την Ελευσίνα εξήλθαν 13.633 οχήματα, ενώ εισήλθαν 12.423. Παράλληλα, οι οδηγοί 170 οχημάτων έκαναν αναστροφή και γύρισαν πίσω. Σε ό,τι αφορά την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και ειδικότερα από τα διόδια Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο εξήλθαν 18.809 οχήματα, εισήλθαν 16.823, ενώ έκαναν αναστροφή 46. Το προηγούμενο 24ωρο, στο ίδιο σημείο, τα οχήματα ήταν 17.567 και 16.651, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, έκαναν αναστροφή 47 οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι η διαπεριφερειακή μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής. Επίσης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα. Διευκρινίστηκε, ακόμη, ότι δεν επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση βεβαίωσης μετακίνησης για λόγους εργασίας και Ε1 για εφάπαξ μετάβαση σε μόνιμη κατοικία. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε το »

Μπλόκο στον αδερφό του Λιγνάδη στα διόδια της Ελευσίνας – Δεν του επέτρεψαν να περάσει

Newsteam 0 Comments

Έδειξε στην τροχαία τα έγγραφα για την προγραμματισμένη επίσκεψη στις φυλακές αλλά δεν του επέτρεψαν να περάσει. Σε μπλόκο της τροχαίας έπεσε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, τώρα το πρωί στα διόδια της Ελευσίνας. Ο Γιάννης Λιγνάδης προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο στα διόδια, δείχνοντας σε laptop την υπεύθυνη δήλωση για επισκεπτήριο στον αδερφό του Δημήτρη, που κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, αλλά τελικά δεν του επέτρεψαν να περάσει. Ο αδερφός του ηθοποιού, τόνισε στην κάμερα πως πηγαίνει κάθε εβδομάδα στις φυλακές Τριπόλεως με υπεύθυνη δήλωση, κάτι που είχε μαζί του και σήμερα, ενώ είχε κάνει και το προβλεπόμενο τεστ covid.

Διάβασε το »

Μετακινήσεις Πάσχα: Αντιδρούν οι ιδιώτες καρδιολόγοι στη μη μετακίνηση ασθενών από νομό σε νομό

Newsteam 0 Comments

Αλαλούμ επικρατεί με τις μετακινήσεις ασθενών από νομό σε νομό, καθώς οι αρχές δεν κάνουν δεκτές βεβαιώσεις ιδιωτών γιατρών, παρά μόνο δημόσιων δομών υγείας Του Κώστα Παππά Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων σημειώνει τα εξής : «Μείζονα προβλήματα στην δημόσια υγεία, δημιουργεί η απόφαση απαγόρευσης μετακινήσεων ασθενών έως 10 Μάϊου, προς οποιαδήποτε ιδιωτική δομή, κλινική ή ιατρείο και επιτρέπονται μόνο προς δημόσιες δομές και με σχετική γνωμάτευση από αυτές». Το kedenews.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδας κ. Φώτη Πατσουράκο, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχληση των ιδιωτών ιατρών για το γεγονός ότι θεωρούνται με την απόφαση αυτή συλλήβδην απατεώνες για έκδοση ψευδών βεβαιώσεων. Άστοχη απόφαση – Μπορεί να κινδυνεύσουν ασθενείς Ο κ. Πατσουράκος σημειώνει πιο συγκεκριμένα: «Βγήκε μια κοινή υπουργική απόφαση την Παρασκευή με την οποία απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για λόγους υγείας παρά μόνο αν υπάρχει βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο και επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο σε δημόσια δομή. Μίλησα σήμερα με τον Υπουργό και πιστεύω ότι έχουν κατανοήσει ότι ήταν μια τελείως άστοχη απόφαση. Κατ’ αρχάς μας προσβάλλει ως ελεύθερους επαγγελματίες. Είμαστε όλοι συλλήβδην απατεώνες για ψευδείς βεβαιώσεις»; Αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Η μετακίνηση ενός ανθρώπου προς τον θεράποντα ιατρό του είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Μιλάμε όμως για 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος , ο οποίος έχει ένα καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να βάλει έναν βηματοδότη, να κάνει μια στεφανιογραφία, έχει καρδιακή ανεπάρκεια και πρέπει να επισκεφθεί το γιατρό του για να κάνει συγκεκριμένες εξειδικευμένες εξετάσεις, θα περιμένει τόσες μέρες με ανυπολόγιστη ζημιά. Φανταστείτε κάποιον που κάνει λιποθυμικά επεισόδια και θέλει να βάλει βηματοδότη. Κάποιος ο οποίος έκανε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική και πρέπει να επισκεφθεί το γιατρό…

Διάβασε το »

Διευθυντής Τροχαίας Αττικής: Χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα δεν περνά κανείς τα διόδια

Newsteam 0 Comments

«Όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα δεν θα περάσουν από τα διόδια», τονίζει για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής.  «Οι έλεγχοι για την αποφυγή των διαπεριφερειακών μετακινήσεων θα είναι και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα πολύ αυστηροί», τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Σπύρος Λάσκος. «Επιβάλλεται να αντιλήφθούν οι πολίτες, ότι όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, δεν πρόκειται να περάσουν από τα διόδια. Τους παρακαλούμε, λοιπόν, να μην προσπαθήσουν να αναχωρήσουν, εάν δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα». Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ., εν όψει του Πάσχα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, κυρίως στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, αλλά και στους παραδρόμους τους. Ειδικότερα, από το πρωί στις 6:00 του Σαββάτου 24 Απριλίου έως την ίδια ώρα σήμερα το πρωί, από τα διόδια της Ελευσίνας εξήλθαν 11.336 οχήματα, ενώ εισήλθαν 9.710. Αντίστοιχα, από την Παρασκευή 23/4 έως το Σάββατο 24/4 εξήλθαν 17.426 οχήματα, ενώ εισήλθαν 15.496. Επιπλέον, από  τα διόδια των Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο εξήλθαν 18.201 οχήματα, ενώ εισήλθαν 17.896 οχήματα. Το προηγούμενο ακριβώς 24ωρο, εξήλθαν 19.644 οχήματα, ενώ εισήλθαν 18.234.

Διάβασε το »

Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια από την ΕΛ.ΑΣ. – Επιστρέφουν πίσω οι πολίτες δίχως βεβαιώσεις

Newsteam 0 Comments

Σε «φρούριο» έχουν μετατραπεί τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας με τις δυνάμεις της αστυνομίας να πραγματοποιούν εντατικούς και εξονυχιστικούς ελέγχους στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού Οι έλεγχοι είναι καθολικοί στα διόδια καθώς και στις εισόδους και τις εξόδους των πόλεων. Από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε οχήματα αλλά και σε λεωφορεία ΚΤΕΛ, εξετάζοντας τα έγγραφα των μετακινήσεων τους και διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Στα διόδια της Ελευσίνας (Αθηνών-Κορίνθου) η κυκλοφορία, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται ομαλά με τις δυνάμεις της αστυνομίας να πραγματοποιούν από κοινού ελέγχους με κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για να εξετάζονται οι βεβαιώσεις εργασίας που προσκομίζουν πολίτες ώστε να μετακινηθούν εκτός των ορίων της περιφερειακής ενότητάς τους. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σταματούν τα διερχόμενα οχήματα και ζητούν από οδηγούς και επιβάτες τις βεβαιώσεις εργασίας τους. Στη συνέχεια ο αστυνομικός παραδίδει στον επιθεωρητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας το έγγραφο και εκείνος με τη σειρά του κάνει επιτόπου διασταύρωση των στοιχείων από το σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ”. ©(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) «Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να αποτρέψουμε ουσιαστικά τις άσκοπες μετακινήσεις και να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν θα πρέπει να εκμεταλλεύονται οι πολίτες αυτές τις ελάχιστες εξαιρέσεις που δίνει τη δυνατότητα ο νόμος για να μετακινούνται από περιφερειακή ενότητα σε περιφερειακή ενότητα. Σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας και όχι η βεβαίωση των παραβάσεων», επισημαίνει στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αστυνόμος Β’ και εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου, που βρέθηκε σήμερα από το πρωί στα διόδια της Ελευσίνας, ενώ προσθέτει «ότι η κίνηση εξελίσσεται σε κανονικά επίπεδα παρά το γεγονός ότι στο σημείο των διοδίων παρατηρείται μια μικρή ανάσχεση λόγω του ότι τα κλιμάκια…

Διάβασε το »

Πάσχα στο χωριό: Σαρωτικοί έλεγχοι στα διόδια – Επί ποδός 10χιλιάδες αστυνομικοί

Newsteam 0 Comments

Με περισσότερους από 10.000 αστυνομικούς σε όλη την χώρα και με στοχευμένα μπλόκα η ΕΛΑΣ αποτρέπει όσους προσπαθούν να κάνουν «Πάσχα στο χωριό» Οι αστυνομικοί εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης των πολιτών και στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται επί τόπου διασταύρωση στοιχείων. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όσοι προσπαθήσουν να ξεγελάσουν την ΕΛΑΣ, τους επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα (από 300-500 ευρώ), ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις. Αυστηροί έλεγχοι δεν γίνονται μόνο στα διόδια, αλλά και στους παραδρόμους των εθνικών οδών, ενώ ταυτόχρονα ελικόπτερα και drones μεταδίδουν την εικόνα της κυκλοφορίας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Η κίνηση στις εθνικές οδούς Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, το τελευταίο 24ωρο (από τις 6:00 της Παρασκευής 23 Απριλίου έως την ίδια ώρα το πρωί) σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης εβδομάδας (από τις 6:00 της Παρασκευής 16 Απριλίου έως την ίδια ώρα του Σαββάτου 17 Απριλίου).

Διάβασε το »