Σασμός: Όταν ο «Μαθιός» ήταν αμούστακος μπράβος και εκτελούσε κόσμο!

Ο πρωταγωνιστής στο Σασμό, Δημήτρης Λάλος, δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μαθιό στην ταινία «Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Μέσα από την σειρά του Alpha, «Σασμός», γνωρίσαμε τον Δημήτρη Λάλο, έναν εξαιρετικό ηθοποιό με χρόνια καριέρας στο θεατρικό σανίδι.

Σασμός: Όταν ο Μαθιός

O «Μαθιός» στη σειρά Σασμός είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στο κοινό. Ένα κοινό το οποίο έχει δείξει την αγάπη του προς τη σειρά με τα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση να φέρνουν συχνά τον Σασμό στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.

Το κοινό όμως έχει λατρέψει και τον ίδιο τον Δημήτρη Λάλο ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση φυσικά στον γυναικείο πληθυσμό. Λίγο τα λυπηρά γαλάζια του μάτια, λίγο ο ρόλος του Μαθιού που δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Βασιλική, ο Δημήτρης Λάλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στη καρδιά της μέσης Ελληνίδας τηλεθεάτριας.

Η ταινία αισθηματίες

Πριν από τον Σασμό όμως ο ηθοποιός έχει μακροχρόνια καριέρα στο θεατρικό σανίδι με μεγάλη επιτυχία. Ο Λάλος έχει παίξει επιτυχημένα ακόμη τον αστυνομικό τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» του Mega.

Μία από τις πιο επιτυχημένες του συμμετοχές όμως είναι στην ταινία «Οι Αισθηματίες» (The Sentimentalists) του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Η ταινία που κυκλοφόρησε το 2014, έχει γίνει κλασσική πλέον στο είδος του φιλμ νουαρ και έχει αγαπηθεί από το σύνολο σχεδόν του σινεφίλ κοινού της χώρας και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης Λάλος στην ταινία εμφανίζεται χωρίς τα γνωστά του μούσια. Ενσαρκώνει το ρόλο του Ερμή ενός νεαρού που έχει αναλάβει τους φόνους και τους εκβιασμούς των οφειλετών με εντολή τους αφεντικού του που είναι αρχηγός σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Δείτε παρακάτω τον Μαθιό του Σασμού χωρίς μούσια σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »