Ειδήσεις για Έλενα Ροϊνού - Spoiler και νέα

House Of Fame – Η Έλενα αποχώρησε και τονίζει: Πιεζόμουν αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο

Newsteam 0 Comments

«Θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου, θέλω να το πω» Η πρώην παίκτρια του House of Fame, Έλενα Ροϊνού μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για την εμπειρία της στο παιχνίδι. «Πιεζόμουν αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο. Θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Θέλω να το πω. Έπρεπε να μείνει και ο Μηνάς, να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και ο Στέφανος αλλά θεωρώ πως έφυγα νωρίς», ήταν τα λόγια της. Ενώ πρόσθεσε: «Στην πρόβα ήμασταν όλοι καλοί, στη σκηνή δεν ξέρω τι γινόταν. Εγώ αγχωνόμουν να μην ξεχάσω τα λόγια. Η κριτική δεν με είχε ενοχλήσει».

Διάβασε το »

House of Fame: Ποιος αποχώρησε – Οι νέοι υποψήφιοι της εβδομάδας

Newsteam 0 Comments

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη live επεισόδιο του House of Fame στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής. Το σπίτι είναι μείον έναν διαγωνιζόμενο καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Μηνάς Τσουκάνης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Έλενα Ροϊνού, καθώς δεν χάρισαν τις καλύτερές τους ερμηνείες την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως τις λιγότερες ψήφους από το κοινό τις πήρε η Έλενα Ροϊνού και πρέπει να αποχωρήσει από την ακαδημία. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η Holly Grace κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Διάβασε το »

Η πρώτη ερωτική απογοήτευση στο House of Fame – Δάκρυσε η Αγάπη για την απόρριψη του Γιώργου

Newsteam 0 Comments

Μπορεί στόχος των σπουδαστών του House of Fame να είναι τα Live και οι καλύτερες επιδόσεις τους στο κομμάτι της ερμηνείας, ωστόσο, δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα σκιρτήματα στις καρδούλες κάποιων για τους συμπαίκτες τους. Μετά το κεραυνοβόλο σκίρτημα καρδιάς του Στέφανου για τη Μαριάννα και τούμπαλιν σειρά είχε ο Γιώργος Ντίνος που εντυπωσιάστηκε από τη Βένια και έσπευσε να της εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον του λέγοντάς της πόσο sexy είναι. Ωστόσο, μια ακόμη παίκτρια φαίνεται πως ένιωσε καρδιοχτύπι κι αυτή ήταν η Έλενα Ροϊνού  για τον Γιώργο Ντίνο. Ο δεύτερος μάλιστα, φαίνεται ότι το έμαθε αλλά δεν ένιωθε το ίδιο για εκείνη. Έτσι, η Έλενα ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένοι και οι φίλοι της έσπευσαν να την παρηγορήσουν. «Έχω λίγο πιεστεί», είπε αρχικά και έπειτα αποκάλυψε: «Ο Γιώργος έχει καταλάβει και εγώ δεν μπορώ να είμαι όπως ήμουν απέναντί του». Με τους φίλους της να της ζητούν να χαλαρώσει και να τον δει φιλικά για να μην νιώθει άσχημα. Post Views: 6 Tags House of Fame Έλενα Ροϊνού

Διάβασε το »