αντιπαράθεση - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος εκτός παιχνιδιού

Newsteam 0 Comments

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και ο Στηβ Μιλάτος Την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Big Brother είδε ο Στηβ Μιλάτος. Πριν από την ψηφοφορία, μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις υπήρξε στο σπίτι, καθώς η είσοδος των τριών νέων παικτών προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Η Βιολέτα είχε ποινή, γιατί απέκρυψε ότι γνώριζε τον Στηβ Μιλάτο, ο Νάσος δημιούργησε αντιπάθειες, κυρίως στην Ανχελίτα. Ποινή επιβλήθηκε και στη Σαμάνθα Μίσοβιτς, καθώς προσπάθησε να κατευθύνει την ψηφοφορία για κάποιους παίκτες. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Στηβ Μιλάτος, ενώ το αγώνισμα του βέτο κέρδισε ο Νάσος, που δεν θέλησε να «σώσει» κάποιον παίκτη και να αλλάξει τους υποψήφιους. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Στηβ. Σε κάποιο σημείο η Ευδοκία χαμογέλασε, με τον Κωστή Στυλιανάκη να ξεσπά εναντίον της, ανεβάζοντας τους τόνους. Ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε ότι το περίμενε.

Διάβασε το »

Πλεύρης και Μπάρκας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο OPEN

Newsteam 0 Comments

Σύγκρουση» στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN είχαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, με αφορμή την εκτέλεση της ποινής ισόβιας κάθειρξης σε ειδεχθή εγκλήματα. Σχολιάζοντας τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο κ. Πλεύρης είπε πως «για κάποια εγκλήματα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα βλέπουν το φως της ημέρας. Αυτοί οι προχθεσινοί τα καθίκια δεν με νοιάζει να τα σωφρονίσουν με νοιάζει να τιμωρηθούν. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια». Αυτή η δήλωση πυροδότησε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα που επετέθη στο Θάνο Πλεύρη λέγοντας πως «η πολιτική από την οποία προέρχεται ο κ. Πλεύρης υπερασπίζεται την οπλοκατοχή». «Έχει τόσο μυαλό για να καταλάβει τι είπα ως εκεί φτάνει γιατί λέει για οπλοκατοχή, για ισόβια λέω», απάντησε ο κύριος Πλεύρης. Στη συνέχεια, οι τόνοι κατέβηκαν κάπως στη συζήτηση περί του ποιος είναι αρμόδιος να προτείνει τις επερχόμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο περί ειδεχθών εγκλημάτων. «Εγώ σαν πολιτικός και νομικός έχω να σας πω πως ο Ποινικός Κώδικας είναι δουλειά όσων εργάζονται πάνω σε αυτόν», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μπάρκας και υποστήριξε πως «δεν θα βάλω το ψυχολογικό μου βάρος σε τέτοιου είδους ζητήματα, πρέπει ένας δικαστής και ένας εισαγγελέας να προτείνουν σε εμάς τους πολιτικούς».  «Οι βουλευτές εκλεγόμαστε για να ψηφίζουμε νόμους, όχι για να το παίζουμε “πόντιοι πιλάτοι”», του απάντησε ο κ. Πλεύρης.

Διάβασε το »

House of Fame: Ο Πάνος Μεταξόπουλος σε αντιπαράθεση με τον Άρη

Newsteam 0 Comments

Η Μαριάννα δεν αντέχει στην πίεση την ώρα του μαθήματος και ζητάει να βγει έξω Καθηγητές και σπουδαστές του House of Fame παρακολουθούν τις εμφανίσεις της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής και οι αντιδράσεις ποικίλουν. Η Βένια ξεσπά, ενώ ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη για την ερμηνεία του. Η Μαριάννα, ως μία από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, δεν αντέχει στην πίεση την ώρα του μαθήματος και ζητάει να βγει έξω.

Διάβασε το »