Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να ζει με την αγωνία των ηρώων για τους έρωτες που μένουν ανεκπλήρωτοι, ωστόσο το πιο δυνατό spoiler για έναν έρωτα που έχει περάσει από 40 κύματα και πώς θα καταλήξει, μόλις αποκαλύφθηκε.

Σασμός: Το πιο δυνατό

Το πρωί της Τρίτης (19-10) ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, γιος της Βασιλικής και του Στεφανή, μιλώντας για το μέλλον των ζευγαριών αποκάλυψε πως ένας έρωτας που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τελικά θα εκπληρωθεί.

«Εγώ γενικά πιστεύω στην αγάπη σαν άνθρωπος και νιώθω πως ένας έρωτας που περίμενε τόσα χρόνια και μετά από τόσες δυσκολίες δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην εκπληρωθεί», είπε για το μέλλον της σχέσης Μαθιού και Βασιλικής. «Δεν έχουμε φτάσει όμως τόσο μακριά», συμπλήρωσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.Author: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »