Σοκ και αηδία αισθάνονται οι πολίτες από τη διαφθορά των πολιτικών

Newsteam 0 Comments

mitsotakis-xrysoxoidis-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αναγνώστης μάς έστειλε μήνυμα προκειμένου να εκφραστεί για τη διαφθορά των πολιτικών, διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας.

Σοκ και αηδία αισθάνονται οι πολίτες από τη διαφθορά των πολιτικών

“Διαβάζοντας σήμερα το πρωτοσέλιδο και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδος “Μακελειό” έχω σοκαριστεί από την διαφθορά που επικρατεί τόσο στην πολιτική ζωή του τόπου όσο και στην δημόσιο τομέα ευρυτερα. Επίορκοι αστυνομικοί οι οποίοι παίρνουν εντολές για το πώς θα βγάλουν από την μέση τον έντιμο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, από την άλλη ένας πρωθυπουργός που προσπαθεί να συγκαλύψει τους φίλους του παιδεραστές και κιναιδους, μου δημιουργεί μια τεράστια απέχθεια εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Για το τέλος θέλω να αναφερθώ στον υπουργό δημόσιας τάξης ο οποίος καλύπτει από κυκλώματα παιδοβιαστων μέχρι κυκλώματα ανηλίκων αλλοδαπών για να εκτονώνει τις ορέξεις του ο κάθε κιναιδος. Έχω αηδιάσει κυριολεκτικά με την υπάρχουσα κυβέρνηση θέλω το συντομότερο δυνατόν να πέσουν, αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για όλα αυτά που διέπραξαν στον ελληνικό λαό.

Συνεχίστε κ Χίο να γράφεται την αλήθεια στον ελληνικό λαό μέσω της εφημεριδος μακελειό, ο κόσμος έχει σιχαθεί τους πουλημένος παπαγάλους των πληρωμένων καναλιών, συνεχίστε να ενημερώνεται τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Κλείνοντας να πω από την πλευρά μου ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του κόμματος ΑΚΚΕΛ για τις φοβερές αποκαλύψεις και πάλι μπράβο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »