Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Οι συνθήκες οδηγούν τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς σε αδιέξοδο.

Σασμός – Spoiler: Το

Ωστόσο, σύμφωνα µε τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί και η Σοφία Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια ο Αστέρης έχει ένα σοβαρό ατύχημα στη δουλειά του και μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και αψηφώντας όλους τους κινδύνους σπεύδει στο πλευρό του.

Πως ξεκίνησε η βεντέτα;


Η αποκάλυψη της σχέσης της Αργυρώς και του Αστέρη στη Μαρίνα ανοίγει έναν κύκλο ερωτήσεων, αλλά και έρευνας από τη µεριά των δύο νέων προκειµένου να µάθουν τι χωρίζει πραγµατικά τις δύο οικογένειες και πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάµεσά τους. Η Αργυρώ, όπως θα δούµε µάλιστα, προκειµένου να φτάσει στην αλήθεια, συγκρούεται και µε την Καλλιόπη, ενώ στη συνέχεια ζητάει επίµονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν. Ωστόσο, βρίσκεται αντιµέτωπη µε κλειστά στόµατα. Το ίδιο συµβαίνει και µε τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο µόνος στον οποίο µιλάει είναι ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος όµως τυχαίνει να έχει µια… ενδιαφέρουσα κουβέντα µε τη γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει. Παράλληλα, ο Αντώνης βλέπει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ µαζί, το λέει στη Μαρίνα κι εκείνη του εξοµολογείται τα πάντα! Ωστόσο, η συνάντηση της κόρης της µε τον Σταµατάκη εξοργίζει τη Μαρίνα.

Αργυρώ και Αστέρης δεν έχουν κανέναν σύµµαχο στο πλευρό τους


Από την άλλη, η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο, που την πάει στον γιατρό. Εκεί την περιµένει µία απρόσµενη συνάντηση µε τον Αστέρη, η οποία όµως θα οδηγήσει σε µία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν. Και οι δύο, όµως, καταλαβαίνουν πως ίσως αυτά που τους χωρίζουν να είναι περισσότερα από εκείνα που τους ενώνουν και µέρα µε την ηµέρα αποµακρύνονται. ∆εν έχουν κανέναν σύµµαχο στο πλευρό τους. Αντίθετα, όσοι γνωρίζουν για τη σχέση τους προσπαθούν να τους κρατήσουν χωριστά. Ένα ατύχηµα, όµως, θα ανατρέψει τα πάντα!

Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά


Ο Αστέρης βρίσκεται στη δουλειά του, αλλά το µυαλό του ταξιδεύει αλλού. Μία απρόσεκτη κίνηση προκαλεί τον βαρύ τραυµατισµό του στο χέρι. Ο νεαρός έχει ακατάσχετη αιµορραγία και ο πόνος είναι δυσβάσταχτος. Ο Αστέρης, όµως, δέχεται βοήθεια από έναν οικογενειακό του εχθρό… τον Πετρή. Ο τελευταίος τού δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Μαθιός καλεί σε βοήθεια. Η κατάστασή του είναι κρίσιµη, καθώς χάνει πολύ αίµα, και ο Μαθιός µε τον Άγγελο προσπαθούν να τον σώσουν. Ο Αστέρης µεταφέρεται εσπευσµένα στο νοσοκοµείο όπου οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ίδιο και το χέρι του.

Η Αργυρώ στο νοσοκομείο


Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και η Αργυρώ µαθαίνει τη δυσάρεστη είδηση από τον αδελφό της. Τρέµει στην ιδέα πως ο Αστέρης µπορεί να πάθει κάτι και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να τον δει στο νοσοκοµείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταµατήσει, καθώς στο νοσοκοµείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιµη για όλα. Πράγµατι, η κοπέλα φτάνει εκεί και καταφέρνει να µπει στο δωµάτιό του και να τον δει. Κι έτσι, το ατύχηµα του Αστέρη θα σταθεί αφορµή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση τους σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το µάθει. Ο λόγος για τη Βασιλική, η οποία τους βλέπει µαζί και καταλαβαίνει πως είναι ερωτευµένοι.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί!


Διαβάστε επίσης »