Ειδήσεις για Δήμητρα - Spoiler και νέα

Survivor – Αυτή είναι η Δήμητρα. Η γυναίκα του Ντάφυ που τον άφησε στο… Διαβάστηκε

Newsteam 0 Comments

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ διαβασμένος με πολύ έντονο το στοιχείο του αυτοσαρκασμού. Έχω την τύχη να την γνωρίζω… και έχω άποψη. Το χθεσινό τρολάρισμα ήταν ένα δείγμα του χαρακτήρα της. Δουλεύει πολλές ώρεςς καθημερινά και είναι απο τις γυναίκες που δεν θα την δείς ποτέ στην τηλεόραση να στηρίζει τον άντρα της. Δεν είναι μαϊντανάκος.   Η Δήμητρα είναι ταγμένη στην δουλειά της, αφιερωμένη στον γιό της , τον Νικόλα και αφοσιωμένη στον άντρα της. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ τυχερός που την έχει. Και το ξέρει και ο ίδιος. Όσο για το “διαβάστηκε” και την χθεσινή “στάση” της;    Καθημερινότητα. Έδώ την κυνηγούσε έναν χρόνο ο αοιδός μέχρι να την κερδίσει… Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor – Να μας διαβάζετε. Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου για την δήθεν αποχώρηση του

Newsteam 0 Comments

Μίλησα πρίν απο λίγο με τη Δήμητρα. Την γυναίκα του Τριαντάφυλλου. Η γνωστή γιατρός μου εκμυστηρεύτηκε πώς ουδέποτε μίλησε με τον άντρα της και πώς σε καμία περίπτωση ο Τριαντάφυλλος δεν εξέφρασε την επιθυμία του ν΄αποχωρήσει απο το παιχνίδι.   Με τα λεγόμενα της επιβεβαίωσε τα όσα γράφαμε πρίν απο δυο ημέρες.    Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον Ροδίτη… σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την κοπανήσει απο το νησί. Όσο κόντρα και να του πάνε τα γατάκια απέναντι.     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor – Τριαντάφυλλε φύγε. Η επικοινωνία του Ντάφυ με την γυναίκα του. Ποια είναι η αλήθεια;

Newsteam 0 Comments

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ αληθοφανές σενάριο που αγορά στον Τριαντάφυλλο. Σύμφωνα με αυτό η γυναίκα του, η Δήμητρα χρησιμοποίησε το τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης για να επικοινωνήσει μαζί του.         Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο… του ζήτησε ν΄αποχωρήσει γιατί η συμπεριφορά του τον εκθέτει.       Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πώς η Δήμητρα ουδέποτε επικοινώνησε με τον άντρα της και τον στηρίζει… μεχρι τέλους. Άλλωστε την άλλη εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος συμπληρώνει κοντά στους τέσσερις μήνες… κάτι που σημαίνει σε απλά μαθηματικά κοντά στα 100.000 ευρώ.   Αυτά πρός αποκατάσταση της αλήθειας. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »