Ειδήσεις για Δανάη Λιβιεράτου - Spoiler και νέα

Δείτε τον Λάμπη Λιβιεράτο, μετά το χειρουργείο της κόρης του να…

Newsteam 0 Comments

Όπως διαβάσατε προχθές στο Spoilers η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ εισήχθη στο νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση στο στόμα. Μια επέμβαση που ήταν επιτυχημένη.     Λίγες μέρες μετά από αυτό το γεγονός, ο τραγουδιστής χαμογελάει ξανά και ποζάρει πάνω σε ένα τρακτέρ και σχολιάζει με χιούμορ: «Έγινε η ζωή μας κ@λος και έγινα κι εγώ “βουκόλος”».   Εδώ και χρόνια Λάμπη… εδώ και χρόνια!       Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Στεναχώριες για Λιβιεράτο και Αδάμ – Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Newsteam 0 Comments

«6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.   Όπως και να χει… οι γονείς της Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ… τις τελευταίες ημέρες ήταν σε ένταση και σε αγωνία μιας και στο χειρουργείο δεν μπαίνεις για κάτι απλό. Πόσο μάλλον όταν καλείσαι μετά απο αυτό να πάρεις νερό και τροφή με καλαμάκι.

Διάβασε το »

Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη

Newsteam 0 Comments

Ένα χειρουργείο πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες η κόρη της Εύη Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, το οποίο απεικόνιζε την ίδια να κρατάει στο χέρι της ένα ρόφημα. Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο η Δανάη Λιβιεράτου αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο. «6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη Λιβιεράτου ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Δανάη έχει μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και ως λάτρης της μουσικής και των social media, συχνά ποστάρει βίντεο στα οποία απολαμβάνουμε τη μαγική φωνή της.

Διάβασε το »