Ειδήσεις για Αλμπέρτο Μποτία - Spoiler και νέα

Νυφούλα η Φουρέιρα! Ο Μποτία της έκανε πρόταση γάμου

Newsteam 0 Comments

Η Ελένη Φουρέιρα θα ντυθεί νυφούλα!   Η τραγουδίστρια βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Μποτία και είναι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η τραγουδίστρια είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο ποδοσφαιριστής.   «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.    

Διάβασε το »

Η Ελένη Φουρέιρα παντρεύεται με τον Αλμπέρτο Μποτία!

Newsteam 0 Comments

Φαίνεται πως έφτασε η ώρα. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε γάμο. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Όπως είπε στο Πάμε Δανάη η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι». Ο γάμος θα καθυστερήσει, καθώς, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτή τη στιγμή το House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του COVID-19. Ενδιαφέρον και το παρασκήνιο που αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Διάβασε το »

Παντρεύονται Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία!

Newsteam 0 Comments

13 Ιανουαρίου 2021 12:59 Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Τα σκαλιά της εκκλησίας είναι έτοιμοι να ανέβουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου του ποδοσφαιριστή. Η αποκάλυψη έγινε στην τηλεόραση του MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ωστόσο το ζευγάρι – αν και αρραβωνιασμένο πλέον – θα αργήσει να πάει στην εκκλησία και να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Και αυτό γιατί η Φουρέιρα θέλει να επικεντρωθεί στο «House of Fame» που ξεκινάει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αλλά και γιατί το ζευγάρι θέλουν να φύγει η πανδημία του κορωνοϊού για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους όπως τον ονειρεύονται.

Διάβασε το »