Σασμός Spoiler: Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα 20/9 – 23/9

Σασμός Spoiler: Όλα όσα

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με την δολοφονία του Στεφανή να συνταράσει την περιοχή. Σασμός spoiler: Τι γίνεται μετά την δολοφονία του Στεφανή, διαβάστε τι έγραψε νωρίτερα το Sportime. Όσον αφορά την συνέχεια, στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, όλοι είναι ανάστατοι με την δολοφονία του Στεφανή. Πλέον αναζητείται αυτός που έβαλε…

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με την δολοφονία του Στεφανή να συνταράσει την περιοχή.

Σασμός spoiler: Τι γίνεται μετά την δολοφονία του Στεφανή, διαβάστε τι έγραψε νωρίτερα το Sportime.

Όσον αφορά την συνέχεια, στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, όλοι είναι ανάστατοι με την δολοφονία του Στεφανή.

Πλέον αναζητείται αυτός που έβαλε «τέλος» στην ζωή του. Αιτία φαίνεται να είναι η απιστία του προς την Βασιλική, όμως το χωριό θα τα βάλει με την οικογένεια Βρουλάκη.

Οπότε όπως γίνεται κατανοητό η δολοφονία, θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 10

Ο Αστέρης απομακρύνεται από την Στέλλα, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα αισθήματα της γι’ αυτόν. Την ίδια ώρα ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη.

Ο Στεφανής έρχεται σε άγρια κόντρα με τον Πέτρο. Ενώ ο Μαθιός ζητάει στον Στεφανή να είναι ξεκάθαρος με την Βασιλική.

Ο Στεφανής ενώ κατευθύνεται προς το μαντρί, ένα όπλο τον πυροβολεί από τα βουνά και τα πράγματα αλλάζουν…

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 11

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή. Η Καλλιόπη επειδή είναι σίγουρη πως ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στην Βασιλική για να της συμπαρασταθεί.

Όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο δολοφόνος με την αστυνομία, να αρχίζει τις έρευνες από το καφενείο. Στο οποίο όλοι μιλούν ήδη για την βεντέτα.

Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη, η σχέση τους φτάνει σε αδιέξοδο. Παράλληλα προσπαθεί να βοηθήσει τον αδερφό της που μπορεί να κριθεί ύποπτος.

Μόνο ο Μανόλης όμως έχει δει τον δολοφόνο.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 12

Η Αργυρώ καταφέρνει να δώσει άλλοθι στον αδερφό της, ενώ Μανόλης κινεί τις υποψίες της αστυνομίας, επειδή υποπίπτει σε αντιφάσεις.

Στην συνέχεια τη Άσπα θα εξομολογηθεί την σχέση που είχε με τον Στεφανή στην Αργυρώ. Την ημέρα της κηδείας θα αναβιώσει η έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δεκαετιών.

Αργυρώ και Αστέρης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

#Tags

ΣασμόςΣασμός spoiler

Διαβάστε επίσης »