Πατήστε ESC για κλείσιμο

Έλενα - Spoiler - Φωτογραφίες, video

The Bachelor – Έλενα πότε ήσουν 38; Όταν βυθίστηκε ο Τιτανικός;

Newsteam 0 Comments

Η Έλενα είναι 38 ετών και είναι Τραγουδίστρια. Έχει ερωτευτεί , την έχουν ερωτευτεί , έχει πληγωθεί , έχει πληγώσει. Δηλώνει πως έχει φλερτάρει με την ίδια τη ζωή και ξέρει πώς να κατακτά έναν άντρα. Οι σχέσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ήταν έντονες και δυνατές. Δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Ξέρει ποια είναι, ξέρει τι θέλει και καλό θα είναι καμία να μην σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. 

 

 

 

 

 

Αυτό γράφει το Δελτίο Τύπου του σταθμού για την θεία του ριάλιτι. Μια θεία που χαλαρά είναι 45 ετών. Και το βλέπει κανείς στα γενικά πλάνα. Η γυναίκα κάθε φορά που αντιδρά… η μορφάζει… δείχνει την πραγματική ηλικία της. Και το κακό είναι πώς πήγε και “τσιμπήθηκε” λίγο πρίν το πρώτογύρισμα με αποτέλεσμα τα μάγουλά της να φτάνουν στους ώμους της.

 

 

 

Εντάξει παιδιά. Φτάνει με το παραμύθι της ηλικίας…

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια στο Έλενα – 14 εργαζόμενοι σε καραντίνα

Newsteam 0 Comments

Νοσηλεύτρια, που εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο Έλενα, εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή και υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό το οποίο και βγήκε θετικό.

Πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση, ενώ σε καραντίνα τέθηκαν 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: thestival.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Δεν τελειώσαμε με τον κορονοϊό. Θετική νοσηλεύτρια στο Έλενα. Σε καραντίνα εργαζόμενοι

Newsteam 0 Comments

Νοσηλεύτρια μαιευτικού νοσοκομείου, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Η νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Έλενα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα από την περασμένη Παρασκευή. Σε καραντίνα επίσης βρίσκονται 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Σε συνομιλία που είχε το zougla με τον πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ Μιχ. Γιαννάκο, σημείωσε ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν υπάρχει τη νύχτα έλεγχος για κρούσματα και τα κλιματιστικά είναι απαρχαιωμένα με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία των ασθενών.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »