Ειδήσεις για άνοιξη - Spoiler και νέα

Εαρινή Ισημερία 2021: Κάθε ισημερία και μια επανάσταση! Προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

Newsteam 0 Comments

Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη έχει γενέθλια και προσθέτει ένα χρόνο ακόμη ζωής στη χιλιόχρονη πλάτη της. Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη επαναστατεί. Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη ξεκινά και πάλι από την αρχή. Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη ξυπνά από τη χειμερία της νάρκη σαν βαρύθυμη πεινασμένη αρκούδα. Σε κάθε Εαρινή Ισημερία η Γη δίνει τη μάχη του Φωτός και την κερδίζει. Τόσο νύχτα όσο και μέρα! Τόσο φως όσο και σκοτάδι! Μια τέτοια γιορτινή ανοιξιάτικη μέρα διάλεξε ο Πλάστης και έδωσε την εντολή: Aς γεννηθεί το Φως και ας εισχωρήσει όσο πιο βαθιά μπορεί στα πλάσματα του, να τα θρέψει, να τα φωτίσει, να τα ”καθαρίσει”. Ανοίξτε την καρδιά σας να μπει ο Ήλιος της Εαρινής Ισημερίας να στεγνώσει τις υγρασίες και από τις πιο μύχιες γωνιές της! Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τα να χορτάσουν με τα χρώματα της άνοιξης που έκανε και επίσημα την είσοδό της στο Βόρειο Ημισφαίριο! Ανοίξτε το μυαλό σας και αφήστε το να ταξιδέψει εκεί που δεν μπορούν να σας πάνε τα βήματά σας! Ανοίξτε την αγκαλιά σας και γεμίστε τη με αισιοδοξία, γεμίστε τη με λιακάδα και όνειρα… ναι δεν είναι εύκολο, το ξέρω, όλοι μας το ξέρουμε! Αφού όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα, ας αλλάξουμε για λίγο τα μάτια που την βλέπουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή, σήμερα, που ξανά δημιουργείται ο κόσμος! Κάθε Εαρινή Ισημερία είναι και μια Γέννεση, ο Ήλιος στη 00 μοίρα του Κριού βρίσκεται στην κρίσιμη μοίρα της ανθρωπότητας , στην πρώτη – πρώτη στιγμή της Δημιουργίας! Φέτος η Πρωτοχρονιά της Γης και τα γενέθλια της Αστρολογίας ήρθαν μια ημέρα νωρίτερα στις 20 Μαρτίου, λίγο βιαστικά. Για Κριό…

Διάβασε το »

Οι ευχές του Σάκη Ρουβά για τον νέο μήνα

Newsteam 0 Comments

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε καλό μήνα στους ακόλουθούς του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος μαζί με τον γιο του να μαζεύουν λεμόνια. Αναλυτικά όσα ανέφερε στη λεζάντα: «Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης με τους καρπούς της όμορφης λεμονιάς μας! Καλό μήνα σε όλους!🍋🍃». View this post on Instagram A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Διάβασε το »

Η χαρά της Ευαγγελίας Αραβανή για τον ερχομό της άνοιξης

Newsteam 0 Comments

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ευαγγελία Αραβανή δεν έκρυψε τη χαρά της για το γεγονός πως ήρθε η άνοιξη. Αναλυτικά όσα ανέφερε στη λεζάντα: «Χαρείτε τη φύση και τον ήλιο!!!Ήρθε η Άνοιξη 🌸Καλό μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία!🙌🏼💗💗💗». View this post on Instagram A post shared by Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)

Διάβασε το »