Ειδήσεις για Γιάννης Σπαλιάρας - Spoiler και νέα

Survivor spoiler: Έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός σε κάποια γωνία μόνος μου

Newsteam 0 Comments

Ποιος πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε αυτές τις δηλώσεις;   «Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Γιάννης Σπαλιάρας: Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα

Newsteam 0 Comments

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε μεταξύ άλλων μίλησαν για το Survivor. «Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα νομίζω. Έχουμε δει πάρα πολύ ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια», τονίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όσο για τα μυστικά που δεν μάθαμε ποτέ, είναι κάθετος: «Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα». Ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνει και κάποιες… γυμνές αποκαλύψεις: «Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω».

Διάβασε το »

Γιάννης Σπαλιάρας: Τα τρία τελευταία χρόνια βγήκα μόνο ένα ραντεβού

Newsteam 0 Comments

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ» Συνέντευξη στην εκπομπή Dot παραχώρησε σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε για το Survivor, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως συνέβησαν πράγματα στον Άγιο Δομίνικο που αν τα μαθαίναμε, τότε θα άλλαζε η άποψή μας για κάποιους αρκετά αγαπητούς παίκτες. «Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».

Διάβασε το »