Πολύ δύσκολη η χθεσινή μέρα για τον ΣΚΑΪ και ακόμη δυσκολότερες αυτές που θα ακολουθήσουν.

 

 

  • Δεν ήταν μόνο η κλήτευση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και η απόφαση του καναλιού να αντεπιτεθεί εναντίον της ανεξάρτητης αρχής με το επιχείρημα πως δεν έχει λόγο στο περιεχόμενο του διαδικτύου (Το ΕΣΡ σύμφωνα με τον νόμο είναι αρμόδιο για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση), υπάρχει και μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα. Είναι ο Νίκος Μουτσινάς που χαρακτήρισε το ριάλιτι «σάπιο».

 

 

Και εκείνη τη στιγμή τα στελέχη του καναλιού που είχαν ανοιχτές τις τηλεοράσεις τους έμειναν στην κυριολεξία άλαλα. Με τον Νίκο Μουτσινά είναι κάτι παραπάνω από σύνθετη η κατάσταση.

 

 

Υπάρχει συμφωνία (κάποιοι λένε και ρήτρα στο συμβόλαιό του) πως μπορεί να παίζει ότι θέλει και να σχολιάζει ότι θέλει και με όποιον τρόπο θέλει στην εκπομπή του. Είναι η συμφωνία που πάντα κάνουν και ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αντώνης Κανάκης στα συμβόλαιά τους με τα κανάλια.

 

 

Μαθαίνω πως στέλεχος του ΣΚΑΪ μίλησε χθες με τον Νίκο Μουτσινά και το μόνο που του ζήτησε και σε πολύ ήπιους τόνους είναι απλά να μην ξανασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Να το αγνοήσει όπως κάνουν και άλλες εκπομπές. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έδωσε απάντηση… Θα φανεί πως θα κινηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »