Ειδήσεις για διαγωνισμός - Spoiler και νέα

MasterChef: Επεισοδιακή αποχώρηση – Ποιος παίκτης έγινε έξαλλος

Newsteam 0 Comments

Ιδιαίτερο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5. Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, και επομένως τρεις παίκτες της βρέθηκαν υποψήφιοι. Αυτοί ήταν ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Κωστής. Ο Κωστής, μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το γεγονός ότι είναι συνέχεια υποψήφιος. Ο Πάνος, αρχηγός της ομάδας, τον εκνεύρισε όταν είπε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία, προκειμένου να αποδείξει κάτι παραπάνω. Ο Κωστής είπε: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους.» Καλεσμένοι στη δοκιμασία αποχώρησης του ήταν οι σπουδαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης. Οι δυο τους έφτιαξαν δύο εντυπωσιακά πιάτα, τα οποία κλήθηκαν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τελικά, ο διαγωνιζόμενος που έκανε τη χειρότερη προσπάθεια και είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Κωστής.

Διάβασε το »

MasterChef: Δοκιμασία στο αποψινό επεισόδιο που δεν έχει ξαναγίνει

Newsteam 0 Comments

Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το αποψινό (8 Φεβρουαρίου) επεισόδιο του MasterChef, καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα υποβληθούν σε μία νέα δοκιμασία. Όσοι κατάφεραν να περάσουν στο Bootcamp, θα χρειαστεί στην επόμενη να αποδείξουν αν αξίζουν, προκειμένου οι τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος) να τους δώσουν ακόμα μια ευκαιρία. Έπειτα από έναν τυχαίο διαχωρισμό, οι 28 διαγωνιζόμενοι με τα δύο «ναι», χωρίζονται σε δύο ομάδες από 14 υποψηφίους η καθεμία και καλούνται να μαγειρέψουν για τη διεκδίκηση μιας και μόνο ποδιάς ανά ομάδα. Τρεις από τους παίκτες κάθε ομάδας αποχωρούν οριστικά, ενώ οι υπόλοιποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μαγειρική διαδικασία, που δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα προηγούμενο MasterChef.

Διάβασε το »

H πρώτη μεγάλη αλλαγή του φετινού MasterChef

Newsteam 0 Comments

Πρεμιέρα έκανε χθες (23 Ιανουαρίου) ο πέμπτος κύκλος του MasterChef. Ο φετινός διαγωνισμός, λόγω κορωνοϊού, θα έχει κάποιες αλλαγές στο format. Oι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέστησαν σαφές ότι αρκετά πράγματα θα διαφοροποιηθούν σε σχέση με όσα ξέραμε. Αρχικά, δεν θα υπάρχουν οι ομάδες που διαμόρφωναν οι κριτές και οι ίδιοι θα είναι πλέον παρόντες σε όλη την προσπάθεια των παικτών, προκειμένου να τους γνωρίσουν μαγειρικά. Παρ όλα αυτά, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη από όλες τις αλλαγές είναι ότι ότι παίκτες μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στο σπίτι του από μία και μόνο μαγειρική δοκιμασία. Αυτό με την προϋπόθεση ότι θα αποσπάσουν τρία «ναι». Με δύο «ναι» θα περνούν στο bootcamp για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο σπίτι.

Διάβασε το »

Πότε κάνει αρχή το MasterChef 5 – Οι αλλαγές στον διαγωνισμό

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το MasterChef 5 αρχίζει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00. Συναρπαστική πρόκειται να είναι η νέα σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, δεδομένων των συνθηκών του κορωνοϊού. Οι οντισιόν θα είναι διαφορετικές, καθώς όσοι συμμετέχοντες παίρνουν τα 3 πολυπόθητα «ναι» από την κριτική επιτροπή, θα λαμβάνουν την ποδιά τους και θα μπαίνουν στο σπίτι. Επίσης, φέτος δεν υπάρχουν ομάδες και pins, ενώ μειώνονται στο ελάχιστο τα ταξίδια. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα εξακολουθήσουν να είναι οι τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Διάβασε το »