Ειδήσεις για Αλέξανδρος Ακριτίδης - Spoiler και νέα

Αποχώρησε από το MasterChef και παντρεύεται

Newsteam 0 Comments

Παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef αποκάλυψε ότι τον Σεπτέμβειο. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ακριτίδη, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που κράτησε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναφέρεται σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια και να τον παροτρύνει για τα μαγειρικά του όνειρα, αν και στη διαδικασία του MasterChef έπρεπε να τεθεί εκτός αφού δεν κατάφερε λόγο της κακής οργάνωσης του χρόνου του να παρουσιάσει σωστά το απαιτούμενο πιάτο αντιγραφής. Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου« για την εμπειρία του στο MasterChef, ενώ αποκάλυψε πως στα σχέδιά του είναι να ανοίξει ένα μαγαζί με την αγαπημένη του, η οποία είναι ζαχαροπλάστης. Μάλιστα όπως δήλωσε, στα πλάνα τους είναι να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Θα το δώσω το αποκλειστικό. Παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο. Η Κωνσταντίνα είναι ζαχαροπλάστηςκαι θέλουμε να ανοίξουμε μαζί ένα μαγαζί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ στα πλάνα από την εκπομπή είδαμε και την σύντροφό του Κωνσταντίνα.

Διάβασε το »

MasterChef: Δίκασε τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς – Σταμάτα να χαϊδεύεις τα αυτιά σου! – Ποιος αποχώρησε;

Newsteam 0 Comments

Τρίτη, 02 Μαρ 2021 Μεγάλη απογοήτευση Η ώρα της κρίσης για τους έξι υποψήφιους προς αποχώρηση έφτασε και ο Σωτήρης Κοντιζάς -που ανέλαβε τον ρόλο του κακού δασκάλου- είχε να τους πει πολλά. Ο Διονύσης δεν χρειάστηκε να ακούσει τίποτα αφού το πιάτο του ήταν το καλύτερο και οι κριτές τον έστειλαν στο σπίτι. Ο σεφ τους έκανε παρατήρηση ότι πήραν ελαφριά την αντιγραφή πιάτου και ότι έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι. «Πρέπει να σταματήσεις να χαϊδεύεις τα αυτιά σου» είπε χαρακτηριστικά στον Ιωάννη, ο οποίος επίσης έκανε μια κακή προσπάθεια. Και φυσικά το Twitter είδε τον «δικαστή Κοντιζά» πολύ θετικά για τις παρατηρήσεις του. Από τον δικαστή Σ. Κοντιζα δεν γλυτώνει κανείς!!! #MasterChefGR pic.twitter.com/DlVyBOAfNm — Koutsopoulos Hooligans (@TeamLeoHooligan) March 2, 2021 Έτσι που κράζει ο Κοντιζας τους παίκτες τον φαντάστηκα να παίρνει έλεγχο των παιδιων του με βαθμούς μη ικανοποιητικούς και τσουτσουριασα!#MasterChefGR — Kiouria (@Poly_Kiouria) March 2, 2021 Σημερινό επεισόδιο. Ο ΜΟΝΌΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΉΡΗ ΚΟΝΤΙΖΑ. #MasterChefGR — Χρηστος Μ (@kurnionios) March 2, 2021 “Ιωάννη πρέπει να σταματήσεις να χαϊδεύεις τα αυτιά σου” Έχω σηκωθεί και σε χειροκροτώ βρε Ιάπωνα Τομ Κρουζ #MasterChefGR pic.twitter.com/9eKxSIf3HQ — Koutsopoulos Hooligans (@TeamLeoHooligan) March 2, 2021 Δίκασε σήμερα!! #MasterChefGR pic.twitter.com/Nev8SFrpPO — anastasia mpa (@anastasia_mi3) March 2, 2021 Α ρε Κοντιζά. Αυτό είναι! Παρά αυτό το αυστηρό σου, δεν γίνεσαι ποτέ αγενής, υπερόπτης και άκαρδος. Γι’ αυτό σε αγαπάμε! #MasterChefGR pic.twitter.com/Zs7Gm59gV1 — Ιωáννa (@98ioannaki) March 2, 2021 #MasterCheFGR Γιαννάκη μην χαιδευεις τ ‘αυτιά σου…..τα ξεχείλωσες pic.twitter.com/JLQXKdAGW8 — teris tam (@teris_tam) March 2, 2021 Ο τρόπος που δίκασε ο Κοντιζάς τον Γιάννη είναι σαν φρέσκο αεράκι στον καύσωνα. #MasterChefGR — Ιωáννa (@98ioannaki) March 2, 2021 Ιωάννης: Πρέπει να σταματήσει να χαϊδεύει τα αυτιά του Κοντιζάς 2021 μ.Χ…

Διάβασε το »

Masterchef: Ανατροπή με τον πρώτο παίκτη που μπαίνει στο σπίτι

Newsteam 0 Comments

9 Φεβρουαρίου 2021 09:20 Ποιος πήρε την πρώτη ποδιά; Η αγωνία ήταν στα ύψη το βράδυ της Δευτέρας στην κουζίνα του Masterchef καθώς οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κλήθηκαν να δώσουν την πρώτη ποδιά σε έναν διαγωνιζόμενο για να μπει απευθείας στο σπίτι. Στο κλείσιμο του επεισοδίου του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Ένας έκανε την καλύτερη προσπάθεια και είναι αυτός που θα πάρει ποδιά και θα πάει απευθείας στο MasterChef. Την καλύτερη προσπάθεια την έκανε ο Αλέξανδρος Ακριτίδης»!

Διάβασε το »