Ειδήσεις για γιαννης καπετανιος - Spoiler και νέα

Γιάννης Καπετάνιος: χειρουργήθηκε στο χέρι και δεν έχει σταματήσει τις παραστάσεις – Τι λέει ο Μάρκος Σεφερλής

Newsteam 0 Comments

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουλίου 2021 22:15 Ο Γιάννης Καπετάνιος παρά το γεγονός πως έχει χειρουργηθεί στο χέρι, δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται στις παραστάσεις του Δελφινάριου στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Γιάννης Καπετάνιος: χειρουργήθηκε στο χέρι και δεν έχει σταματήσει τις παραστάσεις – Τι λέει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο  Μάρκος Σεφερλής, μετά το τέλος της παράστασης, τον ευχαρίστησε δημόσια για το γεγονός ότι δεν τα παράτησε στιγμή. Παρόλο που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, κάνοντας φυσικά και το γνωστό του χιούμορ. «Από τις πρόβες μέχρι και σήμερα παίζει με χέρι εγχειρισμένο και παρόλα αυτά ποτέ δεν σταμάτησε». Είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε: «Ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μας, εμείς πρέπει να είμαστε πάντα πάνω σε αυτό εδώ το σανίδι. Και να κάνουμε όλους εσάς να περνάτε καλά και να ξεχνάτε τα δικά σας προβλήματα». Σύμφωνα με το gossip tv. #News #Showbiz #Γιάννης Καπετάνιος #Δελφινάριο

Διάβασε το »

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Καπετάνιος (φωτο)

Newsteam 0 Comments

Ο Γιάννης Καπετάνιος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι του συνέβη;   Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου και αποκάλυψε ότι είχε πρόβλημα με τη μέση του, το οποίο όπως φαίνεται ξεπεράστηκε.   «Όλα καλά μια μικρή επισκευή στη μέση μου», έγραψε χαρακτηριστικά.  

Διάβασε το »

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός από το Πέτα τη Φριτέζα

Newsteam 0 Comments

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το “κρεβάτι του πόνου” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Προφανώς ήταν μια επέμβαση που έπρεπε να γινει για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αρκετά χρόνια. Όπως ανέφερε κι ο ίδιος: «Όλα καλά, μια μικρή επισκευή στη μέση μου». Το Γιάννη Καπετάνιο τελευταία φορά τον είδαμε να παίζει στο “Πέτα τη Φριτέζα” πέρσι προσφέροντας άφθονο γέλιο. Να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα.

Διάβασε το »