Μετά την ΠτΔ εμβολιάστηκε όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση στο νοσοκομείο Αττικόν κατά του κορωνοϊού και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας τον Σ.Τσιόδρα δίπλα του ο οποίος θα εμβολιαστεί αμέσως μετά.

«Παντελώς ανώδυνη διαδικασία» το πρώτο σχόλιο του πρωθυπουργού μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή» στο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πρωθυπουργός, σε δήλωσή του, μετά τον εμβολιασμό του, τόνισε ότι «σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την επιστήμη και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η  οποία κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ίδια μέρα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας πράξη την ευρωπαϊκή αλλεληγγύη».

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες χαμογελάμε κάτω από τις μάσκες μας, καθώς ξεκινάει στην πατρίδα μας το δύσκολο εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «ως πολιτική ηγεσία σήμερα στέλνουν του παράδειγμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό».

Σοου απο τα λιγα με το εμβολιο! εμβολιαστηκαν με το νερακι της βροχης ο κουλης και η σακελλαροπουλου – ολα για την υποδουλωση των ελληνων πολιτων!

«Μαζί μας εμβολιάζονται και οι πρώτοι υγειονομικοί, οι οποίοι βρίσκονται από την αρχή στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού και στους οποίους χρωστάμε πολλά» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «εμβολιάζονται πρώτοι και ως παράδειγμα, αλλά και για να είναι ασφαλείς στη μάχη που δίνουν».

Έτσι με το show που από την είσοδο των 9.000 εμβολίων μέχρι και τώρα για το που και ποιοι και πως και πότε θα γίνει/ουν τα εμβόλια ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με σκοπό να δειχθεί η ασφάλεια των εμβολίων σε όλους τους Έλληνες.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ήταν νωρίτερα στραμμένα όλα τα φώτα, καθώς εκεί έγιναν τα πρώτα εμβόλια. Το εμβόλιο έκανε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούπου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Έτσι η κ. Σακελλαροπούλου έγινε η πρώτη κρατική αξιωματούχος που ανακοινώθηκε ότι εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον εμβολιασμό της, σε δήλωσή της, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνει τους τελευταίους δέκα μήνες με τον «αόρατο εχθρό» και το οποίο από εδώ και στο εξής, όπως είπε θα πρέπει να υπηρετήσει και το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, ενώ τόνισε ότι «ειναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα εμβολιασμού και με τις οδηγίες των γιατρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.

Διαβάστε επίσης »