Σασμός spoiler: Μια δολοφονία που φέρνει όρκο σιωπής – Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ένα νέο «Σασμός spoiler», αποκαλύπτει τους τριγμούς που έρχονται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, με μια δολοφονία να φέρνει όρκο σιωπής.

Σασμός spoiler: Η τηλεοπτική σειρά του Alpha συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό που της χαρίζει υψηλές πτήσεις στη τηλεθέαση, με τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια να μιλούν για νέες συνταρακτικές εξελίξεις.

Ήδη από το σημερινό κιόλας επεισόδιο θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με μια σχέση από το παρελθόν που λήγει πριν ακόμη ξεκινήσει και την σχέση ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη που περνάει κρίση.

Παράλληλα, μια δολοφονία αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες και να φέρει έναν βαρύ όρκο σιωπής.

Δείτε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» :

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 8

Η Αργυρώ αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στους Βρουλάκηδες, τη στιγμή που ο Νικηφόρος προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Μία σχέση από το παρελθόν, του Αντώνη και της Μαρίνας, λήγει πριν καν ξεκινήσει, και μία σχέση στο παρόν, του Αστέρη και της Στέλλας, περνά κρίση. Η συνάντηση Πέτρου-Αστέρη θα φέρει ένταση με τις μητέρες τους, ενώ ο κόσμος του Μανόλη, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για τη Μαίρη, θα γκρεμιστεί. Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στην οικογένειά της, την ίδια στιγμή που η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι μόνο στη Βασιλική, αλλά και από κάποιον που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει…


AlphaΣασμόςΣασμός spoiler

Διαβάστε επίσης »