Ο Σασμός συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια ο έρωτας Άγγελου και Στέλλας φτάνει πολύ κοντά στο τέλος!

Σασμος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός, και το Sportime έχει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler» που τα αποκαλύπτει όλα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μια

Η ιστορία από την Κρήτη έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού που φροντίζει να της χαρίζει υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της prime time ζώνης, μετατρέποντας την στον απόλυτο κυρίαρχο της μυθοπλασίας.

Μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια, μιας και Άγγελος και Στέλλα φτάνουν πολύ κοντά στο χωρισμό.

Αναλυτικά οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων:

Επεισόδιο 79 – Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο.

Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους…

Επεισόδιο 80 – Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Επεισόδιο 81 – Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη.

Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει; Την ίδια ώρα, ενας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…

Επεισόδιο 82 – Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε.

Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει; Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Η Αργυρώ ζητά μια προσωπική χάρη από τον Άγγελο, που ωστόσο, θα τον οδηγήσει σε μία φρικτή ανακάλυψη, μετά από την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή ο Αστέρης – Απόπειρα αυτοκτονίας από την Αργυρώ

Μάσκα KN95: Μην ψάχνετε για προσφορές – Έτσι την χρησιμοποιείτε για 2η φορά

Σκοτεινή θάλασσα επόμενα επεισόδια: Η Άννα στη Ρωσία με τον εραστή της; Υποψίες πως ήταν έγκυος πριν την εξαφάνιση

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Απόπειρα αυτοκτονίας του Διονύση – Η Αζίζα είδε τον φόνο της μητέρας της;

42 βαθμοί: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς που ξεκινάει στον ANT1

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »