“Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη” και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, αποκαλύπτει η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στον “Σασμό”, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day”.

Σασμός spoiler: Η μοιραία

“Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη, αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση…”, έρχεται η ανατροπή.

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας φέρνει ανατροπή στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. “Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις”.

Ωστόσο η Στέλλα παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη; “Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα”.

Πώς βιώνει η Ευγενία Σαμαρά την αναγνωρισιμότητα του Σασμού; “Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι” απαντά. “Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

The post Σασμός spoiler: Η μοιραία συνάντηση και οι τύψεις – Τι θα συμβεί με την εγκυμοσύνη της Στέλλας first appeared on DIAVASETO.GR.

Μετάβαση στην Πηγή


Author: DIAVASETOdiavasetogr


Διαβάστε επίσης »