Πατήστε ESC για κλείσιμο

"Βig Βrother" - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Βig Βrother – Παίκτης χαρακτήρισε τον Μικρούτσικο ζωντανά μαλ@κ@

Newsteam 0 Comments
Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στο “big brother”.  Τα live καίνε το κανάλι αφού συνεχίζουν οι παίκτες να λένε ότι τους κατέβει.
Το απόγευμα Ο ΣΚΑΙ έκοψε το live αφού ο Νικόλας Χατζηπαύλου, έβρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αποκαλώντας τον μ@λ@κα.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Τέλος ο Βαρθακούρης από το Βig Βrother – Ο Μικρούτσικος κάνει παιχνίδι 

Newsteam 0 Comments
Είναι “λίγος” ως κεντρικός και κάθε φορά φαίνεται και πιο πολύ. Ο Χάρης είναι στο πλατό αποκλεισιτκά και μόνο για να κάνει πάσες. Ειδικά δε το πλάνο που βλέπει το είδωλό του στο μόνιτορ δίπλα στο “ότο κιού” και φουσκώνει απο ικανοποίηση… με κάνει να πιστεύω πώς η επιλογή Βαρθακούρη ήταν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ΣΚΑΙ.
Καμία διάδραση. Καμία επικοινωνία με το κοινό. Ακόμη και τα δυο δαχτυλίδια στα τόσο μικρά δάχτυλά του… είναι τέρμα κίτς. Για να δείτε ότι κοιτάμε τόσο πολύ τις λεπτομέρειες… και τις αναδεικνύουμε… μπας και αλλάξουν.
  • Ο Μικρούτσικος είναι αυτός που κάνει παιχνίδι. Αυτός κινεί τα νήματα, αυτός βάζει φωτιές. Ο Ανδρέας και χθες το πήρε πάνω του όταν κόλλησε η τηλεφωνική με τη σύζυγό του δημάρχου. Εκείνος μιλούσε στο κοινό λέγοντας πως προβλήματα γίνονται και θα λυθούν ένω ο Χάρης ως άπειρος δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί.
  • Ο Ανδρέας πέταξε την ατάκα περί αρμέγματος στον Κτηνοτρόφο που σήμερα έχει γίνει Viral. 
  • Και με την παρεξήγηση με τη Ράνια και τη Ραμόνα ο Ανδρέας τις ρωτούσε για τον τσακωμό τους,  όλο εκείνος μιλούσε ενώ ο Χάρης ήταν ανύπαρκτος.

 

 

 

 

 

Και όλο αυτό γιατί; Για να βλέπουμε έναν παρουσιαστή, χωρίς στίγμα, χωρίς τηλεοπτικό αποτύπωμα, ανύπαρκτο να πληρώνεται για να πασάρει διαφημίσεις;

Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα υπήρχε το “Βig Βrother”. Ακόμη και έτσι. Με μεγάλη δυσκολία στον λόγο εξαιτίας των νέων δοντιών που στέκουν ώς μαχαίρια και προκαλούν “υπερχείλιση” κάποιες φορές…

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »