Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον αδερφό της και το ηχηρό μήνυμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει δύσκολες στιγμές. Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο «μαρτύρησε» το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της, το οποίο την έχει κρατήσει μακριά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία

Οι ώρες για την οικογένεια είναι δύσκολες με τον κόσμο να στέλνει συνεχόμενα μηνύματα, δείχνοντας την αγάπη και την…διαδικτυακή του κατανόηση. Η παρουσιάστρια μας έχει συστήσει ουκ ολίγες φορές τα μέλη της οικογένειάς της και μάλιστα έχει φανερώσει την αδυναμία της στον αδερφό της, Γιάννη, επιχειρηματία γνωστής αλυσίδας με ντονατς.

Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Χρηστίδης, μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη η αδερφή του, Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία απεικονίζει τα δύο αδέρφια αγκαλιασμένα αν βρίσκονται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του περνάει ένα ηχηρό μήνυμα και είναι η εξής: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου… ❤️🌟».

Οι δυο τους φροντίζουν τη μητέρα τους και βρίσκονται στο πλευρό της πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ! Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε, είναι περαστικά στην οικογένεια!

Διαβάστε επίσης »