Σασμός spoiler: Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα, ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

Νέα «Σασμός spoiler» έρχονται αυτή τη φορά από το στόμα των πρωταγωνιστών της σειράς, με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη, την «Σοφία Γιαννακάκη» στη σειρά να αποκαλύπτει.

Σασμός spoiler: Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» έδωσαν οι Νεκταρία Γιαννουδάκη και Θανάσης Πατριαρχέας.

Σασμός spoiler: Η Σοφία

Οι ηθοποιοί μίλησαν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» που έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η Σοφία θα αποκαλύψει στην Στέλλα ότι ξέρει για τον Αστέρη

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωϊδα που υποδύεται στον «Σασμό», ο ρόλος της Σοφίας την οποία υποδύεται «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» υπογραμμίζει στην Κατερίνα Καινούργιου .

Τι θα κάνει η Σοφία;

«Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας.

«Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Θανάσης Πατριαρχέας:  Ο ρόλος που θα παίξει στον Σασμό – «Ανυπομονώ»

Τα δικά του «Σασμός spoiler» έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας, το νέο μέλος της σειράς που θα κάνει την τηλεοπτική του εμφάνιση στο τέλος του μήνα.

«Ανυπομονώ να μπω στη σειρά Σασμός. Την παρακολουθώ. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά. Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς…» υπογραμμίζει ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, έναν ήρωα, οποίος θα μπει στη σειρά στο τέλος του μήνα.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Διαβάστε επίσης »