Αγγελίδης Κωνσταντίνος - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Ο ανατριχιαστικός απολογισμός του τροχαίου του Αγγελίδη… σε 68 λέξεις

Newsteam 0 Comments

Όλα συνέβησαν την παραμονή Χριστουγέννων του 2017. Ένας κρότος… ένα χτύπημα ένα λάθος και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης… αλλάζει πολύ. Όμως ο Θεός και η αγάπη της γυναίκας του… τον κρατάνε στη ζωή. Διαβάστε την ανάρτηση της συζύγου του.           «Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνωσεις, Απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook. Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διάβασε το »

Συγκινεί η σύζυγος του Αγγελίδη – Τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα…

Newsteam 0 Comments

Μας συγκίνησε η ανάρτηση της σύζυγου του Κωνσταντίνου στο Facebook. Όπως γράφει, ο παρουσιαστής πρόκειται να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο. Αυτή τη φορά στα μάτια.   Ο Αγγελίδης συνεχίζει τη γενναία του μάχη και όπως όλα δείχνουν η κατάστασή του βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Σε αυτόν τον αγώνα, βρίσκεται στο πλευρό του και η σύζυγός του Εβελίνα η οποία έγραψε στην ανάρτησή της «Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!». Δείτε την ανάρτηση που έκανε:     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Οι εξετάσεις μετά το χειρουργείο και η απόφαση των γιατρών

Newsteam 0 Comments

Το χειρουργείο πήγε καλά, ο Αγγελίδης μας χαιρετά από το σαλόνι του. Απο την άλλη η γυναίκα του, η Εβελίνα συνεχίζει να είναι αισιόδοξη!       Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η επέμβαση πήγε κάτι παραπάνω από καλά και ο Κωνσταντίνος βγήκε από το νοσοκομείο δυο μέρες νωρίτερα δείχνοντας στους γιατρούς πόσο δυνατός είναι.     Τις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ενώ μαθαίνω πώς θα συζητήσουν και το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να κάνει και την επόμενη επέμβαση. Μια επέμβαση που αφορά στα μάτια του καθώς θέλουν να περάσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Η επικίνδυνη επέμβαση του Αγγελίδη στο κεφάλι – Αύριο θα πάρουν μόσχευμα και…

Newsteam 0 Comments

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις”. είπε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα ontime η σύζυγός του Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη και συνέχισε:       “Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί.Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω»   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »