Σοκάρει ο Άνταμ Κοντοβάς: «Πουλούσα παπούτσια στο Μοναστηράκι πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική» (vid)

Οι τρεις κριτές του νέου παιχνιδιού του Ant1 ”Game of chefs” Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, βρέθηκαν στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας και συνάντησαν τον Γρηγόρη . Εκεί ο απρουσιαστής βρέθηκε αντθμέτωπος με μια σοκαριστική αποκάλυψη από μέρους του Άνταμ Κοντοβά, ο οποίος αναφέρθηκε στη δουλεία που έκανε προτού ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Σοκάρει ο Άνταμ Κοντοβάς:

«Όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα», είπε μεταξύ άλλων. «Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια».

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη», συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς με χαμόγελο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »