Σε λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

 

Σε πανικό ο Φουρθιώτης – Στον ανακριτή σήμερα ο παρουσιαστής

Συγκεκριμένα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, στη διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοοφορία.

 

Επιπλέον, κατηγορείται για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, της ηθικής αυτουργίας στη προμήθεια, κατοχή βόμβας, της ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένα φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

 

Ο ίδιος είναι σε πανικό. Δεν θέλει να το πιστέψει… ότι του συμβαίνει αυτό… και είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους δικηγόρους του προκειμένου να καταφέρει να μην προφυλακιστεί. Θα τα καταφέρει; Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε…

 

Ο 30ος ανακριτής είναι εκείνος που μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την τύχη των κατηγορουμένων οι οποίοι με τις απολογίες τους πρέπει να αντικρούσουν πειστικά τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους για να φύγουν ελεύθεροι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »