Ειδήσεις για Γυναίκες - Spoiler και νέα

Τρόμος για μεγαλοδημοσιογράφο – Σε δικηγόρο τέσσερις γυναίκες για παρενόχληση

Newsteam 0 Comments

Ως  site είχαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το εννοώ το θλιβερό προνόμιο να σας ενημερώσουμε πρώτοι απ’ όλους πριν δύο εβδομάδες για το κύκλωμα της παιδεραστίας στον καλλιτεχνικό χώρο Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Σκάνε δύο καταγγελίες για παιδεραστία Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα… Και αυτά που έρχονται μόνο ευχάριστα δεν είναι. Μαθαίνω πως η τηλεόραση θα μπει σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα και μάλιστα ο πρώτος που θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του και των πράξεών του θα είναι εν ενεργεία δημοσιογράφος πολύ προβεβλημένος και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Οι υποθέσεις δεν αφορούν παιδεραστία αλλά παρενοχλήσεις και σεξουαλικές υποθέσεις κατά γυναικών δημοσιογράφων και παρουσιαστριών. Μάλιστα συνάδελφος από το δικαστικό ρεπορτάζ μου είπε επί λέξει πως η υπόθεση θυμίζει πολύ αυτή του Ρότζερ Ειλς παντοδύναμου παράγοντα της ενημέρωσης στην Αμερική, ιδρυτή και διευθυντή επί πολλά χρόνια του FOX NEWS που καρατομήθηκε από την οικογένεια Μέρντοχ όταν ξέσπασε εναντίον του το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Η υπόθεση καταγράφθηκε και στη σειρά «TheLoudest Voice» αλλά και στην ταινία «Bombshell». Μαθαίνω πως 4 γυναίκες που δέχθηκαν επιθέσεις παρενόχλησης αλλά και λεκτικής βίας από τον πολύ γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο έχουν ήδη επικοινωνήσει μεταξύ τους και σκέφτονται πως να κινηθούν. Σε πρώτη φάση και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ενώ το επόμενο βήμα θα είναι καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ. Τι θα σημάνει αυτό; Το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου και στο χώρο της τηλεόρασης που παίρνει σειρά μετά το θέατρο. Και στην τηλεόραση πιστέψτε με έχουν δει πολλά και τα δικά μου μάτια… Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω χάσει δουλειά γιατί δεν ενέδωσα σε σεξουαλική παρενόχληση

Newsteam 0 Comments

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική βία που δέχθηκε, παίρνει και αυτή θέση με τη σειρά της και ευχαριστεί μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, την πρώην Ολυμπιονίκη για το δύναμη ψυχής που έδειξε και αποκάλυψε αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός. Μάλιστα, κι’ άλλες γυναίκες μετά από αυτές τις αποκαλύψεις βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για κάθε είδους παρενόχληση που έχουν δεχθεί από ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας. Έτσι και η ηθοποιός σε συνέντευξή της δήλωσε ότι έχει χάσει δουλειά επειδή δεν υπέκυψε σε ανήθικη πρόταση που την έκανε ένας άνθρωπος με εξουσία. Στη συνέχεια τόνισε ότι στα λαμπερά επαγγέλματα όπως η ηθοποιία και η δημοσιογραφία υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την ισχυρή τους θέση και παρενοχλούν εντατικά νέα κορίτσια, ενώ σαν μητέρα τονίζει ότι θα συμβούλευε την κόρη της να μιλήσει και να μην αφήσει ποτέ το φόβο να την νικήσει.

Διάβασε το »

Εικόνες – Αυτές είναι οι πλέον καταζητούμενες βλαχάρες στην Αττική

Newsteam 0 Comments

Είναι ψηλές, εντυπωσιακές, αεράτες, ντυμένες υπερβολικά ωσάν κακόγουστες “βλαχάρες”, -χωρίς να έχω τίποτε με συγκεκριμένη Ελληνικότατη ρίζα – και με μεγάλη πειθώ. Κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας με γούνες και ψηλοτάκουνες γόβες, επιτίθενται σε ηλικιωμένες γυναίκες, εισβάλλουν σε σπίτια και αρπάζουν θησαυρούς.   Πρόκειται για μια θηλυκή συμμορία χρυσοδάκτυλων που τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλαπλά χτυπήματα και έχει βγάλει χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.     Οι λησταρχίνες είναι πλέον καταζητούμενες, καθώς η παρατηρητικότητα και η εμπειρία ενός αξιωματικού της Ασφάλειας Εξαρχείων ήταν η αιτία να ταυτοποιηθούν και να έχουν πλέον την Αστυνομία στο κατόπι τους.                                 Πληροφορίες απο “Πρώτο Θέμα”

Διάβασε το »