Ατζελίνα Τζολί - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Αντζελίνα Τζολί: Βγήκε με τον The Weeknd – Είναι ζευγάρι;

Newsteam 0 Comments

Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο πρόκειται για το ειδύλλιο της χρονιάς Από την στιγμή που η Ατζελίνα Τζολί και ο The Weeknd βγήκαν για φαγητό στο Λος Άντζελες, οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι οργίασαν στο αμερικανικά tabloids. Η έξοδος της Αντζελίνα Τζολί και του The Weeknd – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ αρκετές ώρες, γεγονός που έδωσε και «τροφή» για σχόλια στα media για τη σχέση τους και το είδος της συνάντησής τους. Η πανέμορφη 46χρονη ηθοποιός φορούσε μια μπεζ καμπαρντίνα και μαύρη μάσκα. Ο 31χρονος Καναδός ράπερ είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του και φορούσε ένα τζιν και ένα μαύρο T-shirt.  Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως αναφέρει το Page Six- Αντζελίνα Τζολί και The Weeknd αποχώρησαν από το εστιατόριο χωριστά και δεν φωτογραφήθηκαν μαζί. Από το περιβάλλον πάντως του Καναδού τραγουδιστή, πηγές αναφέρουν ότι η συνάντησή τους έγινε για επαγγελματικούς λόγους και «δεν προσπάθησαν να την κρύψουν».

Διάβασε το »

Αντζελίνα Τζολί: Δεν πρόκειται να συγχωρέσει ποτέ τον Μπραντ Πιτ

Newsteam 0 Comments

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να είναι πολύ απογοητευμένη και προδωμένη από τον πρώην σύζυγό της, Μπράντ Πιτ, αλλά και με την δικαστική διαμάχη που δεν την δικαίωσε. Η ηθοποιός έχει έξι παιδιά με τον Μπραντ, τρία υιοθετημένα: Μάντοξ, 19 ετών, Παξ 17 και Ζαχάρα 16 και τρία βιολογικά: Σιλό 15 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν 12 ετών. Σύμφωνα με πηγή του στενού περιβάλλοντος της που μίλησε στο US Weekly, «η Αντζελίνα δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ… Διατηρεί το δόγμα “δεν έχει τελειώσει ακόμη” και πιστεύει πως θα επικρατήσει δικαιοσύνη». Επίσης. η ίδια πηγή υποστήριξε ότι η σταρ θα δώσει ό,τι έχει για να κάνει έφεση στη δικαστική απόφαση. Πριν από μερικές ημέρες, άλλες πηγές προσκείμενες στην ηθοποιό είπαν ότι η Αντζελίνα ένιωσε απογοήτευση από τα δικαστήρια επειδή δεν επέτρεψαν στα παιδιά της να καταθέσουν στις ακροάσεις για την κηδεμονία. Κάποια από αυτές υποστήριξε ότι η Τζολί δεν είχε ένσταση για την απόφαση σχετικά με την κηδεμονία, αλλά για την έλλειψη φροντίδας της οικογένειάς της, σύμφωνα με όσα αναφέρει το PageSix. Η Αντζελίνα Τζολί αισθάνθηκε πως «το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη το σύνολο των θεμάτων που επηρεάζουν την οικογένειά της“»σύμφωνα με την ίδια πηγή που σημείωσε ακόμη πως «το πρόγραμμα της επιμέλειας οριζόταν πάντα από το δικαστήριο. Είναι θλιβερό ότι οι άνθρωποι του Μπραντ χαίρονται για μία πιθανή νίκη όταν το να επικρατείς σε ένα σύστημα το οποίο υπάρχει για να προστατεύει οικογένειες και παιδιά από ζητήματα που βλάπτουν την ευημερίας τους δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να καυχιέσαι».

Διάβασε το »

Μπραντ Πιτ: η δικαστική απόφαση τον δικαιώνει και του δίνει κοινή επιμέλεια των παιδιών με την Ατζελίνα Τζολί

Newsteam 0 Comments

Δημοσιεύθηκε: 27 Μαΐου 2021 22:15 Έφεση στην απόφαση πρόκειται να ασκήσει η Ατζελίνα Τζολί και να συνεχίσει τον αγώνα για να εκτοπίσει τον Πιτ μία και καλή από την επιμέλεια Μπραντ Πιτ: η δικαστική απόφαση τον δικαιώνει και του δίνει κοινή επιμέλεια των παιδιών με την Ατζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός είναι εξοργισμένη με την δικαστική απόφαση που της δίνει κοινή επιμέλεια με τον Μπραντ Πιτ για τα παιδιά τους. Ο δικαστής δεν δέχτηκε να καταθέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο, μια πρακτική που είναι συνηθισμένη στις ΗΠΑ. Δεν επιτρέπεται στους ανήλικους να εισέρχονται και να καταθέτουν στις δικαστικές αίθουσες για να μην έχουν ψυχολογικές επιπτώσεις. Αν κριθεί απαραίτητο και μόνο τότε, καταθέτουν παρουσία επιμελητή ανηλίκων και κοινωνικού λειτουργού. Κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση Τζολί – Πιτ. Το πολύκροτο φινάλε στον θυελλώδη έρωτα του ζευγαριού ξεκίνησε το 2016. Μετά από έναν μεγάλο καβγά τους σε ιδιωτική πτήση με τα παιδιά τους από Γαλλία στο Los Angeles. Τότε, η Ατζελίνα Τζολί κατηγόρησε τον Πιτ ότι ήταν βίαιος απέναντι στον 15χρονο γιο του. Αν και οι έρευνες από την πρόνοια και και το FBI δεν οδήγησαν πουθενά. #News #Showbiz #Ατζελίνα Τζολί #επιμέλεια παιδιών #Μπραντ Πιτ Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διάβασε το »