Πατήστε ESC για κλείσιμο

Έκτορας Μποντρίνι - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Εφιάλτης για τον ανταγωνισμό ο Μποντρίνι – Πρώτος στη ζώνη του ο σέφ

Newsteam 0 Comments

Ο κορυφαίος σέφ στην Ελλάδα με δεκάδες περγαμηνές και βραβεία στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση… δίχως να έχει τίποτε να χάσει. Ούτε και ν΄αποδείξει σε κάποιον κάτι. Και χθές με ένα προϊόν που κάποιοι το χαρακτήριζαν “παλιακό” κατάφερε μετά απο πολύ καιρό να φέρει τον Alpha πρώτο στο Prime Time. 

 

 

Ο Έκτορας Μποντρίνι απέσπασε ποσοστά μέχρι και 19,9% τερματίζοντας πρώτος και βυθίζοντας τόσο τον Σκαϊ αλλά και τον Αντ1 και το Star.

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω…

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Εφιάλτης στην Κουζίνα – Πιάστηκαν στα χέρια στο Πόρτο Ράφτη. Τα κομμένα πλάνα στο μοντάζ

Newsteam 0 Comments

Η Ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, μια γυναίκα κακομαθημένη και καλοζωϊσμένη έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία! Εκεί και η κόρη της. Μόνο που και οι δυο είναι τόσο άσχετες που υποχρέωσαν τον Μποντρίνι να ξεπεράσει τα όρια του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έκτορας πιάστηκε στα χέρια με την Τζάνις η οποία του επιτέθηκε όταν εκείνος της είπε ότι είναι ασχετη και πως ο μόνος σωστός επαγγελματίας στον χώρο είναι ο ψήστης. Ένας εργαζόμενος που η ιδιοκτήτρια ήθελε να διώξει.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πλάνα με τον τσαμπουκά κόπηκαν στο μοντάζ μιας και το ΕΣΡ είναι πολύ αυστηρό σε παρόμοιο περιεχόμενο. Πάντως τα “καντήλια” θα είναι πολλά. Και δεν αναφέρομαι σε αυτά των Εκκλησιών.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Εφιάλτης στην κουζίνα: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Μποτρίνι για τα νέα επεισόδια

Newsteam 0 Comments
Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη. Τώρα είναι λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο. Ο Εφιάλτης κάνει πολλά καινούργια πράγματα, φτιάχνει τα μαγαζιά, αλλάζει τα μενού… Θα έχει ωραίες ατάκες και νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε όλοι. Θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Θα δούμε και ωραία εστιατόρια, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να δούμε πολλά καινούργια πιάτα… Όλες οι κριτικές και η βοήθεια θα είναι τελείως καλοπροαίρετη και όποιος μπορεί να βοηθήσει, βοηθάει. Στα πρώτα επεισόδια έχω δει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αυτή τη δύσκολη δουλειά κι έχω αντιμετωπίσει ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια. Προσπαθώ να είμαι αυθόρμητος και η πλάκα είναι ότι τα πιο πολλά βρισίδια τα έχω φάει εγώ. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε πραγματικά, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι, μιλώντας μέσω skype, το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Alpha παντού για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το Εφιάλτης στην κουζίνα.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Νέο παράσημο για τον Μποντρίνι λίγο πρίν την πρεμιέρα του στον Alpha

Newsteam 0 Comments

Μετά τα βραβεία Michelin ο δεύτερος σημαντικότερος οδηγός εστιατορίων παγκοσμίως είναι ο gaultmillau. Και τα βραβεία του παίζουν πολύ ξεχωριστό ρόλο στην γαστρονομική πιάτσα. Λίγο πρίν την πρεμιέρα του στον Alpha, ο Έκτορας Μποντρίνι κατέκτησε χθές την απόλυτη κορυφή. Το εστιατόριό του στο Χαλάνδρι αναδείχτηκε ώς το καλύτερο εστιατόριο της χώρας. Τα στελέχη της gaultmillaugreece σχολίασαν στην επίσημη σελίδα τους

 

 

 

 

Και ήρθε η ώρα για το εστιατόριο της χρονιάς restaurantdelannee για τον παγκόσμιο οδηγό #gaultmillaugreece @botrinisrestaurant.official #συγχαρητήρια στον chef patron @ektorasbotrini.official και σε όλη την ομάδα του για την ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν !!! 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Συνέβη, ζωντανά: Υπέγραψε στον Alpha ο…

Newsteam 0 Comments

Συνέβη πριν από λίγο. Ο Alpha υπέγραψε μετά από χρόνια και πάλι τον Έκτορα Μποντρίνι.

 

Ο κορυφαίος σεφ  θα παρουσιάσει 12 εκπομπές εφιάλτη στην κουζίνα ενώ αναμένεται να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως στο πρόγραμμα του σταθμού.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Παρασκήνιο. Τα νέα όπλα του Alpha που θα φέρουν ζημιές στον ανταγωνισμό

Newsteam 0 Comments

Αντίπαλο ένα… ριάλιτι με ζουμερή διάθεση και όχι την Ελεονώρα Μελέτη θα έχει ο Γρηγόρης Αρναούτγολου απο την επόμενη σεζόν, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η παρουσιάστρια  θα επιστρέψει σε ζώνη που γνωρίζει πολύ καλά απο το παρελθόν. 

 

Το late night θα μείνει κενό και σύμφωνα με πηγές μου, η Άντζυ Ντρίβα σχεδιάζει να βάλει το Bachelor, που θ’ ακολουθεί μετά τις καθημερινές σειρές του προγράμματος αλλά και τον Μποντρίνι με τον Εφιάλτη του. Όλα αυτά βεβαίως είναι σχέδια-μέχρι σήμερα-επι χάρτου.

Αν δεν υπάρξει φυσικά αύξηση των κρουσμάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση, το ριάλιτι θα μπει στον πάγο και θα αντικατασταθεί με άλλο σόου που δεν θα έχει τόσο ρομαντική επαφή μεταξύ των παικτών.

Ο Alpha επενδύει και στη μυθοπλασία αφού-όπως πρώτοι διαβάσατε εδώ-ετοιμάζει τη σειρά που θα χτυπήσει τις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Μαίρη Μηνά που λέγεται πως είναι η επόμενη Λενιώ.

Έτσι από τις 23.00 και μετά, ο σταθμός ελπίζει πώς με το ζουμερό ριάλιτι θα χτυπήσει τη ζώνη του ΑΝΤ-1 αλλά και το GNTM που έρχεται με φόρα στο Star.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όσα δεν είπε στo σουαρέ του Alpha και το φόρεμα αξίας 2.800 ευρώ!

Newsteam 0 Comments

Ήταν ένα χαλαρό κάλεσμα στον μαγικό κήπο του εστιατορίου του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε φορώντας ζώνη  Valentino και  φόρεμα από τη συλλογή του Άνοιξη 2020 του οποίου η τιμή ξεκινά από 2.200 και φτάνει τα 2800 ευρώ.

Με το που μπήκε στον χώρο άρχισε να μιλάει στην κάμερα του ΣΚΑΙ. Αυτό ήταν. Δεν υπήρχαν καρέκλες, ούτε έβγαλε λόγο στους δημοσιογράφους που βέβαια είχαν την ευκαιρία να της μιλήσουν. Εκείνη έτοιμη πολύ.

  • Δασκαλεμένη. Ήξερε τι θα πει, πως θα μιλήσει, πως θα χαμογελάσει. Θύμιζε την Μενεγακη μετά την πενταετία που έμαθε το παιχνίδι της τηλεόρασης. Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπουλου πέντε μέτρα μακριά, διακριτική, δεν ήθελε να δίνει οδηγίες. Αυτόν τον ρόλο τον είχαν οι άνθρωποι του Alpha.

 

Η Ηλιάνα χαμογελούσε συχνά όταν την ρωτούσαν για τον σύντροφό της. Μάλιστα σε πηγαδάκι που στήθηκε ανέφερε πως προχωρούν σιγά σιγά, καθώς πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Έδειχνε κουρασμένη… αλλά γήινη. Σε αντίθεση με την εικόνα στο GNTM. Στην παρέα προστέθηκε και ο Έκτορας Μποτρίνι που όταν εμφανίστηκε επισκίασε με την παρουσία του την Ηλιάνα. Οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του, τον χαιρέτησα και ζήτησαν να μάθουν τα νέα του.

Ο ίδιος ετοιμάζει 12 επεισόδια του Εφιάλτη στην Κουζίνα στον Alpha, κάτι που αναμένεται  ν΄ανακοινώσει επίσημα σε λίγες μέρες ενώ δεν αποκλείεται να εμφανίζεται και στην εκπομπή της Ηλιάνας καθώς του έχει γίνει πρόταση.

Όχι όμως ως μόνιμος μάγειρας αλλά ως guest. Τέλος η Ηλιάνα αν και-παραδόξως-πολύ χαλαρή και γλυκιά, έδειχνε να αγχώνεται στο τέλος της παρουσίασης καθώς νόμιζε πως δεν τα είχε πει όλα ενώ συχνά την προσοχή της αποσπούσε το κινητό της.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

O Μποντρίνι για Κορονοϊό-Θα γίνει ξεκαθάρισμα. Γεμίσαμε σέφ του Instagram

Newsteam 0 Comments

Σκέφτομαι θετικά πρώτα απʼ όλα και με απασχολεί πού θα πάει η γαστρονομία, πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα αλλάξει. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Πολλοί σεφ είναι ταγμένοι στη γαστρονομία απʼ όταν γεννήθηκαν. Έτσι κι εγώ, ακόμη και στην περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να αλλάξω επάγγελμα. Προσπάθησα να βελτιωθώ, να επινοήσω διαφορετικούς τρόπους, να πάω μπροστά. Αυτό θα κάνω και τώρα. Όσο μένουμε σπίτι μας οι μάγειρες, πρέπει να σκεφτούμε τι θέλουμε όταν θα ξαναγυρίσουμε. Έχουμε ξεφύγει λίγο. Έχουμε καταντήσει να είμαστε μάγειρες του Instagram, του φαίνεσθαι. Φτιάχνουμε ένα πιάτο και το ανεβάζουμε για να μας κάνουν like. Το πραγματικό μπράβο έρχεται για να ξαναφάει το πιάτο μας λέει ο Έκτορας Μποντρίνι sto citytag και συνεχίζει:

Κάθε βδομάδα που μένει ένα εστιατόριο κλειστό ισοδυναμεί με ένα μήνα δραστηριότητας για να συνέλθει. Αναρωτιέμαι πώς θα επιστρέψουμε. Με λιγότερους μάγειρες, με λιγότερα πιάτα, με λιγότερο προσωπικό; Με λιγότερους πελάτες σίγουρα. Γύρω από την εστίαση κινείται ένας ολόκληρος κόσμος: οι πρωτογενείς παραγωγοί, οι οινοποιοί, οι έμποροι, οι σομελιέ, οι σερβιτόροι. Αν στην Αθήνα ανοίξουν τα εστιατόρια την 1η Ιουνίου, ας πούμε, θα έχει χαθεί το παιχνίδι, γιατί στην πραγματικότητα θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά από τον Σεπτέμβριο. Ξέρεις πόσοι θα φύγουν από τη μέση; Ένα 30% δεν θα αντέξουν. Όσο καθυστερεί το restart, τόσο περισσότερα εστιατόρια και ξενοδοχεία δεν θα ανοίξουν. Δεν μιλάμε για τα μεγάλα, αλλά για οικογενειακές επιχειρήσεις. Με τον τρόπο που δουλεύει η αγορά ως προς τις πληρωμές, πολλά εστιατόρια θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα δυσκολευτούν να κάνουν παραγγελίες από την αρχή, να μπουν ξανά στους ρυθμούς τους. Ειδικά η υψηλή γαστρονομία την έχει πατήσει περισσότερο από όλους. Λόγω κρίσης, δουλεύαμε με τιμές χαμηλότερες κατά 10% με 20%. Τα απόνερα θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι. Και τότε θα δουλεύουμε φυσικά όχι για να βάλουμε λεφτά στην άκρη, αλλά για να επιβιώσουμε. Είναι πολύ σοβαρό επίσης το θέμα της δημόσιας υγείας σε σχέση με τον κορονοϊό. Τα πενήντα κουβέρ θα πρέπει να τα κάνουμε 20; Τα εξάρια τραπέζια να τα κάνουμε τεσσάρια; Και τι θα κάνουν οι ταβέρνες, που εξυπηρετούν πολύ περισσότερο κόσμο; Είναι σοβαρά τα ζητήματα υγιεινής που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Νεκρός πρίν απο λίγο γνωστός σεφ. Ήταν φίλος του Μποντρίνι

Newsteam 0 Comments

Ο Floyd Cardoz βρέθηκε θετικός στον Covid-19, την Τετάρτη 18 Μαρτίου και από εκείνη τη μέρα βρισκόταν στο Ιατρικό Κέντρο Mountainside στο Νιου Τζέρσεϊ για θεραπεία.

Ο 59χρονος δεν τα κατάφερε και την Τετάρτη (25/3) νικήθηκε από την πανδημία. Ο Floyd Cardoz γεννήθηκε το 1960 στην Ινδία και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, από τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής Top Chef Masters το 2013, όπου προβάλλεται στην Αμερική.

Ο Cardoz ήταν νικητής του διαγωνισμού και από τότε είδε την καριέρα του να εκτινάσσεται. Ο 59χρονος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων, ενώ είχε γράψει και βιβλία συνταγών μαγειρικής ενώ διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον δικό μας Έκτορα Μποντρίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Χρυσοί Σκούφοι. Τα πήρε όλα ο Μποντρίνι… Ηχηρό μήνυμα στους δήθεν τηλεμάγειρες

Newsteam 0 Comments

Με την παρουσία του μισού σχεδόν υπουργικού συμβουλίου, του Δημάρχουν Αθηναίων αλλά και πολλών στελεχών της Διαφημιστικής αγοράς και μαϊντανών βραβευτηκαν χθές τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Απονεμήθηκαν οι χρυσοί Σκούφοι στο Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, σε μια λαμπερή τελετή με 70 βραβεύσεις. Ανάμεσα στα βραβευμένα εστιατόρια υπάρχουν εξαιρετικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Κορυφαίος για μια ακόμη χρονιά ο Έκτορας Μποντρίνι… με τα εστιατόρια του. Ο Έκτορας που σαρώνει και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν είναι στην τηλεόραση. Βλέπετε ο ίδιος αρέσκεται στο να μιλάει με την δουλειά του και να μην γλύφει τηλεοπτικά στελέχη… όπως κάνουν άλλοι για να βρίσκονται μπροστά απο το γυαλί.

Η καταξίωση ωστόσο και η ολοκλήρωση του Μποντρίνι έρχεται μέσα απο το δημιουργικό μυαλό και τις μοναδικές γεύσεις του.

Τόσο το Etrusco με 17 / 20 αλλά και το Botrini’s με 16 / 20 αλλά και το Fresco με 16/20 άφησαν πίσω τους λοιπούς.

Πρώτος και με διαφορά ο Κερκυραίος…

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο και η απονομή Χρυσού Σκούφου σε ένα σικ οικογενειακό ψαρομάγαζο στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης το Γλυκάνισος. Ένα εστιατόριο στην Πυλαία με υπέροχες θαλασσινές γεύσεις.

Χρυσοί Σκούφοι. Τα πήρε όλα ο Μποντρίνι… Ηχηρό μήνυμα στους δήθεν τηλεμάγειρες

Διάβασε το »