Όλη η Κρήτη είναι στο πόδι. Ο Αστέρης εξαφανίζεται, με τους Βρουλάκηδες να ετοιμάζονται γεμάτοι πόνο για την κηδεία του Πέτρου, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται

Το όπλο του Σταματάκη οδήγησε, μετά από ένα φρικτό λάθος, τον Βρουλάκη στο χώμα. Η βεντέτα συνεχίζεται και ο τρόμος έχει σκορπιστεί σε όλο το νησί.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός φυγαδεύουν τον Αστέρη, με σκοπό να τον σώσουν. Εκείνος είναι χαμένος, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που έκανε. Δε μπορεί να δεχτεί πως σκότωσε άνθρωπο και -μάλιστα- τον αδελφό της αγαπημένης του.

Όλοι θρηνούν, όσο εκείνος βρίσκεται κρυμμένος σε μία σπηλιά. Όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο έντονα σκέφτεται το μεγάλο κακό που έκανε άθελά του. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη τον πιέζουν να παραμείνει κρυμμένος, αλλά εκείνος δεν αντέχει.

Μεγάλο σοκ στην κηδεία του Πέτρου


Ο Αστέρης αποφασίζει να εμφανιστεί στην κηδεία του Πέτρου, εξοργίζοντας τους συγγενείς, στη σειρά Σασμός. Τα βήματά του τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παραδίδεται.

Την ημέρα που όλη η Κρήτη έχει ντυθεί στα μαύρα και κλαίει για τον άδικο χαμό του Πετρή, ο Αστέρης περνάει τα κάγκελα της φυλακής. Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο πόνος της έχει τσακίσει την ψυχή. Το παιδί της υποφέρει και όλα αυτά πηγάζουν από το λάθος του Μαθιού να σκοτώσει τότε τον Στεφανή.

Ο ένας φόνος οδηγεί στον άλλον και όλοι οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να δώσουν μία μάχη τεράστια, με σκοπό να καταφέρουν να επιβιώσουν…Author: Reporter Eva

Διαβάστε επίσης »