Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΒΙΤΡΙΟΛΙ - Spoiler

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πονάει πολύ και ο χρόνος περνάει βασανιστικά μέσα στο νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Ενάμιση μήνας περίπου έχει περάσει από το πρωινό εκείνο που η 34χρονη ενώ έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρισκόταν το γραφείο της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Πώς είναι η κατάστασή της σήμερα; Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή Live news για τα νεότερα της υγείας της άτυχης κοπέλας.

Κύριε Ευαγγελάτο καλό νέο με την έννοια που το λέτε δεν υπάρχει. Ο χρόνος κυλάει βασανιστικά μέσα στο νοσοκομείο. Οι πόνοι συνεχίζονται. Εγώ μίλησα μαζί της πριν από μερικές ημέρες και η μητέρα της αυτό μου είπε πως η κατάστασή της παραμένει ίδια

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Υπήρχε συνεργός; Η αποκάλυψη του δικηγόρου της άτυχης Ιωάννας

Newsteam 0 Comments

H αστυνομία προσπαθεί να συμπληρώσει τα λίγα κομμάτια στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι, που παραμένουν κενά…

Την ώρα που η άτυχη Ιωάννα παραμένει στο Θριάσιο και δίνει μάχη με τους γιατρούς της, για την όσο το δυνατό καλύτερη αποκατάσταση των τραυμάτων που της προκάλεσε το βιτριόλι, η 35χρονη κατηγορούμενη συνεχίζει να κρατάει το στόμα της κλειστό μέσα στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και η αστυνομία προσπαθεί να συμπληρώσει τα λίγα κομμάτια στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης, που παραμένουν κενά…

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το καυστικό υγρό στα χέρια της 35χρονης και αν τυχόν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Άνθρωποι δηλαδή που είτε τη βοήθησαν στις παρακολουθήσεις, είτε ακόμα και τη μέρα της επίθεσης για να καλύψει τα ίχνη της. Για την ώρα η ίδια η κατηγορούμενη συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος…

Στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνουν όλες οι καταγγελίες που είχαν γίνει τους προηγούμενους μήνες για ύποπτες κινήσεις κοντά στο σπίτι της Ιωάννας. Στο βιβλίο συμβάντων βρέθηκε αναφορά, για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε αυτοκίνητα πολύ κοντά στο διαμέρισμα της άτυχης 34χρονης…

Στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πριν και μετά την επίθεση, η 35χρονη δεν καταγράφεται κοντά σε άλλο άτομο. Ούτε στη λεωφόρο Συγγρού όταν κατέβηκε από το λεωφορείο με προορισμό τη λεωφόρο Θησέως… ούτε μετά την επίθεση όταν έτρεχε για να φτάσει στο ταξί που την περίμενε…

Οι αστυνομικοί θεωρούν την υπόθεση δεμένη όσον αφορά τη βασική κατηγορούμενη. Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί για τα όσα της καταλογίζονται, συνεχίζουν να το αποδίδουν στην τακτική που διάλεξε να ακολουθήσει. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως στο μυαλό της η 35χρονη θεωρεί πως η σιωπή της μπορεί να αποδειχθεί χρυσός…

Σχεδόν δυο μήνες μετά από αυτές τις σκηνές ο Γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζεται όπως και οι κινήσεις τακτικής της κατηγορούμενης. Οι τελευταίες πτυχές του εγκλήματος που συντάραξε τη χώρα, αναμένεται να συμπληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες…

Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για την περίπτωση ύπαρξη συνεργού της 35χρονης στην επίθεση, αλλά και για την πιθανότητα η κατηγορούμενη, να στόχευε και σε άλλα πρόσωπα, πλην του θύματος.

Αναφορικά με το πρώτο ζήτημα, ο κ. Λύτρας τόνισε πως η ανάκριση συνεχίζεται, οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα από που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Πρέπει να ερευνηθεί αυτό και στη συνέχεια να δούμε, αν από εκεί που το προμηθεύτηκε γνώριζε αυτός/η τη χρήση για την οποία προοριζόταν. Η Ιωάννα ήταν ο στόχος της, την περίμενε, την παρακολουθούσε. Είναι δεδομένο ότι η Ιωάννα ήταν το θύμα. Όπως θεωρούσε ότι κινδυνεύει από την Ιωάννα, δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν μετά θεωρούσε ότι κινδυνεύει από κάποια άλλη

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Δεδομένη η εμπλοκή τρίτου προσώπου. Το νέο υλικό απο κάμερες

Newsteam 0 Comments

Δεδομένη θεωρούν οι αστυνομικοί την εμπλοκή ενός ακόμη προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα.

Μια υπόθεση που δεν έχει κλείσει αφού υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμείς απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλωσαν την περίμετρο έρευνας και ζήτησαν κι άλλο υλικό απο κάμερες της περιοχής, σε έναν νέο κύκλο τριών χιλιομέτρων απο το σημείο της επίθεσης. Την ίδια ώρα άντρες της Ασφάλειας Καλλιθέας, ερευνούν και ποιος προμήθευσε την 35χρονη τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

 

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου χόρευε παθιάρικα στο…

Newsteam 0 Comments

Που να το φανταστεί. Έναν χρόνο πριν όταν χόρευε αισθησιακά στο deal ότι θα παλεύει το φετινό καλοκαίρι για την ζωή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου το κορίτσι που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι είχε ασχοληθεί με το χορό με ειδικότητα το χορό Heels. Έναν χορό παθιαρικο με τακούνια και… πατώματα.

 

 

που χορεύει εδώ 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Έρχεται κι άλλη σύλληψη. Αυτός είναι ο συνεργό της Έφης…

Newsteam 0 Comments

Την εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα ερευνούν οι Αρχές θέλοντας να δώσουν απαντήσεις σε κάποια αναπάντητα ερωτήματα.

 

 

 

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

 

Επίσης η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σ. Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κελί με τηλεόραση κρατείται η Έφη

Newsteam 0 Comments

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμάζεται να υποβληθεί στο 5ο χειρουργείο, η Έφη, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, βρίσκεται στις φυλακές και κρατείται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κελί με τηλεόραση.

 

Σύμφωνα με το MEGA η 35χρονη βρίσκεται από χθες στις γυναικείες φυλακές Θηβών και σήμερα είχε την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή

 

Η κατηγορούμενη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της.

Μάλιστα, η 35χρονη βρίσκεται στο κελί με άλλες τρεις παραβατικές και  μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους, ενώ το κελί είναι ευρύχωρο και με τηλεόραση.

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Στις γυναικείες φυλακές Θηβών η 35χρονη

Newsteam 0 Comments

Στις γυναικείες φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Τις τρεις τελευταίες μέρες η κατηγορούμενη είχε αλλάξει κελί και δεν κρατείτο απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ την επισκέφτηκαν οι γονείς και τα αδέρφια της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης θα ζητήσει τη μεταφορά της πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, σημειώνοντας ότι στη Θήβα δε θα μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο από την οικογένειά της.

 

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Ο εφιάλτης της Ιωάννας στο νοσοκομείο και…τα σκαμπανεβάσματα

Newsteam 0 Comments

Δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως. Είναι Γολγοθάς. Είναι εφιάλτης. Θέλει τόνους υπομονής. Θέλει δύναμη για να δεί τη νέα εικόνα της.

 

  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τώρα που τα φώτα φεύγουν απο την υπόθεσή της παραμένει στο νοσοκομείο. Δίπλα της η μητέρα της. Ο βράχος της οικογένειας. Μια γυναίκα που ξαγρυπνά για το παιδί της. Βιώνει τα σκαμπανεβάσματά της και προσπαθεί να τις δώσει κουράγιο.

 

 

Η φίλη της Ιωάννας Χριστιάνα Πίτη, περιγράφει τις στιγμές στο νοσοκομείο:

Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Με την ψυχολογία της φυσικά να έχει σκαμπανεβάσματα. Γενικά είναι δυνατή κοπέλα και συνεργάζεται, όπως λένε και οι γιατροί. Έχει όσο μπορεί θετική ψυχολογία. Από εκεί και πέρα όμως έχει να κάνει πολλές επεμβάσεις. Θέλει χρόνο για την αποκατάσταση. Και η οικογένεια της το παλεύει. Όλοι το έχουν χειριστεί πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά. Ειδικά η μητέρα της. Είναι αξιοπρεπέστατη, πάρα πολύ καλή. Δεν πέφτει. Σίγουρα η γυναίκα έχει καταρρακωθεί, αλλά κρατάει. Είναι στήριγμα. Πολύ ευγενική, πολύ γλυκιά. Άλλος στη θέση της μπορεί να ήταν πιο επιθετικός. Μπορεί να του έβγαινε διαφορετικά. Δεν είναι λίγο αυτό που συνέβη. Ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο όλον αυτόν τον καιρό και ξέρει πως έχει ακόμη πολύ δρόμο. Όλη η οικογένεια είναι δίπλα στην Ιωάννα αλλά η μάνα βρίσκεται εκεί νυχθημερόν.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Έφη είχαν συναντηθεί πέντε φορές

Newsteam 0 Comments

H Iωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με τη φίλη του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί, τόνισε η φίλη της μιλώντας στον ANT1.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν. Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης, σημείωσε η φίλη της, λέγοντας ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Θριάσιο, αλλά μόλις μία έχει επιτραπεί να δει την Ιωάννα και να μιλήσει μαζί της.

 

Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή, είπε η φίλη της τονίζοντας πως ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα.

Σχολιάζοντας όσα γράφονται και ακούγονται από την ημέρα του περιστατικού και κυρίως από την ημέρα σύλληψης της 35χρονης, η φίλη της Ιωάννας είπε ότι χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media. Η φίλη της Ιωάννας αναφέρθηκε και σε τερατώδεις ανακρίβειες και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αναφορικά με την 34χρονη, την ίδια και άλλα πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ επαίνεσε την ψυχραιμία και την εν γένει στάση της μητέρας της 34χρονης, η οποία είναι διαρκώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι. Η αδερφή της Έφης αποκαλύπτει:Δεν γνώρισα ποτέ τον 40χρονο επιχειρηματία

Newsteam 0 Comments

Όπως ανέφερε η αδερφή της κατηγορούμενης ζούσε με την 35χρονη Έφη πριν από από εννέα χρόνια και ποτέ δεν είχε γνωρίσει τον 40χρονο επιχειρηματία.

 

Έμενα με την αδελφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα. Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά, φέρεται να είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι. Γονάτισε η Ιωάννα. Κάθε βδομάδα και ένα χειρουργείο

Newsteam 0 Comments

Ο Γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου συνεχίζεται, καθώς, όπως έγινε γνωστό, θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της. Αυτή τη στιγμή,  η άτυχη γυναίκα προετοιμάζεται για το επόμενο χειρουργείο. Οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Η ίδια έσπασε και χθές έκλαιγε γοερά δίπλα στην μητέρα της.

 

  • Το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.

 

 

Την Ιωάννα επισκέφθηκε και εξέτασε, πριν από μία εβδομάδα, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα εγκαύματα στο αριστερό μάτι της Ιωάννας, τονίζοντας  πως όλο αυτό είναι ενας μαραθώνιος. Επισήμανε πως το πρόβλημα είναι τα εγκαύματα στα βλέφαρα και ανά πάσα στιγμή μπορεί η λειτουργικότητα των βλεφάρων να μην είναι αυτή που πρέπει, να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα και τότε να χρειαστεί να παρέμβει.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Με συγκίνησε η δύναμη που έχει η Ιωάννα, δήλωσε καθηγητής οφθαλμολογίας

Newsteam 0 Comments

Σε έναν μαραθώνιο επεμβάσεων υποβάλλεται η 34χρονη Ιωάννα για να σωθεί η όρασή της.

Συνεχίζεται ο γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας, για την οποία οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Ο διακεκριμένος Έλληνας αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας κ. Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή μίλησε στο LIVE NEWS για τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο.

Η 34χρονη κοπέλα θα κάνει ακόμα πέντε χειρουργεία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Ο κ. Κυμιωνής μίλησε για τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο που υποβάλλεται αυτό το κορίτσι. 

Αναφορικά με τα μάτια της κοπέλας, ο καθηγητής οφθλαμολογίας έκανε λόγο για εξαιρετική δουλειά στο Θριάσιο, ενώ σημείωσε ότι αισιοδοξώ ότι το κορίτσι θα έχει λειτουργική όραση. Δεν έχουμε επιπλοκές. Βέβαια το βλέπουμε καθημερινά, γιατί καθημερινά το μάτι της κινδυνεύει από επιπλοκές, γι αυτό είμαστε όλοι δίπλα της.

Το δεξί της μάτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στην αριστερή πλευρά, είναι συνεχόμενα τα χειρουργεία που κάνει η κυρία Καλοφώνου

Ο κ Κυμιωνής αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής της Ιωάννας με συγκίνησε η δύναμη που έχει αυτό το κορίτσι και τη μητέρας της που στέκεται βράχος στο πλευρό της. 

Κλείνοντας, ο καθηγητής στάθηκε στα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει από ασθενείς του, προς την Ιωάννα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Σπάει τη σιωπή της η 35χρονη κατηγορούμενη;

Newsteam 0 Comments

Κοντά στην απόφαση να μιλήσει φέρεται να είναι η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η 35χρονη είναι πλέον πιο ήρεμη, έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης, και φαίνεται πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες ημέρες μετά τη σύλληψή της.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει τίποτα για την επίθεση, ούτε έχει παραδεχτεί τις πράξεις της, ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 35χρονη είναι έτοιμη να απολογηθεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε.

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η 35χρονη θα μεταφερθεί στις φυλακές Θηβών μέχρι την απολογία της, όχι για λόγους ασφαλείας, αλλά για λειτουργικούς λόγους.

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Στις φυλακές Ελεώνα η Έφη – Αποφάσισε να μιλήσει

Newsteam 0 Comments

Στις φυλακές του Ελεώνααναμένεται να μεταχθεί η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Όπως είπε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, δε συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους.

Η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, είναι πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί, διαβεβαίωσε την Τετάρτη (24/06) ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

 

 

  • Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, είπε.

Μιλώντας στο Star, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, ισχυρίστηκε ότι την ημέρα της απολογίας της η 35χρονη ήταν ανέτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή. Την ίδια ημέρα, όπως είπε, προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση και τόνισε πως ακόμα κι αν η 35χρονη ήθελε να απολογηθεί δε θα την άφηνε ο ίδιος.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη όντως θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή. Επίσης, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως εάν τελικά ομολογήσει την πράξη της, εάν έχει να πει κάτι στην Ιωάννα, θα το πει η ίδια.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Η οικογένεια της Ιωάννας περιμένει ακόμα μια συγγνώμη

Newsteam 0 Comments

Μια συγγνώμη, που εξακολουθεί να μην έρχεται, περιμένει εκ μέρους της 35χρονης κατηγορούμενης η οικογένεια της άτυχης Ιωάννας.

Το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη εξακολουθεί να νοσηλεύεται, οι γιατροί μάλιστα που την παρακολουθούν κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της και προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα που της προκάλεσε το καυστικό υγρό.

Ένα μήνα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας και καθημερινά συμπληρώνονται νέα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης θρίλερ.

Η οικογένεια της 34χρονης περιμένει ακόμα μια συγγνώμη

Η οικογένεια της Ιωάννας , η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, περιμένει ακόμα εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι πολλές φορές τα κίνητρα μια επίθεσης μπορεί να χτιστούν στο μυαλού κάποιου χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

Θετικά τα νέα από το Θριάσιο 

Στο μεταξύ, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι καθώς κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της αν και ακόμα ο δρόμος αναμένεται μακρύς. Οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό.

Η Οφθαλμολογική κλινική του Θριάσιου δούλευε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα στο μάτι. Αυτή τη στιγμή έχει επουλωθεί και το μάτι έχει ανακτήσει την όραση του. Ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

Ήρεμη αλλά αμίλητη η 35χρονη στον Κορυδαλλό 

Την ίδια ώρα η 35χρονη που κρατείται στις φυλακές κορυδαλλού σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιο ήρεμη, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες.

Παρ όλα αυτά δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας και δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα την κατηγορούν ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

Τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τώρα την ελας σχετίζονται με το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το βιτριόλι, πως αγόρασε τους πομπούς παρακολούθγησης και από πότε σχεδίαζε την επίθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

 

 

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Η ασυνέπεια του ταξιτζή… κάρφωσε την Έφη

Newsteam 0 Comments

Το έγκλημα; Θα μπορούσε να ήταν τέλειο. Αλλά στα αστυνομικά ιστορικά… δεν υπάρχει ο όρος Τέλειο έγκλημα. Παράδειγμα; Η επίθεση της Έφης με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

 

Τους τελευταίους μήνες, μετά την παρακολούθηση που φέρεται να έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο στο σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο, η Εφη Κ. κλείστηκε για τα καλά στον εαυτό της. Οι μέρες της καραντίνας τη βρήκαν αντιμέτωπη με το αλλόκοτο εγώ της που τελικά την έβγαλε από τα όρια της λογικής και την έκανε να διαπράξει μια φρικτή πράξη που την οδήγησε στη φυλακή. Κλεισμένη στο μικρό διαμέρισμα στου Ζωγράφου, μαγείρευε καθημερινά φαγητό και μοναδική της έννοια ήταν να στέλνει SMS για να βγαίνει για λίγο από το σπίτι και να πηγαίνει τα τάπερ στον αγαπημένο της Νώντα, τον 40χρονο άνδρα που η ίδια είχε πλάσει στο μυαλό της ως τον ιδανικό σύντροφο, παρά το γεγονός ότι της είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν ήθελε μόνιμη σχέση.

Αλλωστε και το GPS που είχε τοποθετήσει στο Suzuki Swift της Ιωάννας δεν είχε να κάνει με τα δρομολόγια της ίδιας, αλλά για να βλέπει αν η κοπέλα πλησίαζε τα σημεία όπου περνούσε ή δούλευε ο αγαπημένος της. Είναι απίστευτο ότι κατάφερε τουλάχιστον δύο φορές να φορτίσει τη συγκεκριμένη συσκευή βγάζοντάς την από το αυτοκίνητο της Ιωάννας και επανατοποθετώντας τη.

Το σχέδιο το κατέστρωσε-σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα-τις ημέρες που ο COVID-19 ήταν σε έξαρση. Γνώριζε τις ώρες που η Ιωάννα πήγαινε και έφευγε από το γραφείο της Καλλιθέας και αποφάσισε το βιτριόλι να το ρίξει το πρωί της Τρίτης 19 Μαΐου. Για τον λόγο αυτό, την προηγούμενη ημέρα και συγκεκριμένα 10 λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου, από τον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ τηλεφώνησε και έκλεισε ταξί για την επόμενη μέρα το πρωί. Θα την παραλάμβανε από την Καλλιθέα, θα την πήγαινε στο Μετς και από εκεί με τα πόδια θα πήγαινε στη δουλειά της. Στόχος της ήταν, το αργότερο, στις 10 το πρωί να χτύπαγε κάρτα στο γραφείο έτσι ώστε να έχει χτίσει το απόλυτο άλλοθι.

Ωστόσο, το σκηνικό του τέλειου εγκλήματος ανέτρεψε ο ύπνος του οδηγού ταξί. Συγκεκριμένα, ο ταξιτζής που θα την παραλάμβανε από το σημείο της επίθεσης για να τη μεταφέρει στο Μετς δεν κατάφερε να ξυπνήσει. Ετσι, όταν η Εφη διαπίστωσε ότι στις 09.15 ο οδηγός την είχε κρεμάσει και ταξί δεν υπήρχε στο σημείο, πήγε στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 142 στην Καλλιθέα και κάλεσε το ραδιοταξί για να δει τι συμβαίνει. Η τηλεφωνήτρια της είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο οδηγό και θα μεταβεί άμεσα άλλο ταξί στο ραντεβού. Η οδηγός του δεύτερου ταξί που παρέλαβε τελικά την Εφη Κ. λέει στην κατάθεσή της: Στις 19 Μαΐου, περίπου 09.15 το πρωί, ενώ βρισκόμουν στον ποταμό Ιλισό μεταξύ Καλλιθέας και Μοσχάτου, δέχτηκα μια κλήση στο τάμπλετ από το ραδιοταξί για να παραλάβω έναν πελάτη από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 231 στην Καλλιθέα με άγνωστο προορισμό. Η μόνη πληροφορία ήταν να περιμένω τον πελάτη για όσο χρειαστεί, με ώρα ραντεβού την 09.30. 

Αυτή η μικρή ασυνέπεια του οδηγού ταξί της άλλαξε τα σχέδια, την άγχωσε και την οδήγησε σε απανωτά λάθη. Ακόμη και στην προσπάθειά της να περάσει τη Θησέως παραλίγο να την πατήσει ένα λεωφορείο, ενώ καθυστέρησε σημαντικά, με αποτέλεσμα η Ιωάννα να προλάβει να μπει στο ασανσέρ και προσωρινά να γλιτώσει από την επίθεση που της ετοίμαζε η 35χρονη.

Ετσι, το σχέδιό της ανετράπη και εν θερμώ αποφάσισε να αναβάλει την επίθεση για την επόμενη μέρα, κάνοντας ακόμη ένα καθοριστικό, για το ξεσκέπασμά της, λάθος. Εστειλε ένα e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γκρεμίσει το άλλοθι που πάσχιζε να κατασκευάσει φτάνοντας νωρίς στο γραφείο της, αλλά να αφήσει στοιχεία στην έρευνα των Αρχών για να φτάσουν σε εκείνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Η Ιωάννα αρνείται να δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη

Newsteam 0 Comments

Τα τέσσερα χειρουργεία που έχουμε κάνει έχουν πάει καλά. Είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παρόλη την ψυχολογική της επιβάρυνση, βοηθάει και η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο δελτίο ειδήσεων του Mega η θεράπουσα ιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου.

Το θύμα γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού οι θεράποντες γιατροί, με τη βοήθεια ψυχολόγων, της αποκαλύπτουν όσες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζει, σημείωσε η γιατρός και όπως είπε δεν πρέπει να είναι σε άγνοια το κορίτσι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σιγά σιγά τις πληροφορίες, όπως έρχονται.

 

Η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως το αριστερό μάτι της Ιωάννας, το οποίο είχε υποστεί έγκαυμα, είναι σε καλύτερη κατάσταση, με τα σημάδια που έρχονται να είναι θετικά. Τα σημάδια που έχουμε είναι θετικά. Έχει όραση και είμαστε αισιόδοξοι υπογράμμισε. Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο της Ιωάννας, η κ. Καλοφώνου υποστήριξε πως όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια, γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει την ψυχή της με άσχημες εικόνες.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι-Κινδυνεύει με μόλυνση η Ιωάννα. Η όραση και ο φόβος των γιατρών

Newsteam 0 Comments

Σε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να σώσουν την όραση της Ιωάννας από το αριστερό μάτι, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτιόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τέταρτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα την περασμένη Πέμπτη δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι γιατροί της. Πρόκειται για χειρουργείο στο μάτι και τα βλέφαρα από την αριστερή πλευρά του προσώπου, όπου υπάρχουν εκτεταμένες βλάβες από το οξύ και η όραση του κοριτσιού έχει μειωθεί αισθητά.

Όπως λένε οι γιατροί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της μόλυνσης, καθώς είναι ένα ανοιχτό τραύμα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει επιπλοκή. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την όρασή της.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Θεία Ιωάννας: Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση

Newsteam 0 Comments

Την ώρα που η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κι συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος για την επίθεση με βιτριόλι ο Γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας στο Θριάσιο βρίσκεται για 5η εβδομάδα σε εξέλιξη.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις θα συνεχιστούν και ο χρόνος αποθεραπείας παραμένει μακρύς. Οι γονείς κι οι στενοί συγγενείς της άτυχης ιδιωτικής υπαλλήλου βρίσκονται καθημερινά δίπλα της αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές τους να την εμψυχώσουν δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Η θεία της περιγράφει στο LIVE NEWS τις δύσκολες ώρες της ανιψιάς της.

Μου λέει δεν αλλάζει τίποτα, εκτός μου λέει από τα χειρουργεία και αυτά δεν αλλάζει κάτι άλλο. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Να καταστρέψει τη ζωή της κοπέλας έτσι στα καλά καθούμενα; Δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Αυτές οι εικόνες από τη μέρα της επίθεσης, με τις κινήσεις τόσο της κατηγορούμενης όσο και της 34χρονης είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης και στα χωριά τους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η αποστολή του LIVE NEWS στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας βρήκε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς της Ιωάννας να ρωτούν καθημερινά για την πορεία της υγείας της και πολλοί να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους γονείς της.

Ακόμα και σήμερα, ένα και πλέον μήνα μετά την επίθεση, κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που έχουν συμβεί.

Στο καφενείο, κοντά στο πατρικό σπίτι της 34χρονης, τη στεναχώρια ορισμένων διαδέχεται συχνά ο θυμός. Στις συζητήσεις, τα ξεσπάσματα για την 35χρονη κατηγορούμενη διαδέχονται καθημερινά το ένα το άλλο.

Είχε βρεθεί η Ιωάννα με την 35χρονη κατηγορούμενη

Οι αποκαλύψεις της αστυνομίας συντάραξαν ολόκληρη τη χώρα. Για τους στενούς συγγενείς της Ιωάννας όμως, το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Όπως για τη θεία της, που είχε τύχει να δει την ανιψιά της μαζί με την 35χρονη κατηγορούμενη, να βρίσκονται μαζί και να κουβεντιάζουν φιλικά.

Σε βαφτίσεις, σε γάμους σε τέτοια την είχε δει την Ιωάννα, δεν την είχε δει κάπου αλλού. Αν την είχε δει 4-5 φορές. Ναι, ναι την είχα δει και εγώ, την ήξερα όσες φορές την είχε δει η Ιωάννα, την είχα δει και εγώ

Λίγα χιλιόμετρα από το Λουτρό, στο χωριό της 35χρονης το κλίμα είναι ακόμα πιο βαρύ. Τα στόματα στον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, ανοίγουν με δυσκολία για την υπόθεση. Στο μυαλό όλων η οικογένεια της 35χρονης, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Ομάδα ψυχολόγων είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της άτυχης κοπέλας η οποία εκτός από την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της που πρέπει σιγά σιγά να αποδεχθεί έχει να διαχειριστεί και την στάση της κατηγορούμενης. Για την ώρα τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της, αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις…

Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση. Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή.

Όλα αυτά την ώρα που η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Κομβικής σημασίας ερώτημα είναι τι έχει αγοραστεί από την πιστωτική κάρτα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και κατασχέθηκε αλλά και το αν βρέθηκαν πάνω στα ρούχα και στην καπαρντίνα της, ίχνη από το βιτριόλι.

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της – Μαραθώνιος ζωής για την κοπέλα, λέει η γιατρός της

Newsteam 0 Comments

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ωστόσο τονίζουν πως ο δρόμος που έχει να ανέβει είναι ακόμη μακρύς.

Μιλώντας στο MEGA, η γιατρός της 34χρονης, Μαρία Καλοφώνου, σημείωσε πως η Ιωάννα ανταποκρίνεται καλά στα μέχρι τώρα χειρουργεία.

Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Η ψυχολογία της 34χρονης είναι εύθραυστη και παρακολουθείται συνεχώς από ειδικούς ψυχολόγους. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως προτεραιότητα είναι να βγει η Ιωάννα από τη μονάδα όπου νοσηλεύεται, ενώ η 34χρονη δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.

Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να την βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια.

Μαραθώνιος η διαδικασία

Αισιόδοξος για την όραση της 34χρονης εμφανίστηκε ο Γιώργος Κυμιωνής, αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας πως η πορεία του αριστερού της ματιού βαίνει καλώς.

Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους.

Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο τέλος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για μαραθώνιο ζωής για την κοπέλα.

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι- Η κατηγορούμενη έσπασε: Δεν θα κατέστρεφα τη ζωή μου για το Νώντα

Newsteam 0 Comments

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, χωρίς να πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας και να τη σημαδέψει για μια ζωή.

 

 

Όπως είπε όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη…

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ και στην οποία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η 35χρονη της έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο πίσω από την επίθεση.

Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι. Νέα γκάφα της Ε.Ρ.Τ. Ουδέποτε έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Newsteam 0 Comments

Στην διάψευση οποιασδήποτε τοποθέτησή της στον Τύπο, προχώρησαν οι δικηγόροι της Ιωάννας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην Καλλιθέα. Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας, τονίζουν ότι αφενός δεν είναι σε θέση να μιλήσει λόγω των επεμβάσεων που υποβάλλεται, αφετέρου κατηγορούν δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος κατέγραψε εν αγνοία τη μητέρα της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και την παρουσίασε ως συνέντευξη.

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής: Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, ελληνικό ή ξένο. Αλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.

 

Να σημειώσουμε εδώ πώς πρώτη η ΕΡΤ μετέδωσε δήθεν συνέντευξη του θύματος απο ιστότοπο, όπου αναφερόταν πώς όσα γράφτηκαν ήταν μέσω του δικηγόρου της Ιωάννας Απόστολου Λύτρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Επίθεση με βιτριόλι. Το ξέσπασμα του Νώντα: Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Άλλος είναι

Newsteam 0 Comments

Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, άλλος είναι…, ανέφερε σε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του ο 40χρονος που βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει για αυτόν η 35χρονη.

Την απάντηση αυτή, λύνοντας με τον τρόπο αυτόν τη σιωπή του, έδωσε ο Νώντας σε φίλους, συγγενείς και πρόσωπα που τον στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα, για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του άνδρα που προκάλεσε τον πόθο της 35χρονης.

 

 

 

 

Μάλιστα, ο 40χρονος σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του αλλά και με οικεία του πρόσωπα, αρνείται κατηγορηματικά τον ρόλο του πρωταγωνιστή, καθώς, όπως φέρεται να λέει, η αστυνομική έρευνα κατέδειξε ότι η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός τις ελάχιστες επαφές στο διαδίκτυο με το θύμα της επίθεσης τις είχε σε χρόνο μεταγενέστερο, δηλαδή τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του 2019.

Είμαι και εγώ θύμα αυτής της τραγωδίας, λέει με έμφαση στους δικούς του ανθρώπους ο Νώντας, που τα τελευταία 24ωρα λόγω της ψυχολογικής πίεσης που ένιωθε από τη ‘δημοσιότητα’ που τον κύκλωνε συνεχώς, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του στου Ζωγράφου και να φιλοξενηθεί σε οικείο του πρόσωπο. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει στην κατάθεσή του για τη γνωριμία και τη σχέση του με την 35χρονη, πριν από περίπου δύο χρόνια, σε ένα καφενείο στου Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου….

Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές από την Αστυνομία, ο Νώντας ήταν συνεργάσιμος αλλά και σοκαρισμένος από όσα είχε υποστεί η Ιωάννα, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να συσχετίσει την επαφή που είχε με την Έφη με το τραγικό γεγονός της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι-Προστασία ζητάει ο Νώντας. Τι συμβαίνει με τον 40χρονο;

Newsteam 0 Comments
Άμεσες ήταν οι εξελίξεις, στην πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι και την έμμεση εμπλοκή του 40χρονου  Νώντα, μετά την καίρια παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, που ζήτησε από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να ξεκίνησει έρευνα για τη διαρροή της δικογραφίας, κατά παράβαση της μυστικότητας της ανάκρισης.
Μόλις χθες, ο εισαγγελέας του Α.Π ανέθεσε σε αντιεισαγγελέα Εφετών τη διερεύνηση, του πώς ΜΜΕ δημοσιοποιούν ακόμα και μαρτυρικές καταθέσεις, προσβάλλοντας το κύρους της Δικαιοσύνης με τηλεδίκες.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  ερωτηθείς   αν η αντίδρασή του έχει να κάνει και με την εντοπιότητα του 40χρονου, παραδέχθηκε πως πέραν της γενικότερης έλλειψης σεβασμού σε προσωπικά δεδομένα, πράγματι υπήρχε κι ένας παραπάνω λόγος προστασίας ενός συμπολίτη, για τον οποίο διαρρέονται διάφορα, χωρίς καμία πρόνοια για την προσωπική του ζωή και τη φημολογούμενη εμπλοκή ντόπιων δικηγόρων.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε,  και ο πατρινός δικηγόρος του 40χρονου συντρόφου της 35χρονης προφυλακισθείσας, Δημήτρης Γκαβέρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαγωγή στοιχείων της δικογραφίας την ώρα που ως ουσιώδης μάρτυρας ο πελάτης του θα πρέπει να προστατεύεται και να μη φωτογραφίζεται, η δε ιδιωτική του ζωή δεν θα πρέπει να γίνεται θυσία στον βωμό της τηλεθέασης, επιφυλασσόμενος παντός νόμιμου δικαιώματός του.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Τρόμος μετά την επίθεση με το Βιτριόλι. Ηθοποιός στην Αστυνομία για εμμονική θαυμάστρια

Newsteam 0 Comments

Ήταν που ήταν μουσδιασμένος ο κόσμος με τον Κορονοϊό ήρθε και η υπόθεση βιτριόλι και την επίθεση κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου ώς κερασάκι στην τούρτα της ανησυχίας.

Πολλοί είναι αυτοί που τρέμουν στην ιδέα και μόνο μιας επίθεσης. Πολλοί και πολλές.

Βγάζουν τον φόβο τους σε παρέες και φίλους. Κάποιοι απο αυτούς μάλιστα είναι και αναγνωρίσημοι.

Ένας εξ αυτών και γνωστός ηθοποιός που αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να γλιτώσει από εμμονική θαυμάστρια! Αυτό αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου μιλώντας στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ.

Είχα ζητήσει τη βοήθεια αστυνομικών στο παρελθόν γιατί μια θαυμάστρια δεν με άφηνε σε ησυχία, είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφερόμενος σε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με φαν του. Ωστόσο όπως είπε, σε γενικές γραμμές δεν έχει αντιμετωπίσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »