αγωνία - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Δάνης Κατρανίδης: Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του;

Newsteam 0 Comments

14 Σεπτεμβρίου 2021 14:03 Τι αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του και πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση Ο Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήρθαν στην επιφάνεια, όπου κάνουν λόγο για μάχη για τη ζωή του. Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ωστόσο, αναφέρθηκε πως η κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή όσο ακούγεται: «Δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε κάποια αφαίρεση κοίλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Είναι βεβαίως ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του. Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορωνοϊό. Μου είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του.

Διάβασε το »

Δάνης Κατρανίδης: Δίνει μάχη για τη ζωή του – Πήρε εξιτήριο

Newsteam 0 Comments

14 Σεπτεμβρίου 2021 10:35 Δύσκολη μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, Δάνης Κατρανίδης, τον ταλαιπωρεί ακόμα, έχοντας φτάσει μέχρι και να νοσηλευτεί το προηγούμενο διάστημα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με την Espresso, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του, έχει επιβαρυνθεί. Όμως, η ατμόσφαιρα και το ζεστό περιβάλλον στο σπίτι του, μαζί με την οικογένειά του, θα τον βοηθήσει να δώσει τη μάχη για τη ζωή του.

Διάβασε το »

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Φοβήθηκα όταν βγήκα θετικός στον κορωνοϊό

Newsteam 0 Comments

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια που πέρασε όταν νόσησε από κορωνοϊό. Νόσησες από κορονοϊό. Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο; Ευτυχώς πέρασα τη νόσο πολύ ελαφριά. Το αρνητικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι μόλις διαγνώστηκα, φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Πράγμα φυσικό για μια νέα, άγνωστη ασθένεια. Μετά τις πρώτες λίγες ημέρες ησύχασα. Ήταν πολύ καθησυχαστική η αντιμετώπιση από τους ανθρώπους μου. Έχω δυο οικογένειες, η μία βιολογική και η άλλη τα παιδιά στη δουλειά, εμπρός και πίσω από τις κάμερες. Τι είναι αυτό που ανακάλυψες για τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Ότι δεν έχει και τεράστια διαφορά από την προσωπική μου κανονικότητα. Ούτως ή άλλως, δεν είμαι πολύ της εξόδου, πάντα προτιμώ το βιβλίο μου, τη μουσική ή το θέαμα μου. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι δεν μπορούσα να πάω ένα ταξίδι. Έτσι ανακάλυψα ότι πέτρα που δεν κυλάει χορταριάζει. Επίσης, ανακάλυψα πόσο σημαντική και ψυχοθεραπευτική είναι μια θερμή αγκαλιά με έναν άνθρωπο που αγαπάς.

Διάβασε το »

Δάνης Κατρανίδης: Αγωνία για τον ηθοποιό – Το πρόβλημα υγείας του

Newsteam 0 Comments

Ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και περνάει ώρες αγωνίας, μαζί με αγαπημένους του ανθρώπους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», που μεταδίδει το zappit.gr, με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος. Ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.  Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Διάβασε το »