Μια σειρά από δραματικά μηνύματα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Sinead O’Connor και αποκάλυψε ότι  λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Η τραγουδίστρια εξηγεί: “ζω με ένα “παραλυτικό” τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα εδώ και κάποιο διάστημα να μην τρώω”.

Sinead O’Connor: “Πεθαίνω της πείνας”

«Αυτό το τραύμα με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ», συμπλήρωσε.

Φήμες θέλουν τον Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου να είναι ξανά μαζί και μάλιστα ο ηθοποιός να της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Τι απαντάει ο ηθοποιός σε αυτή τη φημολογία;

“Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ.

Σχετικό νέο:

Η Χρηστίδου, τα μονοψήφια του πρώην της στο Mega και το τσιμέντωμα του Μάνεση

Την Παρασκευή αποδείχτηκε και με αποδείξεις ότι η “ΟΝΙΡΑΜΑ” είναι σε τεράστια πτώση. Φαίνεται πώς οι προσωπικές επιλογές του Μαραντίνη έχουν κάνει ζημιά και στην δουλειά του. Παρά την πολύ προσεγμένη παραγωγή στο μαγευτικό Θέατρο του Πειραιά η εκπομπή έφτασε με το ζόρι το 4%. 

 

 

 

 

Λίγες ώρες αργότερα η πρώην γυναίκα του, Σίσσυ Χρηστίδου ανέβηκε πολύ σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα φτάνοντας απέναντι στον “ισχυρό Μάνεση” μέχρι και 18% σε τέταρτο. Νούμερο τεράστιο σε σχέση με τον σταθμό που βρίσκεται. Το πρόβλημα στη Σίσσυ είναι μετά τις 11.00. Όταν τελειώνει το “Just the 2 of us”. Απο εκεί και μετά ο Νίκος παίρνει κεφάλι και την “τσιμεντώνει”.

 

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 

Πληροφορίες από nassosblog
Διαβάστε επίσης »