Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Μαθιό στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Τι θα δούμε στα επεισόδια της Τετάρτης και της Πέμπτης;

Σασμός | Εξελίξεις-πυρκαγιά με

Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 52

Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του.

Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του.

Η Άσπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Η Σεμίνα από την άλλη δίχως να το ξέρει έχει τυχαία αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας…

Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 53

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα.

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

Σύμφωνα με το MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, οι ανατροπές που θα ακολουθήσουν είναι τεράστιες.

Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να βρει στοιχεία που θα τον συνδέουν με τον φόνο του Σταφανή. Ο ίδιος δίνει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτι των Σταματάκηδων γνωρίζοντας, όμως, πως μία τέτοια κίνηση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ισχυρή αστυνομική δύναμη φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης και ερευνά όλους τους χώρους ψάχνοντας να βρει το όπλο του φόνου.

Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενευμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν και αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβουν. Σύντομα θα μάθει γιατί έχουν αυτή την αντιμετώπιση. Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος αλλά αποφασισμένος να προστατεύσει τον αδελφό του.

Η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα και ο Αντώνης ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός παρακολουθεί κατατρομοκρατημένος τις εξελίξεις. Ωστόσο η Καλλιόπη αναλαμβάνει να ξελασπώσει την οικογένειά της. Η ίδια, έχοντας στην κατοχή της το όπλο του φόνου, το κρύβει κάπου που δεν πρόκειται να το βρει ποτέ κανείς.

Όσο και αν οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν υπάρχουν οι αποδείξεις για να τον συλλάβουν. Ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό να στενεύει και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σε αυτόν η αστυνομία. Παλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία του για να μην προδοθεί, αλλά αντιλαμβάνεται πως πια έχει μπει στο στόχαστρο του Αντώνη.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »