Πατήστε ESC για κλείσιμο

«Έλα στην θέση μου» - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Τέρμα οι μαγκιές Τσιμιτσέλη-Οικονομάκου. Μένουν στο Έλα στη θέση μου με τα ίδια λεφτά

Newsteam 0 Comments

Τέρμα τα πειράματα στον Alpha. Τέρμα όμως και οι λαρτζιές. Συνεχίζει όπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό η Μουρμούρα για 8η σεζόν ενώ τελικά συνεχίζει και το Έλα στη θέση μου, από τα ελάχιστα προγράμματα του σταθμού που πήγε φέτος καλά και φυσικά ανοίγει την prime time μετά το δελτίο ειδήσεων των 19.00.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ συνεχίζουν και Γιάννης Τσιμιτσέλης και Αθηνά Οικονομάκου. Και οι δυο είχαν σκεφθεί να κάνουν κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν ωστόσο ο κορονοϊός δεν αφήνει ούτε στους ηθοποιούς πολλά περιθώρια για αλλαγές και πειραματισμούς.

Έτσι συνεχίζουν στο Έλα στη θέση μου και χωρίς καμία αύξηση στις απολαβές τους καθώς είχαν πάρει στην αρχή της φετινής σεζόν. Είπαμε. Μπορεί να επικρατεί ένα χάος αυτή την στιγμή στο κανάλι αλλά η Ντρίβα… το οδηγεί σωστά το καράβι. Πρός το παρόν. Μαθαίνω δε…πως στο συνολικό μπάτζετ της σειράς μπορεί να υπάρξει και περικοπή (στο συνολικό κόστος του επεισοδίου) καθώς ο Alpha θα ακολουθήσει ακόμη πιο σφιχτή πολιτική την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »