Σε αυτό το κανάλι από τη νέα σεζόν θα είναι η Αγγελική Νικολούλη

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified22/07/2021 12:35


Σε αυτό το κανάλι από τη νέα σεζόν θα είναι η Αγγελική ΝικολούληΤη νέα της τηλεοπτική στέγη ενόψει της επόμενης σεζόν βρήκε η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής, Φως στο Τούνελ, Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Alpha, όμως δεν άργησε να βρει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη ενόψει της νέας σεζόν καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega.

Την συμφωνία με την γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση του το μεγάλο κανάλι.

Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.


Διαβάστε επίσης »