Ειδήσεις για έπαθλο φαγητού - Spoiler και νέα

Survivor νέα: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Newsteam 0 Comments

8 Φεβρουαρίου 2021 07:38 Φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα στον Άγιο Δομίνικο Οι Κόκκινοι φαίνεται πως έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν στο Survivor και να παίρνουν όλο και περισσότερες νίκες αλλά και να κερδίζουν έπαθλα φαγητού, τα οποία είχαν στερηθεί για πολύ καιρό. Στο τέλος της δοκιμασίας του επεισοδίου της Κυριακής, ο Ηλίας Μπόγδανος με την ευλυγισία του και την ταχύτητά του σχεδόν πρόλαβε τον Chris Σταμούλη και τελικά κατάφερε να περάσει τα τρία σχοινιά του πιο γρήγορα, ολοκληρώνοντας αυτό που απαιτούσε η δοκιμασία.

Διάβασε το »

Survivor Spoiler – Έχουμε τους νικητές της Κυριακής! Ποιοι κερδίζουν;

Newsteam 0 Comments

Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν βρεθεί οι Κόκκινοι στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες μέρες.         Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  μάλιστα οι Μπλε θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο όπως άλλωστε σας το είχαμε δώσει εδώ. Αυτή την φορά θα τους δώσει δυνατούς αγωνιστικά παίχτες και θα ανέβουν περισσότερο οι Μαχητές. Αλλά μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι των Μπλε θα ανέβουν και οι ίντριγκες, οι κλίκες και οι τσακωμοί. Είναι στο dna της ομάδας όπως φαίνεται.         Και όμως μαθαίνουν τα νέα οι παίχτες.   Ορισμένοι παίχτες το έχουν αναγάγει σε επιστήμη το θέμα των μηνυμάτων. Έχουν κωδικοποιήσει ορισμένες λέξεις και έτσι μαθαίνουν τα νέα από Ελλάδα μεριά. Πιο συγκεκριμένα μέσα από τα μηνύματα επικοινωνίας και αφού από πριν είχαν συνεννοηθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, χρησιμοποιούν λέξεις που έχουν ειδικό νόημα. Διαφορετικό από αυτό που η παραγωγή καταλαβαίνει. Μιλάμε για ανεβασμένες καταστάσεις.           Η Μαριαλένα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη εκτός εαυτού και θα έχει ένα πολύ άγριο επεισόδιο με συμπαίκτη του, αλλά και με την παραγωγή, και από την άλλη όλοι ψάχνονται αν θα φύγει η Ελευθερία. Αν ήταν στο χέρι της ομάδα της θα ήταν εκτός παιχνιδιού. Είχαμε και τον τραυματισμό της Ανθής, αλλά όχι κάτι σοβαρό, οπότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά.       Πάμε τώρα και στις ομορφιές. Το… ανήσυχο ζευγάρι δεν ανήκει στην Κόκκινη ομάδα, αλλά στην Μπλε. Τώρα όσοι είναι παρατηρητικοί ας δουν τους πανηγυρισμούς της Μπλε ομάδας και θα το καταλάβουν εύκολα.     Τις προηγούμενες ήμερες σας δώσαμε όλα τα στατιστικά στοιχεία, κάναμε και μια ανάλυση για τις ομάδες, και την Κυριακή έχουμε τον κλασικό μας αγώνα επάθλου.         Πριν πούμε για την Κυριακή στους…

Διάβασε το »

Survivor – Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού στο επόμενο επεισόδιο;

Newsteam 0 Comments

Το “Survivor” επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή με νέα δεδομένα στις ομάδες.               Από την αλλαγή των ομάδων και τη μετονομασία των Διασήμων σε Κόκκινους και των Μαχητών σε Μπλε, με νέα σύνθεση φυσικά, οι Κόκκινοι δεν έχουν καταφέρει, συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση των Διασήμων, να… γευτούν τη χαρά της νίκης.           Το αγώνισμα της Κυριακής, σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο τρέιλερ που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει στίβο μάχης με πέρασμα από νερό.       Αυτομάτως, αυτό καθιστά εξαιρετικά προβληματική τη διαδικασία επίτευξης στόχου για τους πρώην Διάσημους, νυν Κόκκινους, αφού το υγρό στοιχείο δυσκολεύει ακόμα και τον καλύτερό τους παίκτη και αρχηγό, τον Γιώργο Κοψιδά.         Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα δεδομένα που έχουν βγει στη δημοσιότητα, αλλά και τις αρχικές πληροφορίες μας από τον Αγιο Δομίνικο, αφού το επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί από χθες, οι Μπλε είναι αυτοί που για μια ακόμη φορά έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση της νίκης.

Διάβασε το »