Το τέλος για την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια, πλησιάζει. Ο θάνατος της Βασιλικής έρχεται στη σειρά Σασμός, για να αλλάξει τα πάντα στην υπόθεση. Όλα θα ανατραπούν, μέσα σε μια στιγμή.

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική

Μυστικά και ψέματα θα έρθουν στο φως, με τα φονικά να αυξάνονται. Κάποιος αναμένεται να βάψει τα χέρια του με αίμα, φέρνοντας την απόλυτη καταστροφή. Η Βασιλική θα πέσει νεκρή στο έδαφος, αφήνοντας τον Νικηφόρο μόνο του…

Η βεντέτα αναβοσβήνει διαρκώς. Στο στόχαστρο μπαίνουν ξανά οι Βρουλάκηδες, με τη δίψα για εκδίκηση να ξυπνά. Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος; Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει…

Ο Νικηφόρος αλλάζει μετά το δεύτερο φονικό


Η οικογένεια του Νικηφόρου ξεκληρίζεται. Πρώτα ο πατέρας του ο Στεφανής, ύστερα η μητέρα του, η Βασιλική. Ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρει στο 7 Μέρες TV, πώς ο θάνατος της Βασιλικής θα φέρει μεγάλη αλλαγή στον Νικηφόρο, αλλά και στη σειρά “Σασμός”, γενικότερα.

«Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του.

»Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο. Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξανά πω. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει.

»Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία. Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι.

»Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος».

Ο θάνατος της Βασιλικής θα φέρει τον τρόμο, την απόγνωση και την απελπισία στα μάτια του Μαθιού. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνον πια. Η δίψα για εκδίκηση θα κυλά στο αίμα του.

The post Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πεθαίνει με πολύ σκληρό τρόπο first appeared on DIAVASETO.GR.


Μετάβαση στην Πηγή


Author: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »