Ειδήσεις για Δελτία Ειδήσεων - Spoiler και νέα

Παρασκήνιο. Συσκέψεις σε ΣΚΑΪ και STAR για Κανάκη. Δεν πειράζουν ακόμη τα δελτία τους  

Newsteam 0 Comments

Σας έγραφα χθες για τον Αντώνη Κανάκη και τα ποσοστά τηλεθέασης των «Αρβύλα». Το καρδιογράφημα του Κανάκη στο Open – Αργεί να κάτσει η “μπίλια”     Πράγματι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγουν συμπεράσματα ωστόσο η «τράπουλα» στη ζώνη των 20.00 ανακατεύθηκε. Και πιέσεις δεν δέχονται μόνο οι σειρές του ΑΝΤ1 και του Alpha («Ηλιος», «Ελα στη θέση μου») αλλά και τα κεντρικά δελτία του ΣΚΑΪ και του STAR.       Προϊόντα «βιτρίνα» των δύο μαγαζιών που εκφράζουν και την επίσημη γραμμή τους άρα πρέπει να έχουν απήχηση.     Είναι πεσμένα λοιπόν τα νούμερά τους μετά την έλευση των «Αρβύλα» στη ζώνη αλλά σε αντίθεση με το δελτίο ειδήσεων του Mega για το οποίο σας έγραψα αναλυτικά τις προηγούμενες μέρες αντέχουν στις πιέσεις.       Και στα δύο κανάλια λοιπόν επικράτησε η σκέψη πως υπάρχει πιστό ραντεβού με τους τηλεθεατές και πως σε κάθε περίπτωση η συνήθεια δεν πρέπει να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Αν παγιωθεί βέβαια το υψηλό διψήφιο για τον Κανάκη τα πράγματα αλλάζουν.     Και τότε θα είναι πιθανό τα δύο δελτία να μετακομίζουν. Σε κάθε περίπτωση όχι πριν το καλοκαίρι…

Διάβασε το »

Οι Ράδιο Αρβύλα σάρωσαν τα δελτία ειδήσεων της τρομολαγνείας-video

Newsteam 0 Comments

Οι Ράδιο Αρβύλα σάρωσαν τα δελτία ειδήσεων της τρομολαγνείας και έδειξαν όχι μόνο την ικανότητα των συντελεστών της εκπομπής αλλά και την πραγματικότητα ότι τα δελτία ειδήσεων των παραδοσιακών καναλιών της λίστας Πέτσας έχουν χάσει την αξιοπιστία τους…πέραν ότι έχουν κουράσει πολύ την ταλαιπωρημένη και εγκλεισμένη Ελληνική κοινωνία. Θρίαμβος των Ράδιο Αρβύλα με 22%! Τα καθημερινά δελτία ειδήσεων «τρέμουν» την εισβολή των Ράδιο Αρβύλα στην ενημέρωση! Μετά τη σαρωτική τους πρεμιέρα στο Open, Κανάκης, Κιούσης, Σερβετάς και Παναγιωτόπουλος συνεχίζουν να «σπάνε» τα νούμερα της τηλεθέασης, παρουσιάζοντας την πλευρά των γεγονότων που δεν δείχνουν τα δελτία. Κόντρα στη τρομολαγνεία και την πολιτική «γραμμή» αφήνουν το δικό τους στίγμα στην επικαιρότητα με βιτριολική σάτυρα και χιούμορ! Η χθεσινή τηλεθέαση: 1) OPEN (Ράδιο Αρβύλα): 22% 2) ΑΝΤ1 (Ήλιος): 16,1% 3) STAR (Ειδήσεις): 14% 4) ALPHA (Έλα στη θέση μου): 11,4% 5) ΣΚΑΪ (Ειδήσεις): 8,5% 6) ΕΡΤ1 (Χαιρέτα μου τον πλάτανο): 6,2% 7) MEGA (Ειδήσεις): 4,3% 8) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV (Φίλα τον βάτραχό σου): 0,7% Προβολές: 84 Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.

Διάβασε το »

Το κύμα του Ράδιο Αρβύλα σαρώνει τα δελτία ειδήσεων

Newsteam 0 Comments

Η τηλεοπτική επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα είναι πλέον γεγονός, με τα καμπανάκια της Nielsen να χτυπάνε κόκκινο, καθώς ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μέσα πλέον από τη συχνότητα του OPEN, η τηλεοπτική εκπομπή που σατιρίζει και σπάσει τα πολιτικά στερεότυπα έχει επιστρέψει δριμύτατη, με τους ανταγωνιστές της να αδυνατούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς φαίνεται ότι στους τηλεθεατές έλειψε η ιδιαίτερη σάτιρα τους. Η τηλεθέαση για το Ράδιο Αρβύλα έμεινε σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτά της πρεμιέρας, έτσι ο Αντώνης Κανάκης έκοψε πάλι πρώτος το νήμα. Το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,1% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή πέρασε με ευκολία πάνω από όλους τους αντιπάλους της ζώνης και έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,4%. Μάλιστα, τα δελτία ειδήσεων σημείωσαν άκρως απογοητευτικά νούμερα, καθώς κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά ποσοστά.

Διάβασε το »