Σασμός: Πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν στον Alpha!

Ο Σασμός πήρε την έγκριση και ετοιμάζει και δεύτερη σεζόν στον Alpha!

Ο Alpha το πήρε απόφαση. Θα δώσει νέα σεζόν στο πιο πετυχημένο φετινό πρότζεκτ του αφού ο Σασμός σαρώνει στην τηλεθέαση.

Σασμός: Πήρε το πράσινο

Η δραματική σειρά, που εξελίσσεται στην Κρήτη και αφορά τη βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων είναι το μεγάλο ατού του καναλιού στην prime time ζώνη καθώς καθημερινά δίνει μάχη με τη Γη Της Ελιάς για τη μεγάλη κορυφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, στα γραφεία του Alpha και στην εταιρεία παραγωγής γίνονται ήδη συζητήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη σεζόν στον τηλεοπτικό χάρτη.

Μεγάλος, όμως είναι ο προβληματισμός για τον ίδιο τον τίτλο της σειράς, που ουσιαστικά σηματοδοτεί και το φινάλε.

Ο περιβόητος «σασμός» σημαίνει συμφιλίωση μετά από βεντέτα πολλών χρόνων και όταν συμβεί αυτό, αυτόματα σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Οι λύσεις, που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι συγκεκριμένες και επικρατέστερη φαίνεται πως είναι να διαφοροποιηθεί το σενάριο και να μην επέλθει φέτος ο σασμός.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, τότε αναμένεται να «μεγαλώσουν» οι ιστορίες, που εκτυλίσσονται στην Κρήτη ανάμεσα στις δύο οικογένειες και η οριστική συμφιλίωση θα έρθει του χρόνου στο φινάλε της 2ης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »