Το My Style Rocks συνεχίζει δυναμικά και έχουμε μάθει τo spoiler για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι στο Gala αυτής της Κυριακής. Μετά τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε η οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού έχουν στραφεί ιδιαίτερα προς το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και έτσι τα spoilers για το τι θα γίνει στη συνέχεια δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε παρακάτω αν δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε ποια θα είναι η άτυχη παίκτρια που θα φύγει.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not έπεσε το spoiler σχετικά με την αποχώρηση. Συγκεκριμένα το θέμα, συζητήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής με την Έλενα Πολυκάρπου να μοιράζει τα νέα. Σύμφωνα με αυτή, οι κοπέλες που θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση την Κυριακή θα είναι η Γεωργία Βρανά, η Κορίνα Αδραμιτίδου και η Κωνσταντίνα Παγάνη. Ποια θα είναι όμως η κοπέλα που θα φύγει οριστικά από το παιχνίδι;

Spoiler: Ποια φεύγει από το My Style Rocks;

Βασισμένο σε αυτή την πηγή πάντα, φαίνεται πως η παίκτρια αυτή θα είναι η Κορίνα Αδραμιτίδου. Η Κορίνα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι μόδας κι ουκ ολίγες φορές είχε κλέψει τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού, τόσο με τις πολύ εντυπωσιακές και ιδιαίτερες εμφανίσεις της όσο και με τα τολμηρά σχόλιά της. Η αποχώρησή της θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για το τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΪ, ιδιαίτερα μετά και από την την οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Στην περίπτωση που το spoiler βγει αληθινό για την συγκεκριμένη αποχώρηση, το ριάλιτι θα είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένο και θα χρειαστούν νέες κόντρες και πιο δυναμικές εμφανίσεις για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού υψηλό.

Πέρα από την αποχώρηση, μάθαμε και την νικήτρια του επόμενου Gala που δεν είναι άλλη από τη Σοφιάννα Σπινούλα.

 

Διαβάστε ακόμη: Η Καταδικαστική Δήλωση της ΕΣΗΕΑ κατά του Big Brother


Διαβάστε επίσης »