Τον έπιασα από τη ζώνη, τον σήκωσα, τον πήγα λίγα μέτρα πιο πέρα απ’ το σπίτι μου, τον παράτησα σε ένα πεζοδρόμιο, άλλαξα ρούχα και πήγα στη δουλειά μου… Η κυνική αυτή ομολογία στον Ανακριτή, είναι του φίλου και πελάτη του λογιστή στη Σητεία, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για το θάνατό του.

 

Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν μιλώντας στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη, είχε ισχυριστεί άλλα για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη 44 χρόνων, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες…Από εσάς άκουσα ότι θα ερχόταν στο σπίτι μας για να ζητήσει τα χρήματα από τις φορολογικές δηλώσεις που μας είχε κάνει. Εκείνο το βράδυ εγώ κοιμόμουν και δεν τον είδα που ήρθε. Ζήτησε κάποια χρήματα από τον πατέρα μου, αλλά δεν του έδωσε και τον έδιωξε. Μετά δεν ξέρω τι έκανε και βρέθηκε πεθαμένος.

 

Η δημοσιογράφος επέμενε με ερωτήσεις της για τις συνθήκες θανάτου του λογιστή, που σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ήταν ζωντανός όταν πετάχτηκε στο πεζοδρόμιο και πέθανε αβοήθητος.  Στην απολογία του, δήλωσε: Ήμασταν μαζί στο σπίτι και κάναμε χρήση. Εγώ ξύπνησα, είδα τον Τηλέμαχο κοκαλιασμένο και παγωμένο. Τα πόδια του δε λύγιζαν, είχε δαγκώσει τη γλώσσα του και ήταν μπλε. Μετά πανικοβλήθηκα και σκέφτηκα το πώς θα το πω στον πατέρα μου και ότι θα πάω φυλακή. Τότε τον άφησα στην άκρη του δρόμου. Ο πατέρας του που κατηγορείται και ο ίδιος για έκθεση ζωής σε κίνδυνο αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έπεσε σε αντιφάσεις με τον γιο του για τη μοιραία νύχτα και για το χρέος που είχαν στον λογιστή. Ισχυρίστηκε ότι τον είχε ξεχρεώσει και ότι εκείνη τη νύχτα βγήκε με τον γιο του για να πιούν μια ρακή.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »