Μία αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς «Σασμός» έκανε η Μαρία Τζομπανάκη. H κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τη Μαρία Τζομπανάκη στο Ηρώδειο. Η ηθοποιός, ως Πρέσβειρα Πολιτισμού της Κρήτης, συμμετείχε στη συναυλία στο πλευρό του Βασίλη Σκουλά.

Σασμός: Το spoiler που

Η Μαρία Τζομπανάκη, όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που πρωταγωνιστεί. Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν μπόρεσε να κάνει αποκαλύψεις, ωστόσο παραδέχτηκε πως η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα συμβεί αυτό.

Μαρία Τζομπανάκη – Ο «Σασμός» και το συμβόλαιο εχεμύθειας που υπέγραψε

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τη σειρά «Σασμός» αλλά και για τον εγγονός της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απήχηση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου. Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα. Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

Και πρόσθεσε: «Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

The post Σασμός: Το spoiler που έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη – ΒΙΝΤΕΟ first appeared on DIAVASETO.GR.

Μετάβαση στην Πηγή


Author: DIAVASETOdiavasetogr


Διαβάστε επίσης »