Ειδήσεις για Αλεξάνδρα Κολαΐτη - Spoiler και νέα

House of Fame: Ο παίκτης έφυγε και οι νέοι υποψήφιοι

Newsteam 0 Comments

Στο χθεσινό live του House of Fame η Αλεξάνδρα ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε, ενώ έγιναν γνωστοί και οι νέοι υποψήφιοι. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διάβασε το »

House of Fame: Ποιος αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από την ακαδημία

Newsteam 0 Comments

Δύο γυναίκες και ένας άντρας οι υποψήφιοι – Ποιος αποχώρησε Με την ολοκλήρωση του έβδομου live επεισοδίου του House of Fame, έπρεπε ένας από τους υποψήφιους να πει «αντίο» στη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Κόνη Μπιζιντή, η Αλεξάνδρα Κολαΐτη κι ο Μηνάς Τσουκάνης. Η Ελένη Φουρέιρα, αρχικά, ανακοίνωσε πως στο ριάλιτι παραμένει η Κόνη. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κλήθηκε να αποχωρήσει ήταν η Αλεξάνδρα Κολαΐτη. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Πηνελόπη, ο Μηνάς κι ο Γιώργος Ντίνος.

Διάβασε το »

House of Fame: Ποιος αποχώρησε – Οι νέοι υποψήφιοι της εβδομάδας

Newsteam 0 Comments

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη live επεισόδιο του House of Fame στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής. Το σπίτι είναι μείον έναν διαγωνιζόμενο καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Μηνάς Τσουκάνης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Έλενα Ροϊνού, καθώς δεν χάρισαν τις καλύτερές τους ερμηνείες την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως τις λιγότερες ψήφους από το κοινό τις πήρε η Έλενα Ροϊνού και πρέπει να αποχωρήσει από την ακαδημία. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η Holly Grace κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Διάβασε το »